親子旅遊

跳至

首頁
45678...13

尾頁

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ckymama 發表於 16-5-29 16:08
請問6千幾和1千係咪都要買架?

妖怪pass每日都唔同價錢,好似我買7月28就要8100yen,見到哩個圖,按右下角購入,之後揀日期就知幾多錢

大宅

請問大家,小朋友13及7歲,老公及13歲小朋友都唔敢玩刺激的機動遊戲,阿女125cm高,應該有部份game唔夠高玩,甘樣情況,有需要買fast pass4嗎?如果唔買fastpass4入園,多唔多其他野玩或睇,thx

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

angel_laam 發表於 16-5-30 10:12
請問大家,小朋友13及7歲,老公及13歲小朋友都唔敢玩刺激的機動遊戲,阿女125cm高,應該有部份game唔夠高玩 ...

125cm已經夠高玩大部分game,我暑假去買express4主要係想玩hp,上年暑假去,無買pass要排240mins,其他game預排一個鐘左右,如果你唔打算全部玩,可以唔使買,但係如果想入hp區,要一早入園抽整理卷

大宅

焯男bb 發表於 16-5-30 12:16
125cm已經夠高玩大部分game,我暑假去買express4主要係想玩hp,上年暑假去,無買pass要排240mins,其他game ...

唔該晒你既回覆,甘即係如果唔入Harry potta 區,出面排玩簡單遊戲都要60分鐘對嗎?

Fast pass 4係咪玩簡單遊戲如snoopy、芝麻街都用得嗎?

禁止訪問

大宅

如果HP 預約時間係10點, 大概幾點完? 妖怪手錶都要預約時間.

大宅

引用:如果HP 預約時間係10點, 大概幾點完

原帖由 ckymama 於 16-05-30 發表
如果HP 預約時間係10點, 大概幾點完? 妖怪手錶都要預約時間.
如果express 預約左hp 係10:00~11:00,咁禁忌之旅要在10:20~10:50內玩,之後你幾點離開hp 區都可以,不過想再入就要拎整理券

大宅

引用:Quote:焯男bb 發表於 16-5-30 12:16 125cm

原帖由 angel_laam 於 16-05-30 發表
唔該晒你既回覆,甘即係如果唔入Harry potta 區,出面排玩簡單遊戲都要60分鐘對嗎?

Fast pass 4係咪玩簡 ...
spoony 芝麻街果d唔駛用pass,其實成個usj 入場都已經包左任玩,只係如果你唔想排隊排好耐就要買pass

大宅

mrs.simple 發表於 16-5-30 13:11
spoony 芝麻街果d唔駛用pass,其實成個usj 入場都已經包左任玩,只係如果你唔想排隊排好耐就要買pass

...

甘即係其實我玩呢d簡單遊戲基本上用pass都要排隊對嗎?請指教

侯爵府

angel_laam 發表於 16-5-30 12:21

Fast pass 4係咪玩簡 ...

芝麻街嗰邊啲小朋友game唔多人排,唔使排一個鐘,我話60分鐘左右係蜘蛛俠,大白鯊,侏羅紀……即係要用express pass 嘅game,你可上官網睇下咩pass包咩game先再決定是否需要買

大宅

焯男bb 發表於 16-5-30 13:16
芝麻街嗰邊啲小朋友game唔多人排,唔使排一個鐘,我話60分鐘左右係蜘蛛俠,大白鯊,侏羅紀……即係要用exp ...

明白,多謝指教

侯爵府

angel_laam 發表於 16-5-30 13:14
甘即係其實我玩呢d簡單遊戲基本上用pass都要排隊對嗎?請指教

芝麻街嗰邊啲遊戲係無pass架,要排隊玩

侯爵府

angel_laam 發表於 16-5-30 13:19
明白,多謝指教

唔好客氣,希望幫到你

大宅

angel_laam 發表於 16-5-30 13:14
spoony 芝麻街 係冇pass可以用, 一定要排隊的, 不過因為唔熱門所以唔駛排好耐

大宅

焯男bb 發表於 16-5-30 13:22
唔好客氣,希望幫到你

因為剛出機票,又未去過,又怕比人買晒fast pass所以急問,其實我應該自己去官網睇,多謝你解答

大宅

angel_laam 發表於 16-5-30 13:24
因為剛出機票,又未去過,又怕比人買晒fast pass所以急問,其實我應該自己去官網睇,多謝你解答
...

我都一樣計劃中8月尾,究竟買Express4 定 Express7好? 每位相差$300(差不多)
因為⋯⋯⋯我D小孩已經大了,最小都10歲。
一家6口,好貴呀。
仲有,見usj 網買,無分大人/小童價。
但是 Klook 買,就有分大人/小童價。
自己仍然15/16 中

大宅

我兩個7同13歲,我決定一開門就入場,唔買pass

大宅

HCLAU 發表於 16-6-1 12:13
我都一樣計劃中8月尾,究竟買Express4 定 Express7好? 每位相差$300(差不多)
因為⋯⋯⋯我D小孩已經大 ...

我7月中去呀,有啲朋友話在大阪機場買飛平啲,唔知係咪呢?而家都15/16,我一家四口去,剩係諗住買一個快証,因只得阿仔玩嗰啲刺激遊戲

男爵府

我今朝都攪咗半日, 在官網度買咗5張門票+Express 4, 8月中真係好貴

本來諗住買3張快證算, 但又唔想爸媽無得入HP, 雖然佢地唔玩機動遊戲都照買....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我個女細膽,機動遊戲應該唔多玩,我估都係玩細佬野算,9歲女。

唔買Fast Pass啦。

應該8月第二星期去,加左價好貴呀

首頁
45678...13

尾頁

跳至