自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

MONKYmama 發表於 17-10-6 10:16
我想試下先,飲咗有效先入會買。
請問有無人幫到我? pm 我啦!

最近大支斷貨了,入會都無得買,要等
你想買應該好多人pm u
8-)

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

二小姐 發表於 17-10-7 14:11
最近大支斷貨了,入會都無得買,要等
你想買應該好多人pm u
2星期前已經一切回復正常了....3日已經可以送貨....
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

翡翠宮

回覆 豬寶兔 的帖子

飲用核酸係提升自己自癒機制..提高免疫力..
修復壞細胞..促進新細胞生長..

唔係可以特別針對什麼病患
只係身體好左...好多病情都可以減輕舒緩

包括三高...癌症 免疫系統 (紅斑狼瘡/類風濕關節炎/牛皮癬) 濕疹 鼻敏感 ..M痛..都可減輕舒緩
預防認知障礙症/腦中風/阿茲罕默症 (已經拎左全日本專利)

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

tarot_elle 發表於 17-10-5 20:57
我早20 晚20

我仔早10 晚10

咁一支咪只可以飲10日?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

MongLeung 發表於 17-10-7 14:56

每日早,晚各30ml ,一支可飲12日

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主

有乜用架?

男爵府

MongLeung 發表於 17-10-7 14:56

所以一般岩飲嘅,長期飲嘅都會入會飲抵d

男爵府

回覆樓主

可以買一支試下嗎?

蜆介鯪魚球    發表於 17-10-16 00:32

翡翠宮

回覆 littleteddy 的帖子

珍珠宮

家家公主 發表於 17-10-7 17:02
回覆 littleteddy 的帖子

其實同食核酸丸(Dna/Rna)有大分別嗎?食丸平好多謝謝指教

翡翠宮

回覆 jarjane 的帖子

因為Fordays 是水溶性產品 可被人體直接吸收到94%
而丸錠劑既產品就算食一次12粒
也不夠飲30ML FORDAYS 吸收得多

而其他品牌的核酸 只是水劑 而不是水溶性
所以不可以充份被吸收

而第7代的Fordays核酸內加入了很多補助品
如鯊魚軟骨素 亦是市面上磨到最幼細的粒子方便吸收
而鯊魚軟骨已經被醫學証明 有助縮小腫瘤
還有谷光金鈦排肝毒等等

有些人身體出現慢性病
係因為自身細胞核嚴重受損
核酸服用後係直達細胞核修補壞死細胞 仲會促進新生細胞生長
我地身體係可直接吸收90%以上 比其他保健產品錠劑 只吸收20幾%多幾倍 所以咁快見到效果
有些朋友飲用50ML 已察覺身體有變化
我們既腸道+皮膚+眼睛係最快見到效果的
當核酸將我地最明顯問題改善之後 就會逐漸幫我地不太顯著既小毛病再加以改善 會有好多意想不到效果

男爵府

回覆樓主

我都有興趣買一支試下

侯爵府

家家公主 發表於 17-10-7 14:40
回覆 豬寶兔 的帖子

你知唔知唔提高免疫力唔一定對所有病係好,紅斑狼瘡症患者會因為免疫系統提高引致自身抗體活躍而自我攻擊身體細胞、組織& 器官。 你要有確實理據先好推介俾人。

珍珠宮

winner128 發表於 17-10-7 20:46
你知唔知唔提高免疫力唔一定對所有病係好,紅斑狼瘡症患者會因為免疫系統提高引致自身抗體活躍而自我攻擊 ...

呢樣又正確喎!我好友不幸患有罕有嘅 天皰瘡, 類似紅斑狼瘡嘅免疫系統病, 如果增強咗抵抗力反而會自己打自己, 令病情更嚴重....... 因此佢每個月要特登食減低免疫系統嘅藥, 每個月要八千幾, 所以如果有免疫系統病真係唔好立亂嚟

翡翠宮

winner128 發表於 17-10-7 20:46
你知唔知唔提高免疫力唔一定對所有病係好,紅斑狼瘡症患者會因為免疫系統提高引致自身抗體活躍而自我攻擊 ...

我身邊朋友確實今年2月開始飲 每年佢6。7月紅斑狼瘡一定發 今年佢完全無發過 返醫院覆診醫生都話佢咁今年咁叻無發既

我吾係特別要推介比任何人
呢個post 吾係我開 只係有人問有什麼好 我將一d核酸資訊同大家分享 我吾係空口講白話 有很多朋友飲左都有好大改善 有很多分享見証

為什麼核酸對自體免疫病有效﹖
原本免疫機制是指能夠識別自己(正常細胞、組織等)與非自己(細菌、病毒、癌細胞等),具有排除非自己的作用。但是有時候會將自己視為是敵人或異身而加以攻擊,這即是自體免疫疾病。
自體免疫疾病,是自體反應性T細胞攻擊正常細胞、組織或臟器而發病。例如攻擊DNA會出現全身性紅斑狼瘡,攻擊胰臟的胰島分泌細胞(胰島β細胞)會形成I型糖尿病,攻擊膠原蛋白等結締組織會形成慢性關節風濕,攻擊皮膚會形成乾癬。
自體免疫疾病,也可以說是因為體液性免疫的異常而產生過剩反應。自體反應性T細胞無法正常的自毀是主要原因。
核酸具有誘導異常細胞自毀的功能,也具誘導自體反應性T細胞自殺,恢復正常的免疫功能。所以可以利用核酸改善自體免疫疾病。

民房

家家公主 發表於 17-10-7 14:40
回覆 豬寶兔 的帖子

自閉症or 過度活躍症小朋友可以嗎?有無實質例子?

翡翠宮

回覆 ywaani 的帖子

https://xn--o9jd1oodsho94ppe7cfkuawl4b.com/%e4%bd%93%e9%a8%93%e8%ab%87/%e3%82%a2%e3%82%b9%e3%83%9a%e3%83%ab%e3%82%ac%e3%83%bc%e7%97%87%e5%80%99%e7%be%a4-%e8%a8%ba%e6%96%ad-%e7%97%85%e9%99%a2/

核酸可以幫助有 阿氏保加症 專注力過度活躍症
ADHD等症狀.....雖然係日文.. 但你可以GOOGLE下..

男爵府

回覆樓主:

好想試下呀,有無人幫到我

大宅

畀面勳章 陪月勳章

回覆樓主

我都有興趣試,有無referral 呢?

民房

家家公主 發表於 17-10-10 09:15
回覆 ywaani 的帖子

https://xn--o9jd1oodsho94ppe7cfkuawl4b.com/%e4%bd%93%e9%a8%93%e8%ab%87/%e3%82%a2 ...

點買好?pm me thx

家家公主    發表於 17-10-13 11:33

首頁

尾頁

跳至