爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

ricohui 發表於 11-3-30 17:05
勁呀...我而家都系最弱泊位..一叫我泊就好...我考咗牌五個月咋...掂部車都無十次..我部仲 ...

渣車真係要日日渣先得ga.....我日日都要渣車接送小朋友返學放學,所以就熟能生巧!初初由細車換大車時,都好驚睇位唔得,點知發現,原來大車睇位易過細車,可能架車夠高身,睇得清楚D ga....
好多人都係泊位弱,試下有機會,夜晚or晨甘早,攪個地方自己練泊車,同埋,真係唔可以要人提點扭軑,要自己想像下條軑應該點扭,係腦海入面不停重覆就ok!
我都有好多笑料,我有時想泊S位,泊幾次都泊唔到,就會敗走,真係幾瘀ga!但都無法,如果迫自己泊,一陣刮花架車仲衰啦....所以,我一定唔會認叻﹙呢方面﹚
My Two Princess

民房

好有同感呀!同我諗既野一模一樣,老公又係唔知我驚乜,其實我都唔知驚乜,總之就係好驚,不過又唔甘心,又想揸。
我都係考左車一年!揸過十次左右,但係次次都超緊張,宜家又想揸返,想問大家有冇師傅介紹,但係要係香港區,麻煩哂!

民房

好有同感呀!同我諗既野一模一樣,老公又係唔知我驚乜,其實我都唔知驚乜,總之就係好驚,不過又唔甘心,又想揸。
我都係考左車一年!揸過十次左右,但係次次都超緊張,宜家又想揸返,想問大家有冇師傅介紹,但係要係香港區,麻煩哂!

民房

民房

我都係考左車一年!揸過十次左右,但係次次都超緊張,宜家又想揸返,想問大家有冇師傅介紹,但係要係香港區,麻煩哂

民房

民房

唔好意思,原來post左咁多次mouth:

大宅

wyeth冷知識勳章

回覆:有無媽媽硬著頭皮學車?

請問師父真的好嗎?可以介紹cf比我好嗎?[email protected]

首頁

尾頁

跳至