跳至

首頁

尾頁

複式洋房

HIHI~你是全職OR在職媽媽?

原帖由 B-LOVE-B 於 10-7-26 16:16 發表
我係屯門媽媽呀

大宅

原帖由 B-LOVE-B 於 10-7-23 17:37 發表
bb大笑比賽....好似幾得意wo

我唔肯定今次我地個room有幾大, 同埋會唔會張大枱放中間o個隻......
我以前大仔去過一次其他媽媽既會所gather, 我地會每人帶條

大毛巾[平時沖涼抹身o個種], 當我地圍圈圈坐地下時, bb都
 ...

大笑比賽呢個idea幾好喎!我都贊成每人都帶條大毛巾俾bb坐係地上玩!

複式洋房

請問可否confirm一下最終日期,時間,地點 , thanks a lot

男爵府

cowcowcloud

我番工架

不如我地開個另一topic傾丫. 呢度講梗gathering......

別墅

最後confirm名單:
heyermama (3)
tamtamchan (3)
fupy946 (2A2B)
ahmibobo (2A1B)
cornercheung (1A2B)
fabooking (2A1B)
PPYeung (2A1B)
hagupit (2)
PWHI (2A1B)
tangb (2A1C1B)
Josiemama (2)
raday (2A1B)
B-Love-B (2A2B)
Kenny08 (2A2B)

所有其他有興趣的媽咪唔好意思,由於場地有限,不能招待到各位. 下次如果再搞再通知大家啦.

別墅

時間及地點會PM各位CONFIRM咗嘅媽咪

別墅

我諗住叫定pizza同炸雞, 有無人反對?

大宅

原帖由 pwhi 於 10-7-27 13:25 發表
最後confirm名單:
heyermama (3)
tamtamchan (3)
fupy946 (2A2B)
ahmibobo (2A1B)
cornercheung (1A2B)
fabooking (2A1B)
PPYeung (2A1B)
hagupit (2)
PWHI (2A1B)
tangb (2A1C1B)
Josiemama (2)
raday ...

thanks for your arrangement. my c6 and i enjoyed today's gathering very much. :)

大宅

Yes, Thanks pwhi for organising the gathering ... eventhough my boy cried a number of times, we did enjoy the gathering ... :D

Let's meet up on a regular basis and our babies can become friends!!

子爵府

Thanks pwhi! We enjoyed the gathering so much.

大宅

pwhi, 我第一次參加呢d gathering, 你搞得好好呀, 地方亦好好, 辛苦你啦, 希望下次仲有機會一齊玩啦

複式洋房

Thanks PWHI!!!

大宅

Thanks pwhi幫我地安排活動!
我想問下果日有影相既, 可唔可以post番出黎??
因為果日我湊住2個, 都冇咩影到相~
我係Corner呀~ 個大女四周圍走果個呢!
麻煩晒~
我有FB&MSN: [email protected]

別墅

唔使客氣, 我同我老公都好開心識到大家. 我哋都好想繼續同大家keep in touch. 下次諗定去邊啦, 我都有facebook. 但啲相要等我老公出完trip先可以upload到.

大宅

原帖由 pwhi 於 2010-8-3 14:55 發表
唔使客氣, 我同我老公都好開心識到大家. 我哋都好想繼續同大家keep in touch. 下次諗定去邊啦, 我都有facebook. 但啲相要等我老公出完trip先可以upload到.

麻煩晒妳先呀!
有咩活動耍預埋我呀! Thanks~

大宅

原帖由 cornercheung 於 10-8-3 22:40 發表

麻煩晒妳先呀!
有咩活動耍預埋我呀! Thanks~

你個大女真係好cute !

好呀...如果大家可以...睇下大家可唔可以一個月見一次....~~ keep in touch ~~

別墅

Corner, 我facebook add咗你呀, pls confirm. 來緊8月尾9月頭我想同晴晴去沙灘玩呀, 有無人有興趣?

別墅

如果有facebook account嘅請PM我,到時等我upload咗啲相上facebook後大家可以tag下自己.

大宅

I have facebook account, please check pm for details! Thanks!!

原帖由 pwhi 於 10-8-4 13:59 發表
如果有facebook account嘅請PM我,到時等我upload咗啲相上facebook後大家可以tag下自己.

別墅

好媽媽勳章

原帖由 josiemama 於 10-8-2 14:50 發表
pwhi, 我第一次參加呢d gathering, 你搞得好好呀, 地方亦好好, 辛苦你啦, 希望下次仲有機會一齊玩啦

thanks pwhi 辛苦你,

大家不如再訂下一個gathering日子同地點吖!

首頁

尾頁

跳至