跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 將軍澳中心既街坊請進

Appletea 寫道:
Hello & Good Morning:

呀女早排去打針時問過醫生,醫生話體重無問題(8.5kg),好標准,喝水 & 果汁要慢慢試,糊仔我六個月才比呀女吃,但她不食我真是無辦法。她現在食五安奶,但她就來7個月啦。 :cry:

唔洗甘擔心,,初時我也一樣甘擔心,,,但問左醫生才放心,,,
我阿仔現在七個幾月,,,有時都會吃好少,,3,4,5安奶傘,,,有時就吃6-8安,,,一時時的,,,,但唔是時時都是吃甘少,,就可以放心,,,

大宅

evaetee,

嘻嘻...想問下妳有冇消息
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

大宅

Chingbb,

Hip Hong playgroup quite good.

chingbb 寫道:
Hello!各位靚媽媽, 我係剛剛搬去將軍澳 ~ 我住怡心園, 囡囡10個月大, 係在職媽媽, 想請問, 有沒有好的play-group介紹 謝謝

男爵府

ansonbb 寫道:
Chingbb,

Hip Hong playgroup quite good.

[quote]
chingbb 寫道:
Hello!各位靚媽媽, 我係剛剛搬去將軍澳 ~ 我住怡心園, 囡囡10個月大, 係在職媽媽, 想請問, 有沒有好的play-group介紹 謝謝
[/quote]
ansonbb,
請問是否協康會在尚義樓地下

Don't worry!Be happy!

大宅

Yes

男爵府

Thank you for ansonbb!
你bb是否join過?記唔記得大約幾錢?
sorry for so many questions!

大宅

Chingbb,

I join that before and the price is $660 for 6 lesson.

男爵府

Thank you very much! ansonbb
你bb現在幾大?仔仔or囡囡?

大宅

Dear all,

妳地有冇裝窗花? 我四圍問緊價錢,
6隻@$160 ; 8隻@$140 (包安裝, 要度位訂造)
請問邊度會平d呢
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

大宅

chingbb,

My baby is a boy. He is 13 months. How about you ?

大宅

tiff04,

Where is the shop ? It's look so cheap as I ask $80/pc in Full Hong Garden.

tiff04 寫道:
Dear all,

妳地有冇裝窗花? 我四圍問緊價錢,
6隻@$160 ; 8隻@$140 (包安裝, 要度位訂造)
請問邊度會平d呢

大宅

ansonbb,

我係 尚德 & 彩明 問價的, 唔該晒妳報料, 我會去富康look look

大宅

星期日落左去平台廢物回收, 換左5包米&2包出前一丁
妳地有冇去呀 ?

複式洋房

hi!hi! 大家好,我剛搬來將中三個月,住第六座,岩岩先發現有呢個topic,唔介意我搭訕嘛?我個仔13個月大,我係全職媽媽!多多指教!正岩我又想整窗花,不過完全唔知價,乜唔駛$100一隻窗咁平架咩? 我一路都以為要幾千蚊先可以搞掂添 因為係時候要裝啦,阿仔週圍爬,好危險!

大宅

noknokma,

Hello

我昨晚去新都城1期地下間窗簾舖睇過, 佢話$100一隻窗花, 暫時黎講係最平的, 妳要唔要資料呀 ?

妳個仔大我個女12日咋

複式洋房

Hello tiff04

乜咁橋呀,咁你個女識行未呢? 仲有請問佢識講單字同做d咩動作呀?我個仔好蠢呀,只識做拜拜手勢 我好想知應該點教佢學多d野呀!
乜窗簾舖有窗花裝架?$100隻係包安裝嗎?唔好意思呀,咁多野問,麻煩你話我知間野叫咩名丫?

男爵府

ansonbb 寫道:
chingbb,

My baby is a boy. He is 13 months. How about you ?

我個係囡囡, 現在10個月大
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

noknokma,

我個女宜加成日通屋走呀
佢識講嗲嗲, 媽媽, 奶奶
動作就識bye bye, 飛吻, 無(2隻手板向天), 點蟲蟲
識得分頭仔, 腳腳, 鼻鼻
妳個囝囝呢

永佳窗簾公司
tel : 21910251

不過茵茵話另一間$90隻, 我要再去格下價先

首頁

尾頁

跳至