自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

樓主,我教你下次佢推開你,你扮反彈撞落側邊d野度,再反彈大大力撞返落你工人度,就算cam影到都唔係你嘅錯!咁過份!夠膽推主人

你已經同左佢講底褲,佢唔聽,你就入廚房一野收晒佢d內衣褲掉返入佢房,叫佢一係掠露台一係自己處理,下次再見到就唔止掉返入佢房

男爵府

happytabo 發表於 22-4-3 13:58
我家賓姐已經比市價貴,做唔夠半年同我講屋企有事要返去,開初話兩個月內返,仲要我俾機票同隔離酒店,諗住 ...

唔明白點解個個菲都黑面,我請過五個最長嘅做咗四年冇一個唔黑面。暫時WFH,忍一忍唔請住,再請的話或者真係要試試印,睇睇會唔會好啲。完全接受唔到做僱主出糧俾佢,要睇面口!

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點解一日要換3條底底?工人衛生意識有咁高架咩?咁點解又浪係雪櫃隔離.....

子爵府

2024年龍年勳章

taidou 發表於 22-4-3 19:48
唔明白點解個個菲都黑面,我請過五個最長嘅做咗四年冇一個唔黑面。暫時WFH,忍一忍唔請住,再請的話或者真 ...

真係好痴線,已經唔係鬧,係提醒,提醒都黑面,再加發爛話唔再返嚟,真係好討厭,唔知以為佢先係出糧嗰個。咁有性格就唔好過嚟打工,應該留返响菲做公主囉

首頁

尾頁

跳至