嬰兒用品

跳至

首頁
45678...11

尾頁

大宅

畀面勳章

唔係呀, 可能我地琴日早去, 頭兩個hours都唔係好多人 ... 係思詩樂買野仲可以同d Sales 傾計, 問左好多野 ... 個人覺得, most of the ChuCxx產品真係同juscx 八折再九折, 價錢一樣 ... 係漂白劑同柔順劑平過juscx ... 見$600可以送貨, 須然其他產品同juscx價錢一樣 (之前做過search),都照買 ... '環'點都要用, 都要買架啦 ... 咁咪一次過lor.
思詩樂d產品都平呀, 加上其他媽媽對佢既 comments 都好好 ... 所以都有大量入貨 ... 乾 / 濕棉, 紗巾, 長袍內衣, 全身潔淨泡沫, 嬰兒專用棉棒. GooN隻 NB 尿片 ... 又係可以送貨 ...

Combi NB 玩具 七折...

[ 本文章最後由 BallBall417 於 08-8-9 11:09 編輯 ]

別墅

泊車費係每小時$24(每半小時/$12)。

原文章由 wingnam 於 08-8-9 10:11 發表
6. 如揸車去仲要比停車場費$22/hr,加埋油錢隧道費,我就話貼錢買難受!

[ 本文章最後由 2eggs 於 08-8-9 11:31 編輯 ]

別墅

唔知有無Avent 手動奶泵買呢??????

別墅

原文章由 BallBall417 於 08-8-9 11:07 發表
唔係呀, 可能我地琴日早去, 頭兩個hours都唔係好多人 ... 係思詩樂買野仲可以同d Sales 傾計, 問左好多野 ... 個人覺得, most of the ChuCxx產品真係同juscx 八折再九折, 價錢一樣 ... 係漂白劑同柔順劑平過juscx .. ...

請問Combi玩具係邊個counter呀?我老公昨日去搵唔到呀。唔該。

Visit our Blog! http://hk.myblog.yahoo.com/goofybaby-unun

別墅

F23-26 K's Kids

原文章由 goofybaby 於 08-8-9 11:54 發表

請問Combi玩具係邊個counter呀?我老公昨日去搵唔到呀。唔該。

大宅

畀面勳章

原文章由 goofybaby 於 08-8-9 11:54 發表

係 Nuk Nuk 對面喔!

伯爵府

醒目開學勳章

果到好細, 根本唔覺眼, 我一心走去買玩具, 得好少款, 連平時係反斗城見到果d玩具都冇, 搵笨

大宅

English Time

我昨天在bb展見到English Time, 心思思想買,
我bb8個月大, 唔想買full set住因價錢很貴,
可唔可以買住最basic個套(hk$3x,000)用住先, 遲d大個d才update, 請比d意見和
可不可告訴我係書展價幾多錢, 同有什麼額外送的禮品? 等我同個sales要多d優惠嘛 thanks!

伯爵府

醒目開學勳章

我6月去護協見到chu chu ppsu大奶樽都係$62, 之前係吉之島買折咗都係$64一個, 平過會展
原文章由 apple2000 於 08-8-9 09:44 發表
chu chu ppsu奶樽 240ml $68
150ml $64 奶咀3個$41
buy6個有奶樽清潔劑送,buy滿$1000送阿b哥洗頭水,個到有個車仔用杯座好用,同好平,我係出面buy$8x,佢buy$68,所以我buy左1個
pamper尿片好貴,L碼46條$110 ...

別墅

唔去都得!

太多人, 唔係平好多,個人覺得大肚同 BB/小朋友都唔應該去,
同意Re-on平但比 錢好長,時間仲保貴,如果買好多就話, 屋企唔多位,仲要拎,用先買(買留意到期日).
明治餅9月到期 ($17 pack)
Combi 30% Off但係好似 mark up 個價,折了後同平時差唔多唔係好平 (平時都唔會原價買),而且唔多款. 

珍珠宮

今年好似冇上年咁多嘢抵買。
行咗一個圈,啲價錢冇特別平,有啲悚仲貴過出面,例如思思樂沖涼液,會展價$30,出面藥房只賣$25。奶粉又冇平,尿片又冇平。連攞贈品都冇去年咁多。
如果未去既媽咪,可以不用去喇!

大宅

原文章由 BoBoFamily 於 08-8-8 23:54 發表
東瀛遊勁低,明治細仔一箱$1420,送價值$50贈品包括6個月餅仔,3個月嬰兒飲料,濕tissue,媽媽奶粉 etc.

我都係東瀛遊訂咗明治細仔一箱$1420, 但點解無贈品送

伯爵府

醒目開學勳章

明治餅bb9月到期... 我係出面買$10咋喎...
原文章由 bondyleung 於 08-8-9 12:44 發表
太多人, 唔係平好多,個人覺得大肚同 BB/小朋友都唔應該去,
同意Re-on平但比 錢好長,時間仲保貴,如果買好多就話, 屋企唔多位,仲要拎,用先買(買留意到期日).
明治餅9月到期 ($17 pack)
Combi 30% Off但係好似 mark up 個價,折了後 ...

民房

原文章由 MK2006 於 08-8-9 14:24 發表
明治餅bb9月到期... 我係出面買$10咋喎...

請問邊度有10蚊一盒?
可唔可以比個地址我?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係金中mtr有巴士去
我去到頭一個中我咩都冇buy已經一袋野:;pppp:
難得見到有心水野............就係.........
食飯椅(唔使我泵氣)重1磅都冇,好安全
$216....... 重可以+$15-$30要多樣野
5個抵!!!!!!!!!!!!!!
位置係換嗅嗅既側邊.........值得推介

大宅

原文章由 nickylam 於 08-8-9 14:39 發表
係金中mtr有巴士去
我去到頭一個中我咩都冇buy已經一袋野:;pppp:
難得見到有心水野............就係.........
食飯椅(唔使我泵氣)重1磅都冇,好安全
$216....... 重可以+$15-$30要多樣野
5個抵!! ...

請問你係咩牌子黎架, 你BB鍾唔鍾意座黎食飯呢?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 anpan 於 08-8-9 15:46 發表

請問你係咩牌子黎架, 你BB鍾唔鍾意座黎食飯呢?

唔知佢like唔like呀~今日先買.......
你上我個blog see........
http://hk.myblog.yahoo.com/nickylam07

禁止訪問

大宅

原文章由 Josing 於 08-8-8 17:37 發表
知唔知nuk奶煲幾多錢?

$350, 好抵!

大宅

原文章由 stinkyrabbit111 於 08-8-8 19:36 發表
仲有fisher price果隻 bb跳跳吓 mud mud forest $9xx, 好平....

前幾個月長沙彎玩具開倉仲平,$350咋!
黎緊11月都會有開倉, 留返到時先買啦...大部份都係fisher price既野

首頁
45678...11

尾頁

跳至