自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

水晶世界 發表於 22-7-1 12:58
回覆 sasalic 的帖子

問題係個賣家要求去佢個站面交.....而且有啲嘢寄真係都幾重 ...

我自己又喺呢個網站賣野。。。不過就講明唔會周圍去。。。淨係去公司附近個地鐵站。。。啱就啱唔啱就過主。。。

就係驚咗呢啲飛機友。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

chuiyeebird 發表於 22-7-1 23:20
我唔敢提完又提 之前我只係提過賣家兩次入好評(其實面交時已經提咗一次)佢最後都有入 但四星同埋話我太c ...

有些買家唔落bid, 當交收完成我會提佢,大家才可以互留評價,通常很合作會做
不過交收都要睇彩數及望下買家戶口+評價。

珊瑚宮

purplechung 發表於 22-7-2 08:59
有些買家唔落bid, 當交收完成我會提佢,大家才可以互留評價,通常很合作會做
不過交收都要睇彩數及 ...

佢ok 嘅 有落bid 當日交收都有偈傾下 只不過可能佢見我提完又提 佢就同我講話佢好忙 唔好吹佢….不過乜嘢人 都有試過之前賣護膚品 講清楚俾佢聽邊樣打邊樣 佢啲語氣嫌我煩 得啦得啦!知㗎啦!知㗎啦!唉!

複式洋房

回覆 purplechung 的帖子

依家睇評都冇用啦,放我飛機嘅係5星好評超個一年用戶,我都留唔到負評比佢,原來carousell幫佢刪除晒啲負評,幫佢去呃人面交

男爵府

水晶世界 發表於 22-7-1 09:51
回覆 無限城 的帖子

係Y我都係依家先知原來carousell 咁好「服務」

佢係平台,唔係服務

子爵府

咁CS又真係好差喎

複式洋房

回覆 sheep010 的帖子

佢有客服呀,會幫飛機友提供刪評服務~

複式洋房

回覆 小玲太太 的帖子

CS 有48小時內回覆我,佢哋係跟carousell policy 做事姐。由頭到尾係policy既問題

子爵府

水晶世界 發表於 22-7-2 11:18
回覆 小玲太太 的帖子

CS 有48小時內回覆我,佢哋係跟carousell policy 做事姐。由頭到尾係policy既問題 ...

買家失聯,我試過留bad comment呀, 不過一年前既事。

Cs話14日內可以留comment, 咁我驚佢報復(其實好似係雙方留左先睇到),所以我第14日先留

珍珠宮

水晶世界 發表於 22-7-1 15:38
回覆 Ftmagic 的帖子

我可能講得唔清楚所以我再講一次。1. 第一日我地約好咗指定嘅地方同時間交收。我地有 ...

咁個 apps 真係好有問題!真係要幫佢宣傳下!!

水晶世界    發表於 22-7-2 11:54

大宅

Kumahung 發表於 22-7-1 14:00
之前facebook賣野,時間已經佢自己定,結果等15分鐘,又要等多15分鐘,同佢講星期六,日都可以交收,佢又 ...

我覺得fb放飛機既人多啲,幾次我都比人甩底

珍珠宮

chuiyeebird 發表於 22-7-2 09:04
佢ok 嘅 有落bid 當日交收都有偈傾下 只不過可能佢見我提完又提 佢就同我講話佢好忙 唔好吹佢….不過乜嘢 ...

其實你講咗幾多嘢?正常煩都係ok, 或唔覆算

珍珠宮

kyu0203 發表於 22-7-2 11:34
我覺得fb放飛機既人多啲,幾次我都比人甩底

其實真係幾可悲,呢d 人,一d 誠信都冇

都唔知讀乜書

大宅

babytt2 發表於 22-7-2 11:37
其實真係幾可悲,呢d 人,一d 誠信都冇

都唔知讀乜書

傾好哂,之後一直上線唔應機。。。其實佢應下我取消交易,我都係嬲一下啫。。。完全唔應,好似同空氣講野咁。。

touchwood我係拍賣網遇到既都ok既,係有一個約左地點,臨出門話唔要,仲出埋價我accept 左了,好想負皮佢,不過老公話算數。

另一個就要我郵寄,其實我行老遠寄比佢,佢收到後話我提供資訊不符,咁我都接受佢退番比我,運費我比,頂佢,竟然話要收我2蚊公文袋錢,我寄比佢兩次都冇收公文袋錢啦,我係咪要收番佢4蚊?

大宅

kyu0203 發表於 22-7-2 11:44
傾好哂,之後一直上線唔應機。。。其實佢應下我取消交易,我都係嬲一下啫。。。完全唔應,好似同空氣講野 ...

即係,原來寄野比人要收番包裝費

大宅

水晶世界 發表於 22-7-2 09:48
回覆 purplechung 的帖子

依家睇評都冇用啦,放我飛機嘅係5星好評超個一年用戶,我都留唔到負評比佢,原來 ...

點解會幫佢刪負評?

大宅

esmehouse 發表於 22-7-1 13:26
Carousell 算吧啦,我只係問吓賣家有關貨品問題,都冇話買唔買,無啦啦都俾人 block a/c,Carousell 話我冇 ...

點解block你accounts ?你新户黎?

珊瑚宮

babytt2 發表於 22-7-2 11:36
其實你講咗幾多嘢?正常煩都係ok, 或唔覆算

星期四交收當面提佢比好評 之後再提咗兩次 冇其他嘢講 我見佢每日都Online 但係唔明點解佢唔俾評語 但就話自己好忙 我唔係想吹佢 但入評語真係有時間限制麻 佢comment mention happy trade but 催comment 姐

大宅

水晶世界 發表於 22-7-1 16:13
回覆 mymarigold 的帖子

我都想寄㗎,人哋一定要面交.....哎,依家睇星星冇用架啦 放飛機者可以要求刪評 ...

我以前都鐘意面交,而家其實寄都好方便,我寫好地址比買家確認,去郵局寄又影相確認,係郵費要到郵局先知幾錢

複式洋房

回覆 kyu0203 的帖子

Futhermore, as our policy, if the transaction between buyer and seller is not finished, both feedbacks leaving by both sides should be removed. That is why both reviews had been deleted. ”

“Transaction between buyer and seller is not finished”

買方和賣方之間的交易尚未完成... 係咪幾有趣呢?

首頁
45678...11

尾頁

跳至