親子旅遊

跳至

首頁
45678...9

尾頁

子爵府

引用:Quote:原帖由 sumlam 於 16-01-09 發表請問

原帖由 greenlover 於 16-01-09 發表
是 nano sim, 要加卡套轉micro sim。我在淘寶買,賣家付送卡套,鴨記唔知要唔要另買。

...

大宅

引用:Quote:原帖由+mandy627+於+16-01-08+發表想

原帖由 claudia 於 16-01-09 發表
iPhone的話果個係你手機password.
我問過客服,有D話一定要四個位password,有D又話可以六個位password,我見你啱啱用完,所以想請問你係咪用六個位嘅password都用到?

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+claudia+於+16-01-09+發表iPh

大宅

回覆:claudia 的帖子

謝謝你

大宅

回覆:sheep_yin 的帖子

請問可pm 淘寶link 嗎?

男爵府

回覆:淘寶 : 日本電話上網卡7天DOCOMO (人仔39)

有無人係北海道用過?收得掂唔掂?遲d會去北海道。

大宅

回覆:淘寶 : 日本電話上網卡7天DOCOMO (人仔39)

請問可pm 淘寶link 嗎?

男爵府

引用:我都係淘寶買,買8日2gb+4G.用完用跌去3G無

原帖由 sheep_yin 於 15-12-20 發表
我都係淘寶買,買8日2gb 4G.用完用跌去3G無限!我用iphone.去京都大阪都收得好好。只係搭某幾個鐵路會收唔 ...
係咪即係用多過8日?什麼牌子?

男爵府

引用:Quote:原帖由+ami311+於+16-01-05+發表可否

原帖由 abcfamily 於 16-01-08 發表
我都係淘寶買左個張 Docomo 8日1.2G 數據咭,揀到最平 人仔¥39,準備今個月底去福岡旅行時用!有效期至 11 ...
好平。

公爵府

記得,淘寶係要運費架。運hk要30 人仔,total 要69 人仔。當然,如果可以內地收貨就真係39 人仔落樓。

子爵府

引用:記得,淘寶係要運費架。運hk要30 人仔,tot

原帖由 heilok 於 16-01-10 發表
記得,淘寶係要運費架。運hk要30 人仔,total 要69 人仔。當然,如果可以內地收貨就真係39 人仔落樓。

...
運費好貴

大宅

回覆:mwye 的帖子

剛從北海道回來,我用華為mate 7, X2, Sony c6603, 大部份地區ok,大約3G速度,whatsapp,facebook,打機都冇問題,係偏遠雪場地區收不穩定。另外淘寶送很多優惠券,其中一張¥500在藥妝用, 剛好等於免運費。

洋房

回覆:mwye 的帖子

求淘寶 日本咭pls

洋房

回覆:fions414 的帖子

link pls

公爵府

引用:剛從北海道回來,我用華為mate 7, X2, Sony

原帖由 fions414 於 16-01-10 發表
剛從北海道回來,我用華為mate 7, X2, Sony c6603, 大部份地區ok,大約3G速度,whatsapp,facebook,打機都冇 ...
我收咗貨又無留意禾,返去check下先。另外,如果用集運唔用得$39 優惠價,要$48. 即使直接運hk, 只係第一張$39,之後都係$48. 如果唔去開鴨記,淘都ok嘅。不過,快年尾,要淘要快手。

複式洋房

回覆 panda361 的帖子

我見有教點 set , 好易 http://in4uhk.wix.com/home#!/cee5
:-?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

淘寶link pls.

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+fions414+於+16-01-10+發表剛

我收咗貨又無留意禾,返去check下先。另外,如果用集運唔用得$39 優惠價,要$48. 即使直接運hk, 只係第一張 ...
我想買8張,我仲以為全部都¥39,好彩你提一提咋

大宅

引用:記得,淘寶係要運費架。運hk要30+人仔,tot

...
咁平的淘寶買日本電話咭,要加運費到香港就不如在香港直接買算喇。我係經國內同事代買,我上廠時才取貨,唔駛運費,只 ¥39!超值架!

大宅

回覆:ahmama 的帖子

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【 東京のバラ園】 http://b.mashort.cn/h.74kfv?cv=AACNPSGK&sm=190f64 🔑淘口令 🔑

首頁
45678...9

尾頁

跳至