親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Sumyeema1 發表於 16-8-17 18:05
想問下由機場去酒日記,有冇shuttle?

thanks
我地坐國光1819, 去到台北車站落, 穿過車站過馬路, 搵到懷寧街轉過灣就到, 如果識行, 行10分鐘以內可到.

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

mak126 發表於 16-8-17 16:10
530一晚

係邊訂呀??

男爵府

Sumyeema1 發表於 16-8-17 18:17
我 book. 四人房,28/12 要 hkd1600 一晚

年尾聖誕應該貴啦,我9月淡季

男爵府

kayeea 發表於 16-8-17 18:31
係邊訂呀??

expedite咋,果時咁岩有88折

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:goo_littlebb+發表於+16-8-17+13:07+

原帖由 Sumyeema1 於 16-08-17 發表
想問下由機場去酒日記,有冇shuttle?

thanks
我尋日 book 左 Ctrip 接機

八月尾四人車 $68 人仔

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:mak126+發表於+16-8-16+18:45+好彩上

原帖由 kayeea 於 16-08-16 發表
你訂左幾錢晚呀?
我 book 左 8 月尾,雙人房 $25xx ~ 4 晚
連早餐

象牙宮

2024年龍年勳章

chickenwing2006 發表於 16-8-17 23:16

估唔到 ctrip 連台灣都做埋,等我上去望望

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

chickenwing2006 發表於 16-8-17 23:16

可唔可以pm資料傯我?

子爵府

mak126 發表於 16-8-17 19:45
年尾聖誕應該貴啦,我9月淡季

我12月中去咋

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

平喎,等妳報告,我10月

子爵府

就咁去ctrip搵就得?

大宅

Sumyeema1 發表於 16-8-17 18:17
我 book. 四人房,28/12 要 hkd1600 一晚
我6月時BOOK 28/12-31/12 四人房,加埋AGODA 10%OFF大約一千蚊一晚,而家睇要差不多千六蚊,貴左好多!!

大宅

畀面勳章

去YAHOO 或者GOOGLE 打Expedia 88折
就會有link 去~~

訂酒店前可以搵下各個agent code..
格下價就會愈搵愈平

大宅

畀面勳章

咁抵?!
我搵過11月都要128人仔..
其實ctrip 卜車信唔信得過 XDDD

子爵府

loveafra 發表於 16-8-18 12:11
咁抵?!
我搵過11月都要128人仔..
其實ctrip 卜車信唔信得過 XDDD

係邊可以搵到?

男爵府

kayeea 發表於 16-8-17 14:24
88折code邊到搵?

can u share

瑪瑙宮

好媽媽勳章

kayeea 發表於 16-8-17 23:51
可唔可以pm資料傯我?
http://car.ctrip.com/

我之前去東京 , 清邁 BOOK 過 , 準時又有交帶 ..... 台北第一次, 坐完再 UPDATE 大家

瑪瑙宮

好媽媽勳章

mak126 發表於 16-8-17 19:45
expedite咋,果時咁岩有88折
88 折好似唔係成日有, 9 折 TRY TRY
Expedia.com 智遊網折扣碼
9 折優惠碼:AEPlatinum2016Q1
優惠碼有效至 2016 年 12 月 31 日
旅遊日期至 2017 年 3 月 31 日
網址:www.expedia.com.hk

http://www.runhotel.hk/2014/08/all-promotion-codes.html

瑪瑙宮

好媽媽勳章

kayeea 發表於 16-8-17 23:51
可唔可以pm資料傯我?

男爵府

chickenwing2006 發表於 16-8-18 21:08

怎樣減優惠

首頁

尾頁

跳至