自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 chrisdina 的帖子

之前見過醫生,做過測試,我地大家都無情緒病,依个月第一次見家庭輔導協會,希望對佢有幇助,我系toronto

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

忍O個個係你,
離婚O個個又係你,

外人講幾多都無, 最後SUFFER 既都係你本人(同你既仔女),
搵機會再同佢傾多幾次啦
加油

大宅

見到各位jm比我留言已經好感激,起碼我會知道下一步點走落去

男爵府

有種人是鬧下鬧下就上左癮甘
佢一對住對方就會好似上身甘
想極盡難聽侮辱既說話講哂出黎

大宅

樓主, 你老爺,奶奶都係住加拿大?
清官難審家庭事, 究竟你仲愛不愛佢, 有否大家心平氣和去傾下, 你覺得佢會不會為你而改? 我覺得兩公婆離婚與否, 不是睇有無小朋友, 是睇你們兩人仲可否一起走下去, 這是最重要.

我有一個朋友, 情況和你相似, 佢老公更衰, 有時會動手打老婆, 我朋友是因為小朋友啞忍了多年, 我見佢果幾年真是很不開心, 好在佢有宗教上幫助佢, 否則我担心佢會自殺, 在我眼中, 不開心應早些解決, 拖拖拉拉對大人和細路都唔好.

伯爵府

好媽媽勳章

引用:回覆 olimo 的帖子醫生都是甘講,老實講老

原帖由 精靈BB女 於 16-04-07 發表
回覆 olimo 的帖子

醫生都是甘講,老實講老公係自己認識拍好耐拖先結婚 ,唔系盲婚啞嫁,只系拍拖時大家都 ...
太好了,你似乎透過回應這個po,整理了自己的想法。答案好明顯了....先接受輔導和治療吧!

首頁

尾頁

跳至