自由講場

跳至

首頁
45678...21

尾頁

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆 # 的文章

剪jiji 都益左個pk賤男..俾我就只係擦佢兩粒旦旦,等佢有jiji 都起吾到.
個老婆真慘..我自己依+都係大肚婆..見到都好心痛.唉 !真係慘!

子爵府

賤男+狐狸精 :;pppp:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

9男女

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

我覺得慘係未出世既BB......

子爵府

好過份呀

大宅

原帖由 是因 於 09-4-28 01:47 發表
好過份呀

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

2個都唔o岩

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 lowangkei 於 09-4-27 20:04 發表
此淫婦廖XX, 出生日期1981年3月11日(現職於XXXOffice,地址灣仔港灣道x號xx中心12xx至12xx室), 住址將軍澳xx邨x林樓5xx室. 此賤人勾人老公已三年多, 這片拍於本年2月21日, 此對姦夫淫婦公然在寶林商場攬攬鍚錫其后還去開房, 姦 ...

呢個男人去死啦 ! 推個大肚婆...係咪人黎架

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 edea 於 09-4-27 23:42 發表
呢對男女真係好不知羞恥.

不過睇最後, 我睇到既係: 太太衝上前推個女人,個老公雙手捉住老婆雙手唔想佢再打人, 混亂間兩人同時倒地, 個老公都仲有良心扶番個老婆起身.

唔知你地係咪睇到同一樣野. ...

我睇到有8成同你相似, 但我唔多同意最後果句"個老公都仲有良心扶番個老婆起身"...我返而係見到有店員"o"左咀, 個pk男人苗左個店員一野先扶番個大肚婆起身, 明顯係怕攪大件事, 唔似係有良心果隻....講真 ,有良心就唔會咁衰啦

大宅

原帖由 edea 於 09-4-27 23:42 發表
呢對男女真係好不知羞恥.

不過睇最後, 我睇到既係: 太太衝上前推個女人,個老公雙手捉住老婆雙手唔想佢再打人, 混亂間兩人同時倒地, 個老公都仲有良心扶番個老婆起身.

唔知你地係咪睇到同一樣野. ...

我都覺得係大家爭吵之間唔小心一齊跌落地,唔係個老公推個大肚婆...
但係我真係最憎嗰d去滾嘅男人,去得滾已經冇良心啦,我覺得佢係費事俾人話佢唔扶個大肚婆啫,如果係唔識嘅陌生人,突然隔離個大肚婆跌低左,我都會伸手去扶啦...:;pppp:

男爵府

唉~~點解而家 d 婚姻變得咁脆弱一d 都唔鞏固,少少引誘就可背棄當初一切誓言,忘記大家都曾經愛過,最後只懂得不斷傷害對方

大宅

陪月勳章

個男人正pk, 但我見最後那段他幫個第三者已經不愛他老婆, 女人千萬不可做第三者, 現在段video上了u=tube真是周圍都唔使去了...

民房

好媽媽勳章

係未同一個人?
http://hk.myblog.yahoo.com/lauszeli/article?mid=6&prev=8&next=-1

男爵府

好媽媽勳章

侯爵府

呢對男女唔死都冇用

公爵府

好媽媽勳章

狗男女!!

洋房

啊是2005年開始了, 妳識她的嗎??
希望這對狗男女永不超生.
原帖由 laam1228 於 09-4-28 03:48 發表
係未同一個人?
http://hk.myblog.yahoo.com/lauszeli/article?mid=6&prev=8&next=-1

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 魔鬼天使 於 09-4-28 02:23 發表
都唔知講咩好,希望個大婆識得諗,識得踢走個衰人啦,

亞天使..呢d死佬回頭我也不要你啦,應該裝香燒炮仗送佢走,即時用柚葉由頭洗到腳,仲要抹埋屋啦.

3年啦,就算二奶出哂鏡,比人知埋名,條友得兩樣野做,一飛左二奶..平息左之後上網咪又呃第二個law,雞死雞還在者.

二.個賤女人覺得而家打勝仗架啦,可能佢咁多年來一直迫賤男同老婆分手,賤男得個拖字,而家咁大鑊賤男有機同老婆拜拜,同佢一齊law,爆哂出來咪扮可憐,扮天真比賤佬呃,佢扮受害人,咁就可以比屋企人,朋友,同事可憐佢law.

大婆唔洗腳軟,殺殺殺....

首頁
45678...21

尾頁

跳至