自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我投左咁耐,九巴都無回覆我,佢地根本就無理件事,聽完就算,所以個司機至會好似大晒咁毫不尊重人 !!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係我會幫手鬧爆個司機
http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

人工底唔係借口 ! 咁既態度真係要投訴啦 ! 人地講唔講唔該你都要做好本份, 而且要安全 !
若要人不知 唔好咁低B !  : P

水晶宮

咩世界

男爵府

少事通常都算,大家打份工,有時都無謂多事,但牽涉嚴重既,通常我一落車就即係打電話,列出好準確既時間、地點同人物。

侯爵府

我都未見過禁衰既巴士司機!好多時見妳有BB OR 小朋友都會
等妳企好OR坐好先開車,我試過有次抱住囝囝系九龍城上車;
個司機都係等我坐好先開車;重問我BB係咪訓著左;全程車同我傾計,我都知司機開緊車唔應該同佢講野!不過又唔好意思唔答
佢!一直到坑口落車,重同我講BYE BYE!
可能個司機好鬼悶.呵呵!我都係第一次預倒這樣的巴士司機.

大宅

你們可以記下車牌和人名時間,駕駛位左上邊有牌寫架,或用手機影,記住!!

公爵府

醒目開學勳章

meko~ 發表於 11-3-26 20:35
算啦,九巴人工好低,唔好投訴人啦,佢地都好慘,屈埋屈埋咪燥底囉,三點幾可能趕收工,係燥d ...

人地人工低還人工低,態度 惡劣對一個婦人就不可能接受啦, 況且人工低係咪就化表全公司的巴士士機就可以用咁態度
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

珍珠宮

琛怡媽媽 發表於 11-3-26 20:57
有冇攪錯呀

司機甘既態度梗係唔忍啦, 一定投訴佢

Yes!如果係我,一定會投訴個司機!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

侯爵府

好媽媽勳章

e家香港真係惡人大晒

複式洋房

我都係記低車牌,車長姓名同員工編號,時間,咩站,咩線咩方向,我有打去投訴,但九巴可能偏幫個司機,所以個司機至可以串到同個媽講,<你認住我呀>!!~~~好似大晒咁 !!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

若論投訴, 寫EMAIL比打電話有效

複式洋房

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都遇過一個咁既九巴司機,投訴係無用架依家我情可要轉一程車,坐火車去我亞媽度

首頁

尾頁

跳至