懷孕前後

跳至

首頁
45678...17

尾頁

大宅

好媽媽勳章

2. 您選擇哪款 Pampers 的紙尿片/褲(特級棉柔、超薄乾爽、學步寶寶輕鬆穿)?為甚麼? 

我bb用的第一條已經係pampers,之後bb不同既階段就用
就用不同款既pampers:

夏天或尿量多既日子我會用超薄乾爽bb開始好動及出街時就會用學步寶寶輕鬆穿

大宅

好媽媽勳章

2. 您選擇哪款 Pampers 的紙尿片/褲(特級棉柔、超薄乾爽、學步寶寶輕鬆穿)?為甚麼? 

我bb用的第一條已經係pampers,之後bb不同既階段就用
就用不同款既pampers:

夏天或尿量多既日子我會用超薄乾爽 bb開始好動及出街時就會用學步寶寶輕鬆穿

侯爵府

好媽媽勳章

1. 您喜愛 Pampers 的原因
不論那一款Pamper 片片也不會漏VV,而且吸力強,過夜也绝無問題。最棒的是濕透的片片也不會令BB不適。
[img align=right][/img]

民房

您喜愛 Pampers 的原因

We love pampers as it is of Good Quality, safe, confident, Comfortable,....

民房

We love Pampers

We choose all series of pampers since my son born as pampers are so comfortable, safe, never leak and so my BB skin maintain in a very soft feeling.... We also receive a lot of pampers from friends and relatives so we can also see the trust from all people... Just give us the trust so we use Pampers!

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

點解揀Pampers? 因為尿片= Pampers.
我選擇俾bb用日本制特級棉柔,因為佢超柔軟,如絲一般質地,但吸濕力超强, 就算好似我咁大懵,成日唔記得同bb換片片,都唔怕bb醃親, 令我呢個大懵媽咪好放心.

洋房

品牌巳係信心既保証, 特級棉柔更加係由日本製造, 比市面上其他牌子柔軟舒服, 呵護到bb既幼嫩肌膚, 吸濕力強, 乾爽唔會漏尿, 令bb感覺舒適, 媽咪安心又放心!!

複式洋房

>>請參考產品資訊

我選擇Pampers 特級棉柔紙尿片, 因為它的棉層較其他品牌柔軟及厚, 大腿部份橡筋圍也較大, 我的BB大脾肥, 穿後不會緊緊圍著BB大腿, 阻礙發育. BB穿後感覺十分舒適, 因此Pampers是我們的不二之選.

大宅

我幫BB 囡囡試過幾隻不同牌子的紙尿片, 始終都是PAMPERS 特級棉柔都適合BB, 完全地緊貼住BB 的小屁股, 腰位及脾位又不會太緊或太鬆, 質地柔軟, 又薄又輕但吸濕力強勁, 絕不焗促, 絕對是BB 的不二之選

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我喜愛 Pampers原因 ,是因為質地最軟熟,BB濕左片片都一樣咁乾爽,真的能有效鎖住尿濕長達10小時,不用担心BB整晚睡覺需要換片的問題,BB舒服,媽咪更加舒服.

大宅

我選擇特級棉柔, 因為尿片質地非常軟熟, 不會令寶寶皮膚痕癢不舒服, 彈性腰圍令尿片更加貼身, 吸水力強, 從來沒有漏尿情況發生, 亦不需要半夜起身替寶寶換尿片. 日本製造, 亦是信心保證. 而且各大百貨公司, 超級市場, 個人護理用品商舖, 大小藥房均有代售, 屋企附近一定可以買到, 非常方便!

子雋 BB

• 27/11/2007--3.06KG10/12/2007--3.125KG//48.1CM13/12/2007--3.27KG//48.8CM20/12/2007--3.63KG//50.4CM11/1/2008---4.45KG13/2/2008---5.42KG//57CM

男爵府

Pampers片片由bb出世都現在都用左4個幾月,特級棉柔真係好柔軟又透氣,bb用左又冇敏感仲好乾爽有時忘記換片都一樣冇漏,真係好掂!

大宅

pampers的尿片非常柔軟,BB用後不會引致敏感,吸尿快,乾爽,就算BB多尿都唔會醃住patpat...

複式洋房

bb 未出世, 我就決定用Pampers。雖然其他 媽媽介紹其它尿片牌子比我及試過其它不同牌子。最後, Pampers都是我的至愛。Pampers吸濕力強, bb夜晚用超薄乾爽, 成晚都唔駛換片, 令我晚晚都可以大覺瞓天光。日頭用特級棉柔,bb感覺舒服, 腰圍彈力又唔錯,就算尿片濕0左,都影響唔到佢而家學行。bb平時出街唔肯瞓0係換片台度換片, 學步寶寶輕鬆穿簡直是我同bb的恩物---它可減少我們在公眾場所駁鬥。

男爵府

我會選擇 pampers 的特級棉柔, 夠柔軟舒適 棉柔比我寶寶特別既呵護 令我既寶寶睡得十分甜美!

大宅

1.
我由小時侯的表弟, 妹已經認識Pampers這個牌子, 陪我一起長大, 依然迄立不倒, 對於此品牌當然有莫大之信心, 加上情有獨鍾, 我個囡囡一出世就開始用到現在, 而且原產地在日本, 品質有所保證, 使我非常放心給小朋友使用.
另外喜愛Pampers的原因是價錢合理, 囡囡用了"特級棉柔"不但沒有漏尿及pat pat 紅腫, 感覺舒服, 貼身腰圍令我更放心給她四處走動; 加入Pampers bb會後, 經常收到寶寶最新資訊, 發展及推廣優惠, 免我四圍格價, 又有優惠劵, 試用裝, 幫我節省不小時間, 更多時間可照顧囡囡.
總括而言, 好用, 實用, 抵用, 一個值得信賴既尿片只有Pampers.
原帖由 Editor 於 09-12-31 19:08 發表

承蒙各位國民支持,Pampers剛於親子王國舉行的《父母十大信心家庭品牌2009》中,榮獲父母最愛嬰幼兒紙尿片及大中華父母信心非凡品牌大獎殊榮!

為答謝國民,Pamp ...

禁止訪問

醒目開學勳章

複式洋房

2. 您選擇哪款 Pampers 的紙尿片
/褲(特級棉柔、超薄乾爽、學步寶寶輕鬆穿)?為甚麼? 

Pampers特級棉柔夠輕柔,柔軟乾爽好吸收,日本製造最講究,環抱寶寶如親手。

學步寶寶我都有,彩色小象分前後,雙重側邊防濕漏,輕鬆穿著樂悠遊。

推廣優惠經常有,現金禮券派到手,買得開心唔會愁。

銷售網絡到處有,藥房超市任選購,貨源充足唔使憂。

育嬰天書定期收,資料詳盡我保留,網站資訊樣樣有,足不出戶看個夠,了解寶寶好幫手。

寶寶舒服我所求,P&G係我信賴之首,實至名歸獎到手,值得推薦俾親友。

民房

由小寶貝出世直到現在我都是用Pampers特級棉柔,我是位新手媽媽,從朋友口中推薦試用Pampers,試過其他幾款牌子比較,發現其他牌子也會有漏尿的情況&尿片箍到baby肚仔好緊,但Pampers絕對不會出現這種情況,baby穿起上來很舒服很軟熟,因為baby試過用某牌子,尿片令她的雙腳"差"開,而且Pampers尿片很吸尿,baby從未試過有紅屁股,加入做會員後,還會經常收到Pampers寄來的資訊和現金卷^^我想baby戒用尿片前我都不會轉其他牌子,還會將Pampers推薦給朋友

首頁
45678...17

尾頁

跳至