親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

Thanks all

我下個月去11/5 -15/5

侯爵府

夏天玩到顛

mslamlam 發表於 12-4-21 10:02
Thanks all

去返黎分享吓行程,特別係啲pass點用??

別墅

引用:Quote:TMC3012+發表於+12-3-23+21:29+我未

原帖由 kekka 於 12-03-23 發表
我剛BOOK左,咁我去完回來報告啦,哈哈哈,我5月尾出發去大阪4天
我都book左5月尾,幾錢?

複式洋房

回覆 mslamlam 的帖子

I went to the instant noodles museum in Osaka last month.
It's very interesting to create your own tailor-made cup noodles.

There is no need to book in advance. But if there are many visitor, it may take quite a long waiting time. so it's better to go there in the morning or early afternoon.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 SiuLai05 的帖子

$4XXX PACKAGE 坐CX
◕順其自然啦~♥ ◕

侯爵府

夏天玩到顛

kekka 發表於 12-4-25 00:31
回覆 SiuLai05 的帖子

$4XXX PACKAGE 坐CX
住邊間酒店?去幾多日?

侯爵府

夏天玩到顛

http://blog.yahoo.com/_TGSEBLZKCRQRBFUSJNN6OCZXSU/articles/42527

同大家SHARE呢條LINK,佢寫得好詳細~~

別墅

LawPooh 發表於 12-4-24 22:44

I went to the instant noodles museum in Osaka last month.

thanks a lot

別墅

shirleyng817 發表於 12-4-22 08:56
去返黎分享吓行程,特別係啲pass點用??

其實我都唔知點用,我都係第一次去大阪

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 shirleyng817 的帖子

我有睇過呢個BLOG
◕順其自然啦~♥ ◕

翡翠宮

只去大阪不用買PASS啦~
◕順其自然啦~♥ ◕

別墅

回覆 shirleyng817 的帖子

個package包2晚酒店,價錢:3,080-4,000.我再加多一晚酒店.我預計跟package$3,500 + 一晚酒店$1000+机塲稅大約束1000(總數$5,500).

大宅

回覆 LawPooh 的帖子

上個WEBSITE寫有分時段,其實係咪去到排隊就OK呀?

大宅

我仲PLAN緊, 因為大阪酒店貴D, 唸下可能住京都. 因為住要是周圍去, 我喜歡京都多一點. 你地PLAN住邊?

大宅

回覆 chan_wingyee 的帖子

住難波會平一點,我在www.hotels.com訂,有時會有做PROMOTION,平好多!

侯爵府

夏天玩到顛

可以去埋booking.com夾價~~

翡翠宮

回覆 chan_wingyee 的帖子

我買PACKAGE,所以住係大阪~

如果去一星期,建議可住大阪數天,京都兩天,去一晚有馬溫泉!!
我訂開http://www.jalan.net/
◕順其自然啦~♥ ◕

侯爵府

夏天玩到顛

mslamlam 發表於 12-4-21 10:02
Thanks all

去完返黎分享吓~~

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我仲PLAN緊,+因為大阪酒店貴D,+唸下可能住

原帖由 chan_wingyee 於 12-04-28 發表
我仲PLAN緊, 因為大阪酒店貴D, 唸下可能住京都. 因為住要是周圍去, 我喜歡京都多一點. 你地PLAN住邊?:funn ...
心齋橋, 難波果啲都唔貴喎,早訂既話5百幾都有

侯爵府

夏天玩到顛

我都發現早訂酒店房價係平啲~~

首頁

尾頁

跳至