自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好貴呀

琥珀宮

畀面勳章

琥珀宮

畀面勳章

3日兩夜, 實玩得一日多少少, 仲要咁貴, 去澳門算啦, 等再有多D假先再去囉

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Quote:原帖由+juicy媽+於+12-07-22+發表真

原帖由 Charlotte_mom 於 12-07-22 發表
No! 機票幾時都係海鮮價,早book吾等於平。不過只可以話:機位係先到先得,當然個個都想book最平就要早d bo ...
thanks for sharing, 咁唯有上網check 密D

子爵府

回覆:去東京 3日2夜 $6700 貴嗎 ?

你張機票好貴呀。我3月尾同嚟緊10月尾搭jal,連稅都係3千唔駛。三日兩夜package,住普通酒店,non-peak連稅都唔駛5千

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:去東京 3日2夜 $6700 貴嗎

住Conrad 房間唔細

男爵府

引用:Quote:原帖由+Sadness+於+12-07-22+發表東x

原帖由 lovelykitty 於 12-07-22 發表
咁早就有得訂?但佢地好似係出前一個星期先confirm到,是嗎?
我之前個post講左係舊年九月中的事。因為樓主都係九月去,share下。

淡而無味

男爵府

引用:Quote:原帖由+Sadness+於+12-07-22+發表東x

原帖由 lovelykitty 於 12-07-22 發表
咁早就有得訂?但佢地好似係出前一個星期先confirm到,是嗎?
係就係話一星期前,但通常都係有早冇遲的。

淡而無味

複式洋房

回覆 lamyungyu 的帖子

點解您機票可以咁平 ?? 我睇過要$ 5xxx
我係www.moming, 之前分享過的食譜 / 妝文可以係  http://blog.yahoo.com/fionlaw 搵到 !! thx  

珍珠宮

畀面勳章

引用:回覆+lamyungyu+的帖子 點解您機票可以咁

原帖由 FionLaw322 於 12-07-24 發表

吓!$5xxx
我真係$3500+$845喎!

你睇邊日?

見你一獲打你一獲

珍珠宮

畀面勳章

吓!$5xxx

你睇邊日?

見你一獲打你一獲

珍珠宮

畀面勳章

吓!$5xxx

你睇邊日?

見你一獲打你一獲

複式洋房

初一至七
我係www.moming, 之前分享過的食譜 / 妝文可以係  http://blog.yahoo.com/fionlaw 搵到 !! thx  

侯爵府

回覆:去東京 3日2夜 $6700 貴嗎

點解唔坐樂桃?平過cx好多

男爵府

回覆:heichunmum 的帖子

珍珠宮

畀面勳章

引用:點解唔坐樂桃?平過cx好多 +

原帖由 rilley 於 12-07-25 發表
點解唔坐樂桃?平過cx好多
樓主去東京喎

見你一獲打你一獲

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

果3日都紅日,你搵到機位先算

好想去既貴都要去架啦

子爵府

回覆:去東京 3日2夜 $6700 貴嗎 ?

貴!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好甘喎

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+FionLaw322+於+12-07-21+發表

原帖由 heichunmum 於 12-07-21 發表
算la,春宵一刻值千金,這個時間應該有差不多有花火,著件靚靚浴衣影d靚相補返

...

首頁

尾頁

跳至