自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

lovelybaby2015 發表於 20-12-6 10:28
我唔算係fan屎,但都ok佢,佢首首歌我都識唱
點解話佢尋晚難聽?真係完全唔覺
佢新秀三甲,難聽極有限吧

其實一直都睇到BK有班人同FB有個群組憎佢憎得好緊要。
我估有啲係因為覺得佢親大陸,黃色物體梗係唔喜歡。
BK嗰班好大程度係妒忌人哋嘅酸民,覺得楊千嬅又唔靚又冇身材唔明點解會歌影視人生都豐收。
我冇特別喜歡或者唔喜歡佢,但越係見到班人出post插佢,就越替呢一班人可憐!

公爵府

lovelybaby2015 發表於 20-12-6 11:26
可能因為D人話佢係藍??!!

我醒起一件事,係咪因為佢同習大大握手?定同場出席?然後就俾人憎咗呀?

男爵府

多謝你開尼個post,琴晚睇嗰個post心諗洗唔洗咁講嘢呀,我唔係千嬅Fans,但我覺得d人講嘢好過分,所以出嚟撐千嬅。

公爵府

lovelybaby2015 發表於 20-12-6 11:26
可能因為D人話佢係藍??!!

佢都唔藍 就算係藍 都係扮藍者
况且 只要唔係歪理連篇 藍黃都唔係問題

水晶宮

畀面勳章

BGCOME08 發表於 20-12-6 14:29
我醒起一件事,係咪因為佢同習大大握手?定同場出席?然後就俾人憎咗呀?
...

上面有jm提過呢件事呀
其實我唔係好有印象
不過唔排除有d黃人唔喜歡她

伯爵府

回覆樓主:

我係佢fans,買左演唱會尾場,點知取消左 我中意左佢10幾年架啦

男爵府

HKITMan 發表於 20-12-6 10:52
d人插佢成日唱錯歌詞,
呢d好少事
我唔信d人自己唱 K冇試過

但佢出得台都係以一個專業歌手身份,成日唱錯歌詞就係唔容許囉,咁求其0係k房捉個上台唱都ok?

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

CC827 發表於 20-12-6 10:46
如果唔係因為疫情,我一定會去睇千嬅演唱會,上次演唱會我哋幾個中學同學約咗一齊去睇,好正!佢好多歌係我 ...

X2

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

千嬅係我青少年期時的偶像,雖然我而家已有家庭,已經無話追星呢家野,但耐唔耐都聽返千嬅d歌。果陣靚妹邊有咁多錢,但以前佢隻隻碟我都買正版(以前翻版都好多)。琴晚睇到有開帖彈佢,好奇心都按入去睇,有些說話都幾難聽,我以為鬧歌星只係青少年小學雞行為

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

lovelybaby2015 發表於 20-12-6 10:56
我覺得佢唱歌幾有感情, 我覺得如果話佢唱錯歌詞都係可以接受的批抨..

但話佢唱歌難聽到死...真係未至於呱 ...

我都唔明,不過我冇聽哂,只聽到佢唱了幾句,所以我唔知佢尋晚表現係點。但平時又唔係太差姐!啲人話佢唔靚,我覺得佢個樣ok喎,當然娛樂圈好多大美人,佢唔可以用美黎形容,但唔叫醜卦。咁現在個樣年紀係大佐,冇咁好,但人人都會老既,又唔洗叫人返去湊仔咁mean。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

水晶宮

畀面勳章

199707100304 發表於 20-12-6 14:52
我都唔明,不過我冇聽哂,只聽到佢唱了幾句,所以我唔知佢尋晚表現係點。但平時又唔係太差姐!啲人話佢唔 ...

係囉,佢不嬲都唔係sell樣㗎啦

大宅

bbq. 發表於 20-12-6 14:25
bk無分顏色,個個都可發言喎,而且呢度呢人好多好理性

係就係個個都可以發言,但我好中立咁覺得呢度好藍,有時d說話仲好難聽添,政治冇乜立場嘅我有時睇到好反感,sorry樓主我離左題,有感而發啫

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

重有些jm把口衰到話,見親佢就想死。唔洗咁牙?果位jm個腦真係壞左

大宅

雪梨茶123 發表於 20-12-6 14:52
千嬅係我青少年期時的偶像,雖然我而家已有家庭,已經無話追星呢家野,但耐唔耐都聽返千嬅d歌。果陣靚妹邊 ...

雖然佢唔係我偶像,但我曾經喺佢住嘅屋苑工作過,佢同佢家人好有禮貌

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

lovelybaby2015 發表於 20-12-6 14:56
係囉,佢不嬲都唔係sell樣㗎啦

佢做方麗娟時,有場戲著得好靚,一條入膊黑色裙,其實個陣我覺得佢個樣都幾靚吖。

P. S. 唔係佢fans, 冇話鐘意佢,但亦唔憎佢囉!
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

琥珀宮

Not 喜歡,但唔覺得佢昨晚唱得差,反而鄭融唱得差

伯爵府

0q.cathy 發表於 20-12-6 10:55
D人比錢入去睇,專業既歌手都會做好準備,佢咁樣比人感覺唔好

絕對認同,近來翻睇joey演唱會,人地又唱又跳半個鐘,唱錯/甩咀情有可原,但佢只係企定定都唱唔好,仲要已經係自己既金曲

公爵府

pinky-peach 發表於 20-12-6 15:20
絕對認同,近來翻睇joey演唱會,人地又唱又跳半個鐘,唱錯/甩咀情有可原,但佢只係企定定都唱唔好,仲要已 ...

佢一向都唔係sell 唱歌呀啦
係要揾佢同人比
不如同twins 比
Twins 咪仲差

公爵府

BGCOME08 發表於 20-12-6 14:29
...

其實揾黎講既
劉華 城城 Eason 對住主席都會恭敬
相信對住英女皇 侵侵佢地都係會尊重
呢啲係禮貌 做人的基本

唔係下下某色人種
要XXXX 先係型先係威

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

bk呢度係咁,乜人都話,正如吳若希咁成日比bk d jm鬧又憎佢,雖然我講不上好鐘意佢,但佢好多首歌都晌我電話playlist入面長期聽,我覺得佢唱歌好聽過果個菊子喬多多聲

首頁
45678...12

尾頁

跳至