興趣嗜好

跳至

首頁
45678...30

尾頁

大宅

畀面勳章

原帖由 vean 於 09-2-28 22:53 發表
如果你忍到一下痛,好似我咁,一見到佢埋去搞,就好恨咁打,一定要痛,咁佢就唔敢架喇, 當日我隻小甜得果4個月pat pat仔又冇咩肉,就打左幾下,打到要佢un un聲,一次咋,打左一次就冇再去掃喇,但會離遠幾步申長條頸哄下索下 ...

我將狗狗放籠吾比佢出黎一日今日又乖左~~

比自由佢吾識珍惜~~

要禁對佢先得

大宅

哈哈!!
咁你快D教佢唱首『犯賤』啦!!
講真果句,D狗狗有時又真係咁衰格!!係都要俾人罰下、打下、鬧下先開心!!真係唔明D狗狗諗咩!!

原帖由 cobe 於 09-3-1 09:06 發表

我將狗狗放籠吾比佢出黎一日今日又乖左~~

比自由佢吾識珍惜~~

要禁對佢先得

子爵府

我啲狗狗都好鍾意地主公公同門口土地公公,噹噹就鍾意面向地主公公瞓晏覺,久唔久就走去 say hello,其他 4 隻久唔久就走鍚吓門口土地公公架啦,將啲香雞腳 lum 晒出嚟一地係,攞公公啲橙當波咁玩,無晒佢地收

原帖由 vean 於 09-2-27 23:53 發表
我隻小甜一返黎屋企就掃左成個地主,打到飛天, ,仲捉住佢係咁講,唔好意思,對唔住,幾驚佢會唔舒服呀

男爵府

原帖由 cobe 於 09-3-1 08:59 發表

哈~~~係有~跟著去左zzzzzzzzzzzzz

0甘咪好籮^^起碼靜左一晚喎

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

原帖由 肥寶寶 於 09-3-3 18:39 發表
哈哈!!
講真果句,D狗狗有時又真係咁衰格!!係都要俾人罰下、打下、鬧下先開心!!真係唔明D狗狗諗咩!!

...

無計啦^^可能我地平時太包容佢地喇^^所以佢地咪job反籮^^唔罰下佢地^^佢地真係唔知驚0架
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

原帖由 Maggie518 於 09-3-4 12:35 發表
我啲狗狗都好鍾意地主公公同門口土地公公,噹噹就鍾意面向地主公公瞓晏覺,久唔久就走去 say hello,其他 4 隻久唔久就走鍚吓門口土地公公架啦,將啲香雞腳 lum 晒出嚟一地係,攞公公啲橙當波咁玩,無晒佢地收

...

無計啦^^地主公太錫佢地喇^^唔係一齊肚仔痛啦

男爵府

各位靚靚
由於我c6攞左屋企部notebook番公司用^^所以我屋企得番一部枱機用^^所以又會小左dd上來玩喇^^希望大家會繼續支持下呢個topic啦^^多d來講下狗經

公爵府

進藍:

你械咪姓賴架 懶就懶喇
上雷刀唔雷心聲反吓
禾刀扇有養狗丫
禾刀雷吓反先
原帖由 進藍 於 09-3-4 16:51 發表
各位靚靚
由於我c6攞左屋企部notebook番公司用^^所以我屋企得番一部枱機用^^所以又會小左dd上來玩喇^^希望大家會繼續支持下呢個topic啦^^多d來講下狗經 ...

男爵府

原帖由 WINNIEYIP 於 09-3-4 17:08 發表
進藍:

你械咪姓賴架 懶就懶喇
上雷刀唔雷心聲反吓
禾刀扇有養狗丫
禾刀雷吓反先

我唔係姓賴^^不過我懶就係人都知啦^^心聲多數講小朋友^^我無0麻^^所以咪小上d籮^^講狗狗我會arm dd籮^^係喎你依家都係有狗之人0番^^0甘你就多d來呢樹玩啦

公爵府

進藍捉到你啦

公爵府

養貓入入得呀

男爵府

原帖由 腩媽 於 09-3-4 17:29 發表
進藍捉到你啦

好呀^^捉我番你屋企籮^^0甘你就會有三只貓貓喇^^不過我唔食貓糧0架喎^^我要食飯飯0架

男爵府

原帖由 腩媽 於 09-3-4 17:30 發表
養貓入入得呀

得得得^^識多樣野0麻

公爵府

原帖由 進藍 於 09-3-4 17:34 發表

好呀^^捉我番你屋企籮^^0甘你就會有三只貓貓喇^^不過我唔食貓糧0架喎^^我要食飯飯0架

哈哈!比罐頭加飯又點話呀

公爵府

原帖由 進藍 於 09-3-4 17:35 發表

得得得^^識多樣野0麻

我以前都養過狗架! 家下就養貓世其實我都想養狗架!不過驚狗嘈會比人投訴,所以養貓針嗎

男爵府

原帖由 腩媽 於 09-3-4 17:38 發表

哈哈!比罐頭加飯又點話呀

我驚食窮你0番

公爵府

原帖由 進藍 於 09-3-4 17:43 發表

我驚食窮你0番

睇你個樣唔似拱大食播

男爵府

原帖由 腩媽 於 09-3-4 17:40 發表

我以前都養過狗架! 家下就養貓世其實我都想養狗架!不過驚狗嘈會比人投訴,所以養貓針嗎

0甘又係呀

男爵府

原帖由 腩媽 於 09-3-4 17:44 發表

睇你個樣唔似拱大食播

唔係睇樣0架^^睇身型0架

大宅

畀面勳章

原帖由 肥寶寶 於 09-3-3 18:39 發表
哈哈!!

...

我真係養過禁多隻狗lee隻就犯賤...哈

首頁
45678...30

尾頁

跳至