自由講場

跳至

首頁
45678...14

尾頁

伯爵府

好想睇蚊姐真人

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

蚊毛 發表於 23-5-22 18:38
我成日擔心女同事/女上司嫉妒我,我宜家返工都專登著得求其d,但我孭baobao袋,都唔係d咩好貴 ...

孭個大路既尼龍袋「lxxxcxxxx」一定冇人嫉妒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

伯爵府

蚊毛 發表於 23-5-22 16:38
我成日擔心女同事/女上司嫉妒我,我宜家返工都專登著得求其d,但我孭baobao袋,都唔係d咩好貴 ...

甘你的同事拎咩手袋?

大宅

回覆樓主:

之前就話自己生得似水魚,而家又話自己生得靚
attach0/tmp/php5Yketj

子爵府

sisbro 發表於 23-5-22 19:36
正能量post!

係啊好勵志!

水晶宮

蚊毛 發表於 23-5-22 20:59
我好容易遇到呢種女性

我都係喎
還是女人本身就係咁上下呢

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

蚊毛 發表於 23-5-22 18:38

我都好妒忌你,可以咁有自信,有自信既人,特別吸引。
Childhood is journey, not a race.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mercurycc 發表於 23-5-22 19:00
假的。
今次Baobao 可能又係假.

咁既咩

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

蚊毛 發表於 23-5-22 20:57
妒忌又唔會剩係上黎發帖咁簡單,可能聯群結黨孤立我,背後講我壞話,或者陷害我咁
...

呢排做咩工?仲係咪保安?

琥珀宮

pomanlife 發表於 23-5-22 21:07
孭個大路既尼龍袋「lxxxcxxxx」一定冇人嫉妒

咩嚟?
笑定先

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

stagea 發表於 23-5-22 21:24
呢排做咩工?仲係咪保安?

係,唔知佢仲有冇update

子爵府

將軍澳街坊 發表於 23-5-22 21:14

可能是美麗的水魚

彩鑽殿

stagea 發表於 23-5-22 21:25
咩嚟?
笑定先

呢啲尼龍袋係咪冇人嫉妒先
attach1/tmp/phpIkLJJx

琥珀宮

pomanlife 發表於 23-5-22 21:27
呢啲尼龍袋係咪冇人嫉妒先

咦。。。真係笑死人

琥珀宮

pomanlife 發表於 23-5-22 21:26
係,唔知佢仲有冇update

等待回覆中

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

蚊姐為BK帶嚟好多樂趣,多過靚女帶來的煩惱

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

將軍澳街坊 發表於 23-5-22 21:14

生得靚既水魚~~~

彩鑽殿

stagea 發表於 23-5-22 21:28
等待回覆中

男爵府

ccy1234 發表於 23-5-22 19:19
其實你用紅白藍都一樣有人望,放鬆d啦!

首頁
45678...14

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊