懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

回覆 jessicayuenbb 的帖子

可pm我嗎?

jessicayuenbb  sure!pls check!  發表於 12-4-21 18:29

大宅

我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

麻煩你可以pm埋我嗎?
如果我現在20Wks book會唔會太遲

大宅

ToC9 發表於 12-4-22 01:43
麻煩你可以pm埋我嗎?
如果我現在20Wks book會唔會太遲
可以~已經pm左你了~

20w book唔會遲~因為Dr. Wong多客但唔太難book~我果陣都成21w先book,23w照~理論上就24w前照~但理想時間就20-22w~因為都預返d時間萬一有咩事有時間做決定,一過24w不論有咩缺憾都冇得唔要~

你儘快打電話去book啦

別墅

Pm the contact, thanks.

jessicayuenbb  pm already!pls check~~  發表於 12-4-22 19:46

大宅

Pls pm me, Thanks.

jessicayuenbb  pm already~pls check=)  發表於 12-4-23 21:25

別墅

回覆:TST王倍儀照結構好好!

Pls pm me, thx!

jessicayuenbb  pm already~pls check!!  發表於 12-4-23 21:25

洋房

可以pm地址和電話給我嗎,thanks

大宅

我都係揾佢照結構,不過我揾岑德強醫生開刀~

別墅

Please pm to me, thx!

大宅

Could you pls pm me the address and phone no. too? Thanks

公爵府

BK Milk勳章

你咁hard sell.....你睇過沒架...
我上次睇佢5分鐘同我照完..仲要成$800..
仲要冇野講law...又冇同我講要注意d乜野..
仲要隻dvd唔係即時比我..要我下次返去睇佢有得拎..
我真係彩佢都傻..仲睇佢咩...比咁多$乜服務都冇..

大宅

回覆 tomatojan 的帖子

岑醫生我book 左12月開刀,請問佢ok 嗎?

大宅

引用:回覆+tomatojan+的帖子 岑醫生我book+左12

原帖由 iaB 於 12-09-08 發表
回覆 tomatojan 的帖子

岑醫生我book 左12月開刀,請問佢ok 嗎?
佢幾好啊。

別墅

佢真係好好..我琴日都照完..解釋得好詳細...上次我驗唐氏我睇開個E生一直都冇同我講OR照到有水泡..但佢好仔細的幫我照出我有水泡....多得她照得咁詳細先知...
我下身好看(很)我睇幾個E生..只係開藥給我說是念珠菌...只有佢...佢幫我拿分泌去種菌看看是什麼..這種專業態度令我安心多...
佢既收費仲一D都唔貴..
照結構有相有DVD +睇E生+拎藥+種菌都係$2500

男爵府

我3年半前醫生轉介到王醫生抽羊水. 佢手勢好到不得了一開始佢幫我照.. 之後消毒. 我跟住自己都有的驚就冇望合埋對眼了. 過左幾分鐘我見冇聲音動一動. 跟住王醫生話 " 我地抽緊嫁啦 , 等多一陣就抽完" ...........我連佢插支針落過肚到都吾知啊

大宅

引用:Quote:OwlDriver+發表於+12-3-28+00:52+可

原帖由 jessicayuenbb 於 12-03-28 發表
已pm了~pls check!
可以pm埋我嘛,唔該晒你!

大宅

引用:Quote:原帖由+jessicayuenbb+於+12-03-28+

原帖由 aby336 於 12-11-13 發表
可以pm埋我嘛,唔該晒你!
Here for your information

大宅

引用:我3年半前醫生轉介到王醫生抽羊水.+佢手勢

原帖由 janiceau88 於 12-11-13 發表
我3年半前醫生轉介到王醫生抽羊水. 佢手勢好到不得了一開始佢幫我照.. 之後消毒. 我跟住自己都有的驚 ...
咁勁,插左落肚都唔覺,原來佢抽羊水都咁好手勢

大宅

引用:佢真係好好..我琴日都照完..解釋得好詳細

原帖由 chantung1216 於 12-11-13 發表

佢真係好好..我琴日都照完..解釋得好詳細...上次我驗 ...
我都覺佢好先上黎分享我照結構的經驗

大宅

引用:你咁hard+sell.....你睇過沒架...我上次睇

原帖由 auhiyo 於 12-09-08 發表
你咁hard sell.....你睇過沒架...
我上次睇佢5分鐘同我照完..仲要成$800..
仲要冇野講law...又冇同 ...
我覺得佢好先上黎分享我照結構既過程,有過程又點會未睇過呢?我果陣係即刻有碟拎架,佢照得都快架,但佢每個部位每隻手指腳指都數齊,雖然過程短,但佢既專業令我安心,每個人對好既角度唔同,有人照結構係求安心,有人照只為見bb ,如果只為見bb 時間咁短唔滿意都唔出奇,我並不是說你喔,只想說我係真心覺得好而分享,絕無任何利益關係架藉此利益申報一下,thx

首頁

尾頁

跳至