想生BB

跳至

首頁
45678...42

尾頁

大宅

原帖由 Woojojo 於 09-10-23 14:53 發表

我都plan咗1月去旅行呀, 無問題喎, 隨遇而安啦, 等b還等b, 總唔能夠咩嘢plan都停晒嘛, 咁會好大壓力啫. 我之前兩個月m未到前總是驚住係有b, 所以唔敢做呢樣又唔敢食嗰樣咁, 咖啡都唔敢飲 , 個人都幾唔開心 ...

絕對認同呀...so....大家當平時生活咁就ok架啦, 唔好咁緊張啦!!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我十月好似錯過左排egg呀,
所以今個月應該冇乜機會

大宅

原帖由 christy1012 於 09-10-23 16:20 發表
我十月好似錯過左排egg呀,
所以今個月應該冇乜機會

做乜事錯過左呀!??! 你唔係keep住check紅d 架咩?~?!?!?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 iampaulineko 於 09-10-23 15:32 發表
各位, 我已經有一段時間冇上來, 因為有時睇得多壓力好大! 所以閉關几個月..呵呵. 我由三月份plan到依家都未有. 仍要努力!

今天先day 2, 大家加油! 不過好慘. 呢几次m小姐來果時d感冒又跟埋一起來! 記得咁plan要果時 ...

我今日d6, 大家加油呀! 放鬆心情可能會令你有意外驚喜架, 大家都唔好咁緊張啦! 得閒傾吓講吓, 交流吓8卦嘢都好吖嘛 !

話時話, 郭可盈有喜, 我覺得應該係佢部署下嘅計劃嚟, 佢年紀都唔細加上身型弱不禁風, 唔知佢用咗咩方法呢? 如果可以偷吓佢師就好喇 !

大宅

咩呀, 聽聞係佢老公上次個單風流事件後, 佢去做IVF生B....要cool住個老公架嗎, 唔係咩?~?~?
5月尾發生事, 佢7月bingo左!!時間好"吻"合呀~~

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 蔡夫人 於 09-10-23 16:54 發表
咩呀, 聽聞係佢老公上次個單風流事件後, 佢去做IVF生B....要cool住個老公架嗎, 唔係咩?~?~?
5月尾發生事, 佢7月bingo左!!時間好"吻"合呀~~

嘩, 咁佢都好犀利啫, ivf一擊即中都唔係人人得喎 ! 係咪又係何ec嘅手勢好呢呵?! 不過吳君如一次得, 第二次都唔係話有就有啦 !

大宅

乜佢睇何ec 架咩??? 我又唔清楚喎....人地咁有錢.....點都會搞得掂o既!!!

男爵府

我又要PLAN下去遊行, 打算11月OR12月去下KOREA散下心, 放鬆下心情. 話唔定會有意外驚喜. 哈哈!

大宅

原帖由 Woojojo 於 09-10-23 16:38 發表

我今日d6, 大家加油呀! 放鬆心情可能會令你有意外驚喜架, 大家都唔好咁緊張啦! 得閒傾吓講吓, 交流吓8卦嘢都好吖嘛 !

話時話, 郭可盈有喜, 我覺得應該係佢部署下嘅計劃嚟, 佢年紀都唔細加上身型弱不禁風 ...
我本來都幾鍾意佢兩公婆,不過知道佢哋D風流史後就改觀咗~~

大宅

我都BOOK咗12月去泰國呀!
我今個月好輕鬆, 因為睇完婦科, 醫生話我個肌瘤大咗同好似有個朱古力瘤, 所以咁耐唔仲, 都可能因為咁, 今個月都會照開工, 如果唔仲就去找醫生做手術,都唔洗緊張啦。。。我一心都等做手術啦!
你地都加油呀! 希望你地派彩成功啦!

大宅

原帖由 pugpug88 於 09-10-23 18:16 發表
我都BOOK咗12月去泰國呀!
我今個月好輕鬆, 因為睇完婦科, 醫生話我個肌瘤大咗同好似有個朱古力瘤, 所以咁耐唔仲, 都可能因為咁, 今個月都會照開工, 如果唔仲就去找醫生做手術,都唔洗緊張啦。。。我一心都等做手術啦!
你地都加 ...
我都想去旅行呀~~
放鬆心情可能容易BINGO,希望你哋兩個人去,三個人返~~

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 蔡夫人 於 09-10-23 16:36 發表

做乜事錯過左呀!??! 你唔係keep住check紅d 架咩?~?!?!?

我有呀,有一日有個10%深粗喎,
跟住第二日CHECK就白雪雪,
之後一直都白雪雪,咁O岩我病睇左醫生,
食左D藥唔知有冇影響啦,下個月唔好理開始有分泌,
就隔日DODO,有殺錯,冇放過

洋房

回覆 1# christy1012 的文章

初嚟報到....
我10先開始試, 我都係同你一樣有殺錯,冇放過.

民房

回覆 1# QK_Iris 的文章

我想問我個cycle係26-27日,咁排卵期應該day幾呀,我day11,12,14都有dodo.

大宅

如果你cycle 26-27日, 你咁排卵日有可能由day 11-14啦!!

大宅

原帖由 msannieng 於 09-10-23 18:51 發表
我都想去旅行呀~~
放鬆心情可能容易BINGO,希望你哋兩個人去,三個人返~~

希望啦....

男爵府

原帖由 Woojojo 於 23-10-2009 17:16 發表

嘩, 咁佢都好犀利啫, ivf一擊即中都唔係人人得喎 ! 係咪又係何ec嘅手勢好呢呵?! 不過吳君如一次得, 第二次都唔係話有就有啦 !

何永超做ivf係叻, 但都要佢自已掂及好彩先得

男爵府

我來報到先!

今日DAY17,CYCLE28-30

大宅

仲有我呀!!!!!
我上個月開始試,但哀左,希望今個月中
今日DAY17,CYCLE30

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

我都希望11月頭有好消息..仲要等多成個星期..

首頁
45678...42

尾頁

跳至