親子旅遊

跳至

首頁
45678...27

尾頁

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子妳住呢間係咪有私人嘅

原帖由 annsochan 於 16-01-30 發表
回覆 idaidang 的帖子

妳住呢間係咪有私人嘅温泉浸架
私人溫泉

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子妳住呢間係咪有私人嘅

妳住呢間係咪有私人嘅温泉浸架

伯爵府

嘩, 正喎, 物有所值

伯爵府

我都想去御殿場, 由箱根點樣去呀, 妳會一早去?

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子我都想去御殿場,+由箱

我都想去御殿場, 由箱根點樣去呀, 妳會一早去?
食埋個早餐,checkout就去,門口有巴士一程到御殿場

大宅

回覆:annsochan 的帖子

Me too. 13~18/7 hke 羽田入,香草成田走。

男爵府

引用:回覆+hochiuwing+的帖子我想訂7月5晚,+吾包

回覆 hochiuwing 的帖子

我想訂7月5晚, 吾包早餐要112,290円
Gracery 我book 3晚twin (room only) $39xx, 幫朋友book 5晚$63xx

Hilton tokyo bay book 2 晚happy magic (room only) ¥50800

箱根溫泉未book, 有無好介紹?

伯爵府

妳喺邊度訂? 都幾平喎, 我訂5晚要$7,1xx呀

男爵府

引用:回覆+hochiuwing+的帖子妳喺邊度訂?+都幾平

原帖由 annsochan 於 16-01-31 發表

妳喺邊度訂? 都幾平喎, 我訂5晚要$7,1xx呀
我喺expedia 用之前嘅9折code, citihotel,但而家好似expire左

男爵府

回覆:hochiuwing 的帖子

我都22/7 出發十四天,會在迪士尼住三晚,箱根住一晚

伯爵府

如果一早就由新宿去箱根玩, 中午之後去御殿場, 之後返新宿, 係咪冇可能呢

男爵府

引用:回覆+idaidang+的帖子如果一早就由新宿去箱

原帖由 annsochan 於 16-01-31 發表

如果一早就由新宿去箱根玩, 中午之後去御殿場, 之後返新宿, 係咪冇可能呢 ...
我覺得浪費左箱根一日,我打算坐海賊船遊蘆之湖,如果大涌谷開返都想行一轉

子爵府

gg825 發表於 16-1-19 15:29
21-25 東京灣希爾頓酒店 (已Book)
邊度BOOK ?

子爵府

yuyu.c 發表於 16-1-29 00:54
尼個

http://shinjuku.gracery.com/zh-hans/
呢間比唔比2大2小入住?

子爵府

hochiuwing 發表於 16-1-31 02:29
Gracery 我book 3晚twin (room only) $39xx, 幫朋友book 5晚$63xx

Hilton tokyo bay book 2 晚happy magic ...
Hilton tokyo bay book 2 晚happy magic (room only) ¥50800

呢間邊度BOOK?

知唔知附近有冇食店?
會好貴?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:yuyu.c+發表於+16-1-29+00:54+尼個ht

原帖由 232 於 16-02-01 發表
呢間比唔比2大2小入住?
可以,12歲以下可以share bed。

男爵府

引用:Quote:hochiuwing+發表於+16-1-31+02:29+Gr

原帖由 232 於 16-02-01 發表

呢間邊度BOOK?
我喺expedia 用之前嘅9折code, citihotel,但而家好似expire左
未住過,唔知附近環境點呀,不過朋友住過,佢要encore的

男爵府

嵐嵐mimi 發表於 16-1-20 21:29
岩岩買左香草航空,2大2小,8月4日至10日,第一次日本遊,乜都未plan, 冇乜idea
有乜景點好介紹, ...
請問香草你選原味定繽紛?有冇坐位選擇?

男爵府

hochiuwing 發表於 16-2-1 01:19
未住過,唔知附近環境點呀,不過朋友住過,佢 ...
你好,我想問expid a 係唔係比credit card ? 定可以hold 住先

大宅

醒目開學勳章

回覆:applekin 的帖子

我揀乜都唔包,之後加買行李&買位

首頁
45678...27

尾頁

跳至