跳至

首頁
45678...24

尾頁

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 龍珠夫人 於 08-9-30 22:30 發表

我個仔都係讀"上幼A"架...

我睇咗你D相,我見過你同你仔仔,係啱啱開學親子一同返學果日.唔知你有無留意我.我果時好大個肚.

別墅

原文章由 CandyMaggie 於 08-9-30 17:51 發表
我個女讀上幼B班, 無收到要亞媽做哩類功課通告. 希望唔會有啦.

諗到頭都大....仲未諗到...
唔交又好似唔知點咁...交又諗唔到點做...
你就好...唔駛做....我日日放學已經做好多嘢
阿女D功課又係要我...而家連阿仔都唔放過我...
以前我讀書好屎...手工勞作係0呀...
而家都唔知點
歡迎大家交個朋友做交流

別墅

原文章由 szeyee1999 於 08-9-30 22:19 發表

你好呀!我個仔係上午幼A班.我都覺得三育幾好,老師好負責.因我仔搭校車,我好小去學校,老師經常打電話俾我,交代有咩功課,有咩活動,阿仔係學校表現......我都好. ...

你好呀....我個仔都係第一年入三育...我亦覺得這學校好好呀....
我阿仔讀下午幼A班...亦係坐校車...因為我住近落馬洲....
好遠..坐校車好...因為頭兩星期去接佢..我勁慘..日日放學唔係
M記..就KFC..破產 ...而家坐校車就好..haha..
但阿仔返學咁耐...D老師冇打電話俾我喎....只有我打去問
但我都滿意...阿仔亦讀得好開心...
歡迎大家交個朋友做交流

伯爵府

原文章由 szeyee1999 於 08-10-1 00:37 發表

我睇咗你D相,我見過你同你仔仔,係啱啱開學親子一同返學果日.唔知你有無留意我.我果時好大個肚.

哦~你哋坐係我哋隔離...係咪???

伯爵府

原文章由 doraemon6628 於 08-10-1 01:16 發表

諗到頭都大....仲未諗到...
唔交又好似唔知點咁...交又諗唔到點做...
你就好...唔駛做....我日日放學已經做好多嘢
阿女D功課又係要我...而家連阿仔都唔放過我...
以前我讀書好屎...手工勞 ...

我諗住用個floder入住張相...再貼d貼紙上去佈置吓...
唔知掂唔掂呢???

伯爵府

原文章由 doraemon6628 於 08-10-1 01:29 發表

你好呀....我個仔都係第一年入三育...我亦覺得這學校好好呀....
我阿仔讀下午幼A班...亦係坐校車...因為我住近落馬洲....
好遠..坐校車好...因為頭兩星期去接佢..我勁慘..日日放學唔係
M記..就KFC..破產 ...

三育d老師真係幾好...幾細心...
每日接阿冠放學...老師都略略講吓佢嘅表現^^

禁止訪問

別墅

原文章由 龍珠夫人 於 08-10-1 09:03 發表

我諗住用個floder入住張相...再貼d貼紙上去佈置吓...
唔知掂唔掂呢???

你都好諗到點做....我連相都未搵到....
但老公話由佢做喎...希望佢搞得OK啦...
歡迎大家交個朋友做交流

別墅

原文章由 龍珠夫人 於 08-10-1 09:12 發表

三育d老師真係幾好...幾細心...
每日接阿冠放學...老師都略略講吓佢嘅表現^^

你真好....我仔仔之前未搵到校車接時..我都日日去
接阿仔放學..但老師都冇講D咩....
可能我唔夠主動去問老師....
歡迎大家交個朋友做交流

別墅

原文章由 沙沙 於 08-10-1 11:21 發表
多啦A夢, 我都無相..有都係一家合照咁....得結婚相係同老公合照咋...同埋以前拍拖果D.... 我諗住放一家果D照片都ok掛...但我仲未拎去曬....我D相好多都係燒入cd...唔知只係曬一張會唔會好怪.. ...

唔怪....我有老公幫我搞...但老公話唔幫我諗D相....
都唔知搵D咩相好....
我拍拖D相又好似好低能....
結婚果D又好似好唔知點咁....
但我再諗吓先....
歡迎大家交個朋友做交流

伯爵府

原文章由 沙沙 於 08-10-1 11:21 發表
多啦A夢, 我都無相..有都係一家合照咁....得結婚相係同老公合照咋...同埋以前拍拖果D.... 我諗住放一家果D照片都ok掛...但我仲未拎去曬....我D相好多都係燒入cd...唔知只係曬一張會唔會好怪.. ...

我係屋企print出嚟咋...

伯爵府

原文章由 doraemon6628 於 08-10-1 18:09 發表

你都好諗到點做....我連相都未搵到....
但老公話由佢做喎...希望佢搞得OK啦...

你老公都好呀...肯參與...

伯爵府

原文章由 doraemon6628 於 08-10-1 18:12 發表

你真好....我仔仔之前未搵到校車接時..我都日日去
接阿仔放學..但老師都冇講D咩....
可能我唔夠主動去問老師....

我都冇主動問...
但佢都會簡單講吓佢嘅表現...
仲搵我傾咗次計...因為我個仔駁咀...冇禮貌...

伯爵府

原文章由 doraemon6628 於 08-10-1 18:17 發表

唔怪....我有老公幫我搞...但老公話唔幫我諗D相....
都唔知搵D咩相好....
我拍拖D相又好似好低能....
結婚果D又好似好唔知點咁....
但我再諗吓先.... ...

唔係要全家福咩???

禁止訪問

伯爵府

原文章由 沙沙 於 08-10-1 21:39 發表

妳個printer係咪專印相片果D呀? 我果部都有彩色...普通野黎..唔知ok唔ok呢???

買相紙print就ok...我個部都係普通嘢...

別墅

我上咗youtube到send咗阿仔D
相上去
大家俾D意見.
http://hk.youtube.com/watch?v=NVrBmigE3qQ...
歡迎大家交個朋友做交流

別墅

原文章由 龍珠夫人 於 08-10-1 19:14 發表

唔係要全家福咩???

唔係要全家福呀....
係要爸爸同媽媽的合照呀 ....
歡迎大家交個朋友做交流

別墅

原文章由 龍珠夫人 於 08-10-1 19:14 發表

我都冇主動問...
但佢都會簡單講吓佢嘅表現...
仲搵我傾咗次計...因為我個仔駁咀...冇禮貌...

個個小朋友都會駁咀...冇禮貌....
你個仔都好啦....我個仔佢就野蠻...一唔啱佢心意佢就打人
以前成日打我...不過而家返咗學好咗好多....
但阿女就慘d...因為阿仔轉咗本標....
有d咩唔like就搵家姐出氣....日日唔係嗌交就打交.....
我怕咗佢哋
歡迎大家交個朋友做交流

伯爵府

原文章由 doraemon6628 於 08-10-1 23:06 發表
我上咗youtube到send咗阿仔D
相上去
大家俾D意見.
http://hk.youtube.com/watch?v=NVrBmigE3qQ...

一睇就知係醒目仔啦...

首頁
45678...24

尾頁

跳至