自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

節哀

洋房

謝謝各位呀,我在準備狗狗5月1的火化日子

珍珠宮

樓主保重

男爵府

回覆樓主:

禁止訪問

洋房

謝謝大家,今晚是狗狗頭7呀,我要準備東西今晚佢返黎食完先上路

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 JennyCheung2111 的帖子

深深感受樓主現在的痛及自責狗狗突然離去 樓主會有萬般的不捨 這個可以理解
樓主節哀 狗狗在彩虹橋見到你傷心難過 佢都會唔開心換一角度 狗狗在這一世 能遇上你 實在是太幸福

牠這樣離去是一種福氣 相信你們會重遇

Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

洋房

謝謝你呀,我都希望今晚我訓著之後見到狗狗同我1齊訓呀

大宅

rip

洋房

我狗狗尋晚頭7,本身我10點就上左床,迫自己訓 ,結果我無訓過,我係佢返黎就聽到佢抓我廳張床,之後就去廁所,食野同笑,呢樣係佢平時好鍾意做既野,之後我訓左陣,係我醒既時候,我聽到佢叫,應該準備走啦,個下我真係好喊,之後我忍左,但我做左樣唔多岩既野,就係起身睇時間,不過係房,個陣4點22分,之後我在訓返落張床度,隔左陣我聽到佢叫左好耐,我估狗狗應該唔捨得離開我,所以一直叫我,但我都唔捨得佢,不過我都想佢可以去投胎呀,所以我都忍左唔喊,之後就無左聲啦,個陣我就知狗狗走左啦,媽媽永遠都會好愛你同掛住你呀bb

水晶宮

JennyCheung2111 發表於 23-4-29 07:10
我狗狗尋晚頭7,本身我10點就上左床,迫自己訓 ,結果我無訓過,我係佢返黎就聽到佢抓我廳張床,之後就去廁 ...

樓主你好好平靜心情, 我幾年前D貓狗過身, 我都有好唔開心, 所以會好明白你心情, 希望你有一天可以放開D心情

洋房

其實知道狗狗尋晚返左黎,佢都開心,我心情都好少少,只係聽到佢走既時候唔捨得,有少少心酸

洋房

我岩岩上facebook睇到d人係咁棄養d狗狗,點解唔唸清楚先養呀,隻狗狗又唔係有病,就算有病佢都有責任呀,點可以話鍾意就養,唔鍾意就放棄佢,佢都有生命架

首頁

尾頁

跳至