自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

angiehouse 發表於 24-2-6 20:24
吓,你吾知有好多國內球迷買飛睇加咩,好多國內人插緊美斯啦

唔知3月阿根廷去北京同杭州d飛, 會唔會因而滯銷呢

男爵府

一於抵制佢代言嘅商品啦,等佢知道中國人團結嘅力量。
The Argentine has more than a dozen ongoing brand endorsements, with Adidas the most lucrative. Other partners include Budweiser, Mastercard, Pepsi, Saudi Arabia tourism and Socios.

侯爵府

一隻鴨鴨 發表於 24-2-6 20:31
外交層面?

你唔使笑呀,鳳凰衛視用咗頗長篇幅去講呢單嘢,見內地討論平台都有政治評論員熱緊呢個topic,根本有啲人以為好少事,分分鐘背後發生緊好多嘢。

珍珠宮

bbc2018 發表於 24-2-6 18:10
尾C公開自己話MRI顯示無受傷,可以告tatler asia,

係喔,香港呢邊先告Tatler Asia,巨額罰款。之後Tatler Asia再去告邁亞密馬戲團個隊醫,追討賠償損失囉。

可能日本仔見到香港單新聞,加左霸王條款,要尾C做MRI驗傷,MRI顯示無受傷就要強逼勞動!

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

dennis_lkw 發表於 24-2-6 17:42
喺日本咁生猛 喺香港就成個活死人咁
為香港人上演左一幕世界級(射波)

佢個名以後就叫「根本武士」
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

男爵府

jasprincess 發表於 24-2-6 20:29
佢由頭到尾話份合約係政府簽已經錯. 政府只係同主辦方簽亦確認45分鐘出場. 佢究竟搞清楚角色關係未架
...

Click 左入條YouTube link 聽個YouTuber 講,聽左一陣都即刻stop, 個YouTuber 講嘢好咬牙切齒好激進,個氣場我唔like

水晶宮

美味 發表於 24-2-6 17:47
仲仍然有好多人撐佢幫佢洗白,哩吓先o咀

bk都有啲咁嘅人,真係令人嘔心
覺得班人根本唔想嚟,只係嚟玩嘢,越睇佢哋啲新聞就越嬲

attach1_sign/tmp/phpBL8TLf

水晶宮

Nicole-hui88 發表於 24-2-6 20:15
得罪香港反而同日本交代,現場解釋兩句都唔制,係日本就巴巴閉閉開記招,好cheap,乜鬼球王,擺明係蛇王喇, ...

x2!!

水晶宮

raven 發表於 24-2-6 19:18
撐既應該係無買票, 而且心黃

撐嘅一定係冇腦就真

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

支持政府告主辦單位行騙!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

angiehouse 發表於 24-2-6 20:24
吓,你吾知有好多國內球迷買飛睇加咩,重有佢突然生龍活老虎既地方系日本呀,好多國內人插緊美斯啦
...

唔止國內,足球網都插緊,成件事好肉酸,完。

水晶宮

Tobbyy 發表於 24-2-6 18:41
鍾意自己畀人歧視,畀人欺壓,真係另類嗜好。

就係睇準有啲香港人係咁,就以為個個香港人都好恰,咁對你哋都有人撐佢,佢仲唔得戚?!睇你班香港人幾咁賤格吖,瞓覺都笑醒

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

半生緣 發表於 24-2-6 20:42
我希望佢真受傷,提早掛靴!回阿根庭吔蕉!

鬼唔望佢弄假成真,提早收皮!

珍珠宮

qpalzm 發表於 24-2-6 20:44
唔知3月阿根廷去北京同杭州d飛, 會唔會因而滯銷呢

只知話日本飛滯銷 ,平甘多都滯銷即係日本窮囉,香港尼隻金蛋都吾珍惜,抵

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

20162016 發表於 24-2-6 21:32

美職聯榜尾都串成咁,當年皇馬6條煙嚟香港都無咁串,仲要全部正選落場,都唔知憑乜

伯爵府

Tobbyy 發表於 24-2-6 18:27
有啲人自己係香港人,畀人落面都仲掩住半邊嘴笑,鍾意睇住自己地方衰,簡直變態。 ...

最憎呢啲人
真心唔唔明呢啲人諗乜
睇過兩篇外國報導都冇嘲諷香港嘅字眼
但有d香港人見位即踩,痴痴地

水晶宮

回覆樓主:

以後都唔想佢嚟香港

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

20162016 發表於 24-2-6 21:41
就係睇準有啲香港人係咁,就以為個個香港人都好恰,咁對你哋都有人撐佢,佢仲唔得戚?!睇你班香港人幾咁 ...

係,仲要不斷話係香港自己問題,洗唔洗奴性重到咁

侯爵府

2024年龍年勳章

我覺得基嫂當港人白痴,新聞嘈了十天,佢當無事發生,入境處亦冷處理

水晶宮

20162016 發表於 24-2-6 21:32

有種既唔想黎咪黎吖!條踢波佬尾屍呃人錢,一D道德都冇,雖然我唔係球迷亦無買飛入場,都覺得佢賤格。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊