跳至

首頁
45678...46

尾頁

洋房

Re: BK1205 媽咪會 - 半歲BB活動

哈哈哈!!! 到時記得" 射"住"射"住呀.....
Yoyo's Photo Album :-D :-D :-D

子爵府

不如每個單位買一份 $100-200既禮物,
到時玩交換 la ~~~~ !!!!

男爵府

I'm okay~

bbccqq 寫道:
不如每個單位買一份 $100-200既禮物,
到時玩交換 la ~~~~ !!!!
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

男爵府

我鍾意交換禮物呀

禁止訪問

洋房

好呀!買禮物, 買d大件夾低食...阻吓間屋都好
最喜歡買d唔等洗禮物
但噤多人點換法

禁止訪問

男爵府

都幾過癮bor~~ 我覺得Okay!
feel free to join this gift exchange function~ 有帶就有得換啦!

Michael B. was born on 15 Nov 2005!

子爵府

抽獎好玩過自己換 wor ~~~~

洋房

如果有40個單位~抽獎可能唔夠時間架播~
如果自己換有d唔淑有好似怕羞,
好似我噤怕羞點玩呀
唔參考吓其他媽媽會做法先.

男爵府

但係抽好玩d,拆埋禮物仲好

男爵府

你怕羞!?

奧莉芺媽媽 寫道:
如果有40個單位~抽獎可能唔夠時間架播~
如果自己換有d唔淑有好似怕羞,
好似我噤怕羞點玩呀
唔參考吓其他媽媽會做法先.

洋房

怕羞呢個問題仲洗講.
快d諗吓有咩開心遊戲部份攪作啦.

男爵府

越講越想快d到71!

男爵府

Olive

你咁心急做乜~ 慢慢來啦!其實今次諗遊戲要指細d,因為比起之前既活動有唔同,人多o左好多,考慮既野會更多,要配合時間,場地,技術上可唔可行, etc...

洋房

你要慢慢了解我..嘻嘻..我唔係心急
我係無聊炸...答傘炸.哈哈

男爵府

Hey! Olive,

我意思係唔係話你好吹我~哈哈!不過今次對於我地既活動來講算係幾早prepare,我地有充份既時去諗活動內容。 因為夾日期同地點,收$$係幾麻煩既程序,呢幾樣搞掂後就係找Sponsors! 你有所不知,有時找到sponsors後去pick up 禮品都係幾頭痕架! 所以活動既野有2至3個都搞架喇!好似上次咁有3個games架!但係結果玩o左2個遊戲炸 :mrgreen:

Anyway, 你都可以幫手諗o下d遊戲!但你上次講話"爬行比賽"我就覺得難d!雖然我小啤子老早就識轉身,但睇過進度就未必去到爬喇!

thanks ~~~~

bearso

男爵府

各位會員,

你地好呀!由於今次 “BK1205 – 71 BB半歲大派對”反應熱烈!現在已經超額,總共有33個單位參加!!

關於今次活動,得到好幾位會員提供了好幾個項目,並配合某贊助商,我本人有以下BB比賽:

**我最喜愛BB選舉**
1.只限今次參加者BB參選及投票

2.每個單位可投出3位最喜愛BB,但不可投自已的BB

3.請在6月15日前張BB相 Email 給 Bearso,啤公便把所有參賽者的BB相上網給大家網上投票 (遲些會By email公報網址給大家,並列出投票細則)

4.網上投票Deadline 為 6月25日,並會在7月1日當日公佈出10位最高票數進入活動當天總決賽。

5.活動當日我們邀請贊助商參與投票,並選出 – 我最喜愛BB”

6. 最好用你既BK名做你相片既filename,咁包保唔會撈亂。

7. 你地記得send Photo比我時mark 底你既"BK網名"同"BB名"呀!

啤嫂

洋房

bearso

其實半歲BB活動唔計算早架啦....時間差不多.
我好朋友8月媽媽會佢巳經安排中1歲生日會.

因時間問題我覺得2games都夠啦!

提議收pm

男爵府

Re: BK1205 媽咪會 - 71 BB半歲大派對

各位,

現在油麻地YMCA既場地confirmed可以比個更大既場地容納更多人數喇!真係要多謝霸媽幫手呀!

原本我地恐防場地有限(我地要有BB車停泊位) ,所以我地初初止限30個單位,後期由於反應熱烈我地既單位去到33個了。

但經過今日同霸媽商討,現在我地可以[size=large]增加多10個單位 (即時80+個大人)!

所以現在有10個單位,如有意參加請盡快通知我喇!

訂金: 每位$120,小童under 3歲係free既!
活動內容:
1. "我最喜愛BB"選舉 - 網上投票 (請看之前的通訊)

為免報名及支付款混亂,報名方法如下: 先email / PM比Bearso,收到Bearso replied 後24小時內入數,入數後立刻通知Bearso or 貓姐 (可以PM or Email)。 如果24小時後都無入數,我地會當佢放棄,又另位補上。

多謝各位!

啤嫂
(今次活動幫手: 首領-Tsznok / 霸媽 / 貓姐 / Crystal / Yian / Stella / 奧莉芙 / 金媽 )

首頁
45678...46

尾頁

跳至