自由講場

跳至

首頁
45678...13

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

judycyk 發表於 23-3-24 10:46
可惜我同老公兩個的大眾2點評都被凍結,完全攪唔惦

我在香港一直登入唔到,上到去深圳一開數據即刻開番,你試下
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

侯爵府

wai4919 發表於 23-3-24 10:08
上次返去華強北整ipad爆mon, 那個太二,冇人排隊。

寶能太古站那個,每次去,咩鐘數去,都有人排隊。。。 ...
我都諗住去華強北整iPad, 請問你上次爆芒整咗幾錢呀?

瑪瑙宮

大廚勳章

bb560 發表於 23-3-24 11:47
繁樓好唔好食呀?

都ok ar
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

seaheart88 發表於 23-3-24 10:51
微信關注佢嘅公眾號。。。一樣都可以排隊㗎
無知一問,請問點樣關注佢個公眾號?其實公眾號即係乜嚟㗎?謝謝!

水晶宮

有時間真好
咩鐘數返香港?回程過關多唔多人?

公爵府

2024年龍年勳章

andyman 發表於 23-3-24 11:55
我在香港一直登入唔到,上到去深圳一開數據即刻開番,你試下

下次試下先,唔該哂

瑪瑙宮

大廚勳章

Cheddar85ang 發表於 23-3-24 12:12
有時間真好
咩鐘數返香港?回程過關多唔多人?

其實揀平日我來回都唔多人,特別係福田口岸好少人。。。好順暢
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

ycmami 發表於 23-3-24 12:10
無知一問,請問點樣關注佢個公眾號?其實公眾號即係乜嚟㗎?謝謝!

類似係like佢Facebook咁囉。。。即係喺微信search間餐廳嘅名,然後揀關注。。。咁樣入去,應該就睇到排隊㗎。。。有時會有最新嘅資訊彈出嚟
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

seaheart88 發表於 23-3-24 07:50
今日又係即日來回。。。仲要差唔多中午先上到去。。。不過唔緊要先手機攞定籌飲茶。。食點心 #繁樓 ...

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

seaheart88 發表於 23-3-24 10:08
我覺得係洗咗呢$500食得來都有壓力。。。佢成日覺得你要快手快腳食完最好就叫啲貴價海鮮嚟燒。。。飲品, ...

好同意。有日我哋係喜茶吹住海風飲嘢坐咗好耐,當時正正就有呢種感覺,如果係香港星乜乜,除非仲係年青少艾臉皮厚,唔係飲完即走讓張枱比其他人,邊有得慢慢hae坐吹海風閒話家常。食肆都係,國內2張枱,香港放4張仲要限時。
有對比。

水晶宮

seaheart88 發表於 23-3-24 12:14
其實揀平日我來回都唔多人,特別係福田口岸好少人。。。好順暢

好好呀,唔會浪費太多時間

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

cattz288 發表於 23-3-24 09:31
係喎,原來得4號線有!
上次坐過,福田口岸4號同10號線行咁遠

即係在地鐵4號線? 我一直以為係關口4號出口

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Rainy 發表於 23-3-24 12:31
即係在地鐵4號線? 我一直以為係關口4號出口

係地鐵4號線,因港鐵有份
放下自在

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

wai4919 發表於 23-3-24 10:47
打電話,可以幫你整番
我都係打電話整番,不過在大陸打,因會收sms

打去大眾點評嗎? 上到去打去熱線?

侯爵府

cattz288 發表於 23-3-24 12:32
係地鐵4號線,因港鐵有份

原來港鐵有份投資福田站?

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

pauline_c 發表於 23-3-24 11:36
喜茶唔知,我試過喺 Coco 買鴨屎綠,微信落單,雲閃付比錢。

等我研究下先。
衣家最緊要揾下會展站個邊商場邊間餐廳岩小朋友又有bb凳坐既.....真苦惱
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Rainy 發表於 23-3-24 12:37

係深圳鐵路4號線,你有無聽到廣播有把女仔聲同港鐵係一樣
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

Rainy 發表於 23-3-24 12:37

應該唔止,好多年前,深圳啱啱開始有地鐵,港鐵已經有份。

侯爵府

cattz288 發表於 23-3-24 12:43
係深圳鐵路4號線,你有無聽到廣播有把女仔聲同港鐵係一樣
...

有呀, 怪唔知啦, 我仲以為咁好既, 用返香港港鐵把聲
又諗, 唔通呢個女仔係國際巨星, 所以周圍都用佢把聲

象牙宮

Rainy 發表於 23-3-24 12:44
有呀, 怪唔知啦, 我仲以為咁好既, 用返香港港鐵把聲
又諗, 唔通呢個女仔係國際巨星, 所以周圍都 ...

好親切
放下自在

首頁
45678...13

尾頁

跳至