跳至

首頁
45678...13

尾頁

大宅

原文章由 jl118 於 10-12-08 23:50 發表

yes. confirm左你跟車。
唔好意思,已將跟車轉粉紅,未收任何pm轉紅

jl118, 請問將 FORM 要幾時填返俾你?

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 rallki 於 08-10-13 15:51 發表

我想請問有沒有媽咪家庭是食家常便飯的.

依家over 10 familes 選家常便飯

選飯盒的families請注意,因數量不夠30 (min requirement by農莊)要轉自己帶or家常便飯,決定左pm我

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 xoboy1125 於 08-10-13 19:25 發表

jl118, 請問將 FORM 要幾時填返俾你?

份form你地唔駛填,我會consolidate後填

大宅

原文章由 jl118 於 08-10-13 21:28 發表

選飯盒的families請注意,因數量不夠30 (min requirement by農莊)要轉自己帶or家常便飯,決定左pm我

jl118:

唔好意思呀!我pm比你時,我話無所謂的;
咁係咪預我食家常便飯呀?
如果係就o.k.喇!

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 ppww 於 08-10-13 21:42 發表

jl118:

唔好意思呀!我pm比你時,我話無所謂的;
咁係咪預我食家常便飯呀?
如果係就o.k.喇!

大宅

原文章由 jl118 於 10-13-08 21:29 發表

份form你地唔駛填,我會consolidate後填

男爵府

醒目開學勳章

地點: 音樂農莊
曰期: 1214
活動收費: 每人$87 (大小同價) (不包交通及lunch)
活動時間: 10:00am - 2:30pm (有一小時食飯時間)
Updated報名名單:
跟車
1)jl118 2A1B
4)cindy723 2A1B
6)MaJosephine 2A1b
7) Rallki 2A1b
8)ppww 2A1b
9) KelS 2A1b
10) yee79 2A1b
12)小笨豬 3A1b
13) winglink 2A1b
14)證羽 2A1B
16)happystar 2A1b
17) HWCwing 2A1b
18) JoanLung 2A1b
19) 彤彤Mami 2A1b
20) mathrew0103 2A1B
21)FI_ON 2A1B
22)CAMM 3A2B
23) Man Chi 2A1B
24)namnamb
2A 1B
25)kitmeitang2A1B
跟車 Total 42A
揸車
2)monkey05 2A1B
3)xoboy1125 6A2B
5)kathyh2527 2A1b
11) zoesychan 2A1b
15)忌廉貓 2A1B
28)Julimami2A1B

[ 本文章最後由 jl118 於 08-10-13 23:19 編輯 ]

別墅

原文章由 jl118 於 08-10-13 21:28 發表

那我們一家就吃家常便飯.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章

Hello jl118,

Sorry 呀… 我有事出席唔到,唔好意思我要退出活動呀…

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 KelS 於 08-10-14 12:46 發表
Hello jl118,

Sorry 呀… 我有事出席唔到,唔好意思我要退出活動呀…

ok see you next time

地點: 音樂農莊
曰期: 1214
活動收費: 每人$87 (大小同價) (不包交通及lunch)
活動時間: 10:00am - 2:30pm (有一小時食飯時間)

Updated報名名單:
跟車
1)jl118 2A1B
6)MaJosephine 2A1b
7) Rallki 2A1b
8)ppww 2A1b
10) yee79 2A1b
12)小笨豬 3A1b
13) winglink 2A1b
14)證羽 2A1B
16)happystar 2A1b
17) HWCwing 2A1b
18) JoanLung 2A1b
19) 彤彤Mami 2A1b
20) mathrew0103 2A1B
21)FI_ON 2A1B
22)CAMM 3A2B
23) Man Chi 2A1B
24)namnamb
2A 1B

25)kitmeitang2A1B
跟車 Total 40A
揸車
2)monkey05 2A1B
3)xoboy1125 6A2B
5)kathyh2527 2A1b
11) zoesychan 2A1b
15)忌廉貓 2A1B
9)Julimami3A1B

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

jl118:
我問過租車個度話 小朋友都計人頭架,3歲以下就 3 個當 1 個大人,咁你要計清楚人數呀!!!

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 cindy723 於 08-10-14 15:39 發表
jl118:
我問過租車個度話 小朋友都計人頭架,3歲以下就 3 個當 1 個大人,咁你要計清楚人數呀!!!

你意思是計人頭,不是計車?我以為租一架49個位的車來回$1000.請問是否不夠49人也收$1000?多了的人(let's said 55人)怎計?49人車有幾多個位?thanks
如果照計,現在剛好49人full啦

另外,因全部選太子,只停一站,請confirm實價. thanks

[ 本文章最後由 jl118 於 08-10-14 19:34 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 jl118 於 08-10-14 19:18 發表

你意思是計人頭,不是計車?我以為租一架49個位的車來回$1000.請問是否不夠49人也收$1000?多了的人(let's said 55人)怎計?49人車有幾多個位?thanks
如果照計,現在剛好49人full啦

另外,因全部選太子,只停一站,請confirm實價. ...

係 $1000 來回!!
不過架車登記係 49 座位,所以唔可以多過,如果唔係比警察發現會罰錢,發生意外保險唔賠!!!
咁我地而家總共幾人呢??

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 cindy723 於 08-10-14 22:53 發表

係 $1000 來回!!
不過架車登記係 49 座位,所以唔可以多過,如果唔係比警察發現會罰錢,發生意外保險唔賠!!!
咁我地而家總共幾人呢??

42大人21BB
即42+7=49
不過我收完活動費先double confirm.
其實我地個BB應是不佔位吧?
點解唔可坐49大人

男爵府

原文章由 jl118 於 08-10-14 22:59 發表

42大人21BB
即42+7=49
不過我收完活動費先double confirm.
其實我地個BB應是不佔位吧?
點解唔可坐49大人

因為佢話係人命黎架,所以要咁計囉!!!
咁佢都係為我地安全著想啫!!

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 cindy723 於 08-10-14 23:28 發表

因為佢話係人命黎架,所以要咁計囉!!!
咁佢都係為我地安全著想啫!!

可能超重呀
安全第一

男爵府

醒目開學勳章

各位,因為車錢同飯錢(家常便飯)是跟人頭share,所以我先收活動費{每人$87,大小同價,bb(6個月以下免費)},以確定參加人數,遲啲再收車錢同飯錢,不便之處敬請原諒:(

請於下星期二(21/10) 10:00pm前繳交活動費,逾時入數當棄權論。

Hang Seng Bank 254 110133 882 SUNG HIU LING

*注意
1) 小數點後的數字代表編號,敬請全數繳交,否則難以確定誰人已入錢。
2) 請核對參加人數,如有錯誤,記得出聲
3)如有小bb(6個月以下),請也報上,因入場計人頭

跟車 Families應交活動費
1)jl118 2A1B261.01
261.04
6)MaJosephine 2A1B261.06
7) Rallki 2A1B261.07
8)ppww 2A1B261.08
9) KelS 2A1B261.09
10) yee79 2A1B261.1
12)小笨豬 3A1B348.12
13) winglink 2A1B261.13
14)證羽 2A1B261.14
16)happystar 2A1B261.16
17) HWCwing 2A1B261.17
18) JoanLung 2A1B261.18
19) 彤彤Mami 2A1B261.19
20) mathrew0103 2A1B261.2
21)FI_ON 2A1B261.21
22)CAMM 3A2B435
23) Man Chi 2A1B261.23
24)namnamB
2A 1B
261.24
25)kitmeitang2A1B261.25
揸車 families
2)monkey05 2A1B261.02
3)xoBoy1125 6A2B696
5)kathyh2527 2A1B261.05
11) zoesychan 4A2c1B609
15)忌廉貓 2A1B261.15
28)Julimami3A1B1bb348.28

[ 本文章最後由 jl118 於 08-10-15 12:48 編輯 ]

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

你係咪攪錯左我join既人數呀 ...
應該係 4大2c1b wor ...
total 幾錢呀 ?

原文章由 jl118 於 08-10-14 23:58 發表
各位,因為車錢同飯錢(家常便飯)是跟人頭share,所以我先收活動費{每人$87,大小同價,小bb(6個月以下免費)},以確定參加人數,遲啲再收車錢同飯錢,不便之處敬請原諒:(

請於下星期二(21/10) 10:00pm前繳交活動費,逾時入數當棄 ...

別墅

原文章由 jl118 於 08-10-14 23:58 發表
各位,因為車錢同飯錢(家常便飯)是跟人頭share,所以我先收活動費{每人$87,大小同價,小bb(6個月以下免費)},以確定參加人數,遲啲再收車錢同飯錢,不便之處敬請原諒:(

請於下星期二(21/10) 10:00pm前繳交活動費,逾時入數當棄 ...

請問這費用是否包括吃飯的費用呢?

大宅

hi jl118,

己入錢, pls check.
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

首頁
45678...13

尾頁

跳至