興趣嗜好

跳至

首頁
45678...84

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Sonic 於 09-8-1 10:06 AM 發表

我都好鍾意玩怕羞草, 不過而家好似少左好多野生怕羞草啊
呢排無行山, 唔知呢, 但公園路邊就無晒喇...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 KnN 於 09-8-1 10:10 發表
呢排無行山, 唔知呢, 但公園路邊就無晒喇...

我見中大d 山邊都有好多

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

o靚 o靚 模

真係唔知點解女仔天生就貪靚, 而家影相重擺埋d 咁的pose

重成日"帶"戒指tim :

侯爵府

久違左既D700+85/1.4

侯爵府

仲有新埋既 50mm/1.4

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

睇唔到喎.....

原帖由 chloepapa 於 09-8-2 22:31 發表
真係唔知點解女仔天生就貪靚, 而家影相重擺埋d 咁的pose

重成日"帶"戒指tim :
http://c ...
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 MomMom 於 09-8-3 12:51 AM 發表
仲有新埋既 50mm/1.4

呢個構圖好d.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

不過我都有得影下戒指....

玩得好開心架...

原帖由 Simar 於 09-8-3 00:58 發表
睇唔到喎.....
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

洋房

原帖由 Simar 於 09-8-3 01:02 發表
不過我都有得影下戒指....

玩得好開心架...

好得意WO,你兩隻HELLO MIMI 係咩黎架~?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係麥當當開開心心餐送架

牡丹樓,輕功練成餐都有

原帖由 abc123300hk 於 09-8-3 10:51 發表

好得意WO,你兩隻HELLO MIMI 係咩黎架~?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

首部 3D 數碼相機

Fujifilm FinePix 3D W1 預計將與專為觀看 3D 影像而設的 FinePix Real 3D V1 數碼相架以套裝的方式推出,定價約為 HK$ 8000。待正式版本抵港後,DCFever.com 將提供 Fujifilm FinePix 3D W1 的詳細測試報告,網友們請密切留意本站的最新消息。

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢部? 唔多睇好

原帖由 Simar 於 09-8-4 15:00 發表
首部 3D 數碼相機

Fujifilm FinePix 3D W1 預計將與專為觀看 3D 影像而設的 FinePix Real 3D V1 數碼相架以套裝的方式推出,定價約為 HK$ 8000。待正式版本抵港後,DCFever.com 將提供 Fujifilm FinePix 3D W1 的詳細測 ...

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢部重神奇, 有埋內置projector.

http://www.dpreview.com/news/0908/09080402nikons1000pj.asp

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Simar 於 09-8-4 03:00 PM 發表
首部 3D 數碼相機

Fujifilm FinePix 3D W1 預計將與專為觀看 3D 影像而設的 FinePix Real 3D V1 數碼相架以套裝的方式推出,定價約為 HK$ 8000。待正式版本抵港後,DCFever.com 將提供 Fujifilm FinePix 3D W1 的詳細測 ...
3D, i like a ~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 KnN 於 09-8-4 17:38 發表
3D, i like a ~

子爵府

原帖由 Simar 於 09-8-4 15:00 發表
首部 3D 數碼相機

咁睇相既時候係咪要帶住副 3d 立體影院用果d 眼鏡架 ~

版主

用佢個相架就唔使wor.

原帖由 googoo 於 09-8-5 17:30 發表

咁睇相既時候係咪要帶住副 3d 立體影院用果d 眼鏡架 ~

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 clpapa 於 09-8-5 05:56 PM 發表
用佢個相架就唔使wor.
咁個相架幾多錢, 我要大大個既...

子爵府

好媽媽勳章

今日落雨, 我地3個係屋企砌lego. 呢架車好好玩呀, 要推介下.

report 係到.
http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=25044
一盒砌到3個款, 跑車/鏟車/拖頭
$4xx蚊. 車頭車尾車門會部活動件, 幾實, 唔易爛.

子爵府

原帖由 KnN 於 09-8-5 19:02 發表
今日落雨, 我地3個係屋企砌lego. 呢架車好好玩呀, 要推介下.

report 係到.
http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=25044
一盒砌到3個款, 跑 ...

呢副我地都有哦! convertible 黎架mar

顏色計我就鍾意呢副多d:

首頁
45678...84

尾頁

跳至