少年成長

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

23肥媽媽 發表於 22-1-19 16:45
見唔到入code

只要click 落以下網址https://bit.ly/3leDggA,就可以於推廣碼位輸入推廣碼”BKHEALTH”架啦!

大宅

回覆樓主:

送超市$500最後今日?希望仲趕到!

大宅

BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我已經好多年冇睇牙醫,主要覺得麻煩又貴,太太一直哦我,話我棚牙咁多年唔謢理唔得,哦到我都當咗耳邊風

近日上bk見到呢個主題,見會員分享,講蘇黎世健診易牙科保障計劃好抵,格過價又的確係經bk買好著數,每人送番$500超市現金券,即係用$368就可以包口腔內X-光檢查同洗牙,而且蛀牙仲包埋補牙,牙周病治療都有埋,令我回想起太太呢幾年經常苦口婆心勸我去睇牙,有時又話我有口氣同牙黃,所以我下定決心,幫自己買幫蘇黎世買我人生第一份醫保,亦都幫埋太太買,希望可以比到個驚喜佢,等佢知道我係認真對待呢件事!我真係想搞番好自己棚牙,太太可以同我一齊去做見證!

如果呢個留言分享可以得獎,無論係staycation又好,dyson吸塵機或者電熱鍋都好,相信佢會更加開心!

老婆,我知你有上bk,我亦知道妳知道我個bk account係乜名,只係我唔知妳係邊個我真係下決心架喇!你到時陪我一齊去

男爵府

回覆 中央情報員 的帖子

自僱人仕對我來說,「健診易」門診及牙科保障是一個適合我的保障,而且蘇黎世的口碑及信譽可信,希望今次會買左會幫到自己及愛護家人。

男爵府

自僱人仕對我來說,「健診易」門診及牙科保障是一個適合我的保障,而且蘇黎世的口碑及信譽可信,希望今次會買左會幫到自己及愛護家人。

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

睇牙醫好貴,洗牙$600up, 補牙又$600up
早啲睇到蘇黎世牙保咁抵用,就唔使荷包損傷
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

男爵府

中央情報員 發表於 22-1-19 17:50
只要click 落以下網址https://bit.ly/3leDggA,就可以於推廣碼位輸入推廣碼”BKHEALTH”架啦!

我睇開個牙醫洗牙都成千元。呢個牙科保障真係好抵

男爵府

中央情報員 發表於 22-1-19 17:50

我睇開個牙醫洗牙都成千元。呢個牙科保障真係好抵

大宅

我的女女很容易生病,次次看醫生都要$500-$600,所以我都很愁,今日見到蘇黎世與親子王國合辦的「健診易」,基本門診年費保額只是$1188,真的很優惠,合我心意,還有$500超市劵送,二話不說就申請了,而牙科保險都很優惠,我,女女,同我老公就參加了,牙齒都很重要,加上我老公有牙周病,女女又喜歡吃糖果,所以這個「健診易」適合全家,最重要有網絡醫生,疫情嚴重期間可以在家足不出戶都可以看醫生,這簡直一流, 我都介紹給朋友親戚,真心,真的優惠

子爵府

好在趕得切投保, 淨係每年可以洗牙2次都回到本

大宅

回覆樓主:

我啱啱先看到優惠
今日還有嗎

男爵府

中央情報員 發表於 21-12-24 12:29
【醫療保險】新一年想做個精明爸媽,保障自己同家人健康? 用親子王國推廣碼
”BKHEALTH”投保門診及牙科 ...

今日先見到,剛剛已過期未能投保。可惜!

複式洋房

回覆樓主:

伯爵府

好媽媽勳章

【醫療保險】新一年想做個精明爸媽,保障自己同家人健康? 用親子王國推廣碼

係咪冇優惠啦

大宅

想購買
係咪冇優惠?

大宅

還有優惠?

子爵府

回覆樓主:

我都係啱啱先見到 遲左一步

大宅

回覆樓主:

其實版主見到仲有咁多人想買,應該聯絡保險公司加推優惠啦

子爵府

回覆樓主:

想買,希望加堆到月尾

子爵府

我都係啱啱先見到 遲左一步 X2