自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我相信性格決定命運及際遇,你次次出post都比人話,相信你係現實生活都唔會好過,有時間睇番下自己嘅言行有冇問題,有冇古古怪怪,唔好諗太多

男爵府

你答佢第一句已經錯左,下次依依俄俄扮傻就得

子爵府

你下次放假,理由:休息吓
如果佢chok你, 你就話喺屋企發呆, 包冇人妒忌你

伯爵府

蚊毛 發表於 24-2-8 12:38
有牙齒印,因我係年青女保安,唔知係咪外表亮麗打扮光鮮招人妒忌,我平時孭手袋、戴咩手鏈、著咩鞋,她都 ...

你平時點打扮㗎?

侯爵府

你都識講,冇事情,冇愛情,冇錢。
點解你會覺得人地係妒忌你。可能人地係可憐你。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

蚊毛 發表於 24-2-8 12:38
有牙齒印,因我係年青女保安,唔知係咪外表亮麗打扮光鮮招人妒忌,我平時孭手袋、戴咩手鏈、著咩鞋,她都 ...

好明白你嘅處境

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

蚊毛 發表於 24-2-8 00:54
我攞假去旅行,又俾保安中年女上司妒忌我。
她說:‘’你好有錢去旅行‘’
我答:“平有平去,貴有貴去”

請假咪請假囉,洗乜講人知去邊啊?

男爵府

又出無聊 post , 恭喜發財

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊