興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 ilovejanwong 於 11-1-24 16:58 發表

係嫁~尤其是如果鐘意食生蠔+同米老鼠影相~~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 99# ilovejanwong 的文章

我打左去問啦...
佢話無蠔呀.. 佢話兩間分別係有公仔同無公仔咋...

咁好似食平果間好d wor ...係咪呀.. 因為我都會入去玩... 跟著食飯...

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 fre124124 於 11-1-24 17:17 發表
我打左去問啦...

咁好似食平果間好d wor ...係咪呀.. 因為我都會入去玩... 跟著食飯...

吓???咁即係不嬲都冇蠔??定係呢排冇呢??我就真係冇留意,不過我啲friend明明講話有喎~~

珍珠宮

話咁快就6版啦....果然開張大吉~~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 fre124124 於 11-1-24 17:17 發表
我打左去問啦...

如果你橫掂入park,都可以食hollywood hotel 嘅~
但如果你好想同character影相,你要預咗喺park入面勁排隊,尤其是你星期六入去,但喺disney hotel 入面就係啲character會自動自覺過嚟你張枱同你影相囉~~

侯爵府

原帖由 ilovejanwong 於 11-1-24 17:20 發表

吓???咁即係不嬲都冇蠔??定係呢排冇呢??我就真係冇留意,不過我啲friend明明講話有喎~~

我無問佢以前.. 我問佢咁兩間餐廳有咩分別.. 佢話主要係有charactor .. 同無... 咁如果係每個人差成$200 ..我應該會食平果間啦...

我三個大人..個度成$600 ..夠食多一餐ahaha

侯爵府

原帖由 ilovejanwong 於 11-1-24 17:24 發表

如果你橫掂入park,都可以食hollywood hotel 嘅~
但如果你好想同character影相,你要預咗喺park入面勁排隊,尤其是你星期六入去,但喺disney hotel 入面就係啲character會自動自覺過嚟你張枱同你影相囉~~ ...

係呢個moment ..影相對我黎講唔係好重要.. 因為以前都有影過 ahaha ..不過唔知晞晞like or not ...

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 fre124124 於 11-1-24 17:25 發表

我無問佢以前.. 我問佢咁兩間餐廳有咩分別.. 佢話主要係有charactor .. 同無... 咁如果係每個人差成$200 ..我應該會食平果間啦...

我三個大人..個度成$600 ..夠食多一餐ahaha ...

即係同我一樣~我哋唔食生蠔,晞進又唔係咁雀躍同character影相,梗係揀hollywood hotel 啦~~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 fre124124 於 11-1-24 17:27 發表

係呢個moment ..影相對我黎講唔係好重要.. 因為以前都有影過 ahaha ..不過唔知晞晞like or not ...

咁更加唔洗審啦~~~

珍珠宮

回復 108# ilovejanwong 的帖子

軒軒好like同d charater影相嫁, 次次都會由頭摸到腳, 可能佢細粒粒cute cute地啦, 後面排隊既人成日見到都話佢好得意, 所以唔會complain佢搞咁耐 ~~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 mianyang_99 於 11-1-24 17:32 發表
軒軒好like同d charater影相嫁, 次次都會由頭摸到腳, 可能佢細粒粒cute cute地啦, 後面排隊既人成日見到都話佢好得意, 所以唔會complain佢搞咁耐 ~~

不過我去咁多次都未見過啲人complain影得耐嘅,個個都係咁嫁啦~~
晞進淨係上次肯同巴斯光年影,到第二次再去都唔影lu~寧願入去射槍好過~~

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 ilovejanwong 於 11-1-24 17:42 發表

不過我去咁多次都未見過啲人complain影得耐嘅,個個都係咁嫁啦~~
晞進淨係上次肯同巴斯光年影,到第二次再去都唔影lu~寧願入去射槍好過~~

上次第一次同rachel去射槍,佢覺得好新奇,淨係掛住周圍望,無射過~~

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 mianyang_99 於 11-1-24 17:32 發表

通常d人都好忍耐嘅,橫掂都排左成個鐘,都唔差果幾分鐘俾軒軒摸飽d嘅~~

侯爵府

回復 112# mamibbchu 的帖子

I havent been to disneyland with rainie but rainie went there once hehe

珍珠宮

原帖由 mamibbchu 於 11-1-24 17:46 發表

上次第一次同rachel去射槍,佢覺得好新奇,淨係掛住周圍望,無射過~~

佢同軒軒一樣呀
不過佢一路望就一路話驚lor~~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 mamibbchu 於 11-1-24 17:46 發表

今次rachel 實識玩啦~~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

尋日返到屋企見晞進瞓咗覺,即刻鼠落樓下嘆咗45mins massage,超爽~~~

珍珠宮

原帖由 ilovejanwong 於 11-1-25 09:13 發表
尋日返到屋企見晞進瞓咗覺,即刻鼠落樓下嘆咗45mins massage,超爽~~~

嘩...正喎~~

話時話, 我都好似未做過massage~~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

今日開會開到4:00,實悶c

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 ilovejanwong 於 11-1-25 09:13 發表

爽到飛起~~~~~

首頁

尾頁

跳至