自由講場

跳至

首頁
45678...27

尾頁

伯爵府

減齡達人勳章

回覆:(慎入)親身經歷及親朋戚友之恐怖事件

禁止訪問

BK Milk勳章

男爵府

大宅

水晶宮

引用:耶穌都有趕鬼入豬群,所以點解基督徒唔信有

原帖由 chowqv 於 16-01-29 發表
耶穌都有趕鬼入豬群,所以點解基督徒唔信有鬼呢?
我都想問

子爵府

Augustaching 發表於 16-1-29 02:59
前言
我發誓呢件係真事,我喺度發表係想將細個收埋無人信既事比多啲人知,唔鐘意或唔信可以唔睇,以下係前 ...
我係基督徒,不明白為什麼你說"基督教係唔會信有鬼,只能夠話有魔鬼" ? 主耶穌都趕過好多次鬼啦,點解會說基督教唔信有鬼

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

爆愛車縫作

珍珠宮

引用:+本帖最後由+Augustaching+於+16-1-29+03:5

原帖由 Augustaching 於 16-01-29 發表

1# 小時候的恐怖經歷

珍珠宮

見樓主咁講,我諗返起一單同鬼有關但我又NG覺得恐怖GE事,有人想聽先講LA

係我契媽講我知GE,不是我GE親身經歷

公爵府

我2次比較深刻的:

細個發燒(自己唔知,阿媽未番),有個小朋友同我係張床玩追黎追去,到我阿媽番來個小朋友就消失了.............第2日,同屋主同我媽講我成晚係張床爬黎爬去自己玩又笑,發燒會否發到咁迫真,我真係唔知啦.

早幾年,發夢有隻X係我張床跳,之後訓係我隔離,我驚到不停呀,好在C6叫醒我....咁大個女未試過咁驚............

珍珠宮

引用:我都有呢d+++經歷,個時小學5,6年班。仲要

原帖由 baby_ju 於 16-01-29 發表
我都有呢d 經歷,個時小學5,6年班。仲要得我一個係屋企, 飄飄著結婚個d紅衫, 我仲記得頂帽有好多個紅色 ...
小學5、6年班,都好大個,一定有好深記憶

男爵府

claudiamother 發表於 16-1-29 10:14
想像到果時既情境真係好驚嚇呀,我都會間唔間見到飄飄,最近距離既係有晚半夜醒左諗住睇下亞仔有冇踢被,點 ...

男爵府

大宅

我試過起更衣室換制服,突然有把好淒厲既女人尖叫聲起我右耳旁邊叫,好大聲,但當時係得我一個起更衣室,之後我即刻出去問其他同事有無聽到,個個都話無
隔左3分鐘到,我起另一個地方,把淒厲既尖叫聲又起我右耳旁到叫,我當時望住我同事我呆住,眼淚自己流,好驚,我同事問我係未又聽到,我話係,驚到差點出唔到聲
媽咪之後帶我去拜神,求平安苻
所以我信有

水晶宮

回覆:pipipipi 的帖子

男爵府

回覆:Augustaching 的帖子

毛一條

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我要記低 這些 那些 全部心事 從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱 接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

公爵府

男爵府

我信有,因我同老公細個都撞過

首頁
45678...27

尾頁

跳至