跳至

首頁

尾頁

大宅

嗚....今日先睇到 0908mami add我 [email protected]
雖然加唔切/ \,但都希望可以睇到你地靚相呀~

大宅

唔好意思呀...我都係啱啱先睇到呢個topic呀,我都好想join埋你地一齊幫仔仔慶祝呀,如果仲有位的話add埋我丫,[email protected] 麻煩晒!

別墅

JOIN 0809 MAMA會

係呀係呀, 我都MISS佐呀, 真係好想JOIN埋一份呀, ADD我呀 !!!!

Facebook : [email protected]
E-mail : [email protected]

複式洋房

I miss it, too.
I want to join. Pls tell me the detail , I really want to join.

Ida

原帖由 kojoann911 於 10-7-8 16:50 發表
係呀係呀, 我都MISS佐呀, 真係好想JOIN埋一份呀, ADD我呀 !!!!

Facebook : [email protected]
E-mail : [email protected]

大宅

may i've more information, thank!!

複式洋房

我地8月8日攪果場生日會已經夠哂人lu~
見到大家都咁想參加, 好想join埋你地,不過場地有限, 容納吾到咁多人呀,,,你地有無興趣自己攪返個呀? 我可以幫到你地既,

8月25日(星期三) ok吾ok?
如果你地果日ok既話,
我可以幫大家攪多次,你地點睇?
請於7月18日前覆實我人數,
如果夠人既話就攪多次啦^^

其實我老公8月8日果場生日會都去吾到呀,我都想攪多次...=p

大宅

kasingcat~hee i dun mind going again on 25 th too just for gathering ma ehhehehhe.

gonna tt to u later ,let u know the ref no later la.sorry for the delay.....been busy with helper issues la

大宅

h hi already banked in $302.40 la pls recomfirm w me if u hv received ya tks :)

複式洋房

Thank for your help, but both of me and my husband need go to work on 25 Aug (Wed), we are not available to attend. Hope I can join next year birthday party. Thanks.

Ida

原帖由 kasingcat 於 10-7-13 07:52 發表
我地8月8日攪果場生日會已經夠哂人lu~
見到大家都咁想參加, 好想join埋你地,不過場地有限, 容納吾到咁多人呀,,,你地有無興趣自己攪返個呀? 我可以幫到你地既,

8月25日(星期三) ok吾ok?
如果你地果日ok既話,
我可以 ...

民房

Hello, I am 0908 BB mami!It is the first time to use BK.
Can I have more information for the 1Yr bb party?

複式洋房

如果夠10個家庭參加的話, 我建議以下地點及節目:

日期:8月25日(星期三)
地點二:Cafe Upstairs

地址:豉油街昌記大廈2樓B室
電話: 2710 9238 / 9343 7200 / 9049 8703
網址:http://cafe.up4food.com/cafeupstairs
收費: $80一位,小童5歲以上當成人計,5歲或以下免費 ,
包4小時(只限12:00-4:00,
其他時段會貴d,$120左右),另加一服務費
包半場:12位起(之前果度20人先得,呢度好好多)
食物:3主菜+3小食(會計反咁多人份量)
飲品:任飲
旦糕:要美心-快高長大(B182) 2磅 ,$256

設備: LCD電視,咪及投影機

呢間cafe夠15人就可包全場, 枱同櫈可搬開,方便我地活動.而且我問過,佢地話落左訂會留反個場比我,吾會到時無場喎!我最like佢有投影機,因為可以為大家準備以下第二項.

kasingcat安排左以下節目,希望大家鐘意:]

1. 唱歌

2. 互相認識

3. 播放bb成長片段:
各家長請send 10-30張bb成長相片給我,
我會為大家準備投影片, 一齊分享喜悅..

4.生日切蛋糕時間

5.交換禮物

6.食野

7.cat 短片分享(5分鐘)

大宅

kasingcat~hv u received my transfer???

民房

原帖由 kasingcat 於 10-7-16 19:47 發表

日期:8月8日(星期三)

電話: 2710 9238 / 9343 7200 / 9049 8703
網址:http://cafe.up4food.com/cafeupstairs
...

Hello, Can i join the party?

民房

原帖由 kasingcat 於 10-7-16 19:47 發表

...

Hello, Can i join the party?

大宅

不對?

複式洋房

系8月25日(星期三)

呢個我打錯左~吾好意思
原帖由 elingcheung 於 10-7-17 08:02 發表

不對?

大宅

hello, 我可唔可以join 8月8日個gathering, 個日係我仔生日,希望可以俾我join 埋一齊玩。
my facebook: [email protected]

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

8月25日(三) 無人參加呀,得你同我咋,我無pm其他媽咪咖..不過仲有時間,如果大家都想果日攪,就系返呢度留言啦,吾系既話以為無人去咖喇~~

首頁

尾頁

跳至