自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

bobo05 發表於 22-9-27 11:11
之前睇JW話教Janees唱歌教到掟筆幾好笑囉,根本人哋唱歌技巧音域音色高你幾皮。
...
JW 咁講野

港姐個晚佢一開口唱歌, 我已經聽到走音停不了喎, 係咪叫佢返一返歸最好呢

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

天貓 發表於 22-9-27 11:15
係呀,希望佢可以紅,有多啲歌唱就好,歌迷就有耳福….

蘇芮其實我都係識佢呢首,但真係好好聽….:excite ...
俾個 5 黎~~

12 個入面, 我只認得一個姜濤, 其餘既唔好意思真係唔地除囉

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

cheung2000 發表於 22-9-27 11:14
電視播時有簡介佢點預備首歌,佢話曾經俾ex精神上同肉體上都hurt得好勁

嘩,我係剛行開咗只係聽倒小小,原來係講佢自己,咁都幾慘

珍珠宮

miriam 發表於 22-9-27 11:09
暫時黎講, Janees 真係最好

蘇芮既歌只記得酒乾倘賣無, 一同你講起, 首歌就彈左出黎係腦海度唱緊:j ...

酒乾倘賣無
我幼稚園第一次睇套戲加埋首歌已經好鍾意。

珍珠宮

miriam 發表於 22-9-27 11:21
俾個 5 黎~~

12 個入面, 我只認得一個姜濤, 其餘既唔好意思真係唔地除囉

我都係一樣,因為麥當勞嘅廣告,只知一個姜濤,但我真係未聽過佢哋唱歌,又唔知其餘係邊個

珍珠宮

Lilyforest 發表於 22-9-27 10:58
如果有聽過姜先生最新一首歌,我真係好佩服啲人可以叫佢做歌手,敞開鍾唔鍾意佢呢個point, 純粹用耳去聽首 ...

.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

pc2012 發表於 22-9-25 18:30
Janees的表現一直都好好。昨晚唱《溝渠暢泳》,更加令人覺得眼前一亮!比其他參賽者強太多了⋯

但個 ...
其實唔只要唱得好,有其他因素,唔一定

王國長老

Ononluk 發表於 22-9-27 11:23
酒乾倘賣無
我幼稚園第一次睇套戲加埋首歌已經好鍾意。
我睇套片時喊到豬頭咁

王國長老

天貓 發表於 22-9-27 11:24
我都係一樣,因為麥當勞嘅廣告,只知一個姜濤,但我真係未聽過佢哋唱歌,又唔知其餘 ...
我愛上煲韓劇, 電視都少睇, 所以更加唔知班友賣乜廣告

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

佢唱歌就一定係super,但係可唔可以同佢執一執個look,佢嗰啲黃色頭髮真係好好肉酸。

珍珠宮

miriam 發表於 22-9-27 11:31
我愛上煲韓劇, 電視都少睇, 所以更加唔知班友賣乜廣告

睇tbb 同now, 電視有時有廣告,咪知有姜濤囉

公爵府

回覆樓主:

呢個得
係唔夠靚 要再執下個look

大宅

我覺得Janees就算唱得幾勁幾高分都好,最後「觀眾投票」,最高分都會係Jasmine 同Xix,上年已經係咁,講真,觀眾投票係真係假邊個知,我反而覺得只係tbb想捧邊個既保險線

王國長老

天貓 發表於 22-9-27 11:47
我一直只係聽返啲舊歌,睇tbb 同now, 電視有時有廣告,咪知有姜濤囉
...
之前追幾套劇所以有睇 TVB, 好不幸地俾我囡導我睇韓劇, 一睇愛上了

王國長老

venusbbpig 發表於 22-9-27 12:19
我覺得Janees就算唱得幾勁幾高分都好,最後「觀眾投票」,最高分都會係Jasmine 同Xix,上年已經係咁,講真 ...
以唱功 Janees 無得輸, 但以內部既野黎講........唉........算數啦

珍珠宮

miriam 發表於 22-9-27 12:22
之前追幾套劇所以有睇 TVB, 好不幸地俾我囡導我睇韓劇, 一睇愛上了

...

咁得閒我都要睇吓

子爵府

回覆樓主:

tvb未必想捧多個未成年出黎

水晶宮

天貓 發表於 22-9-27 09:00
係,佢唱到好有畫面,佢係講緊一個故事比人地聽,好有震撼力,小小年紀冇乜人生閱歷已經可以做到咁,我覺 ...

Loop左幾十次,首溝渠唱泳唱得好勁

水晶宮

miriam 發表於 22-9-27 12:24
以唱功 Janees 無得輸, 但以內部既野黎講........唉........算數啦

好似話人氣榜升上第2

王國長老

eggcarol 發表於 22-9-27 12:48

好似話人氣榜升上第2
希望佢可以升上第一位

首頁
45678...12

尾頁

跳至