親子旅遊

跳至

首頁
45678...15

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

我只去一天 legoland, 不知會要預大約幾多馬幣(for lunch) ? 你們會預多少 ? 是否在香港唱好 d?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Sugar_fax 發表於 13-1-14 14:04
我只去一天 legoland, 不知會要預大約幾多馬幣(for lunch) ? 你們會預多少 ? 是否在香港唱好 d?

...

聽講入面食野唔太貴, 我估唱定 RM$ 200 - $ 300 左右食 LUNCH 買埋紀念品都夠掛 ??

睇你鐘唔鐘意買野 LOR

男爵府

減齡達人勳章

回覆 chickenwing2006 的帖子

我預計和你差唔多 ~ hehe

最多真係要買野的話就比 credit card.

係呢 !你在香港唱定 $$ ?? 在那裡唱 ?

大宅

回覆:打算新年到新加坡自由行~揮手區

Anyone would like to get Singapore bird park tickets? PM me at.

大宅

引用:回覆+chickenwing2006+的帖子 我預計和你

原帖由 Sugar_fax 於 13-01-14 發表

有媽媽話當地唱都抵。我係星加坡機場唱。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Sugar_fax 發表於 13-1-14 16:55

之前我去 SABAH 用剩左 $$ , 所以今次去 legoland 唔水再唱 .... 反而去 sing 無 sg $$ , 會
去百年唱定 d

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我只去一天+legoland,+不知會要預大約幾多

原帖由 Sugar_fax 於 13-01-14 發表

...
只係午餐唔貴 你係咪係新加坡過去?
過左關有几間找換點
如坐LG1巴士車費係4 記得換錢預零錢坐車

男爵府

減齡達人勳章

回覆 圓碌碌 的帖子

我是由 singapore 過去 legoland 的~
我CX package 包埋Legoland + round tip transfer, 我都不知道怎樣過境, 是否過左境很容易見到, 同埋可能架 shuttle 唔比時間我唱 $, 香港邊間銀行有馬幣唱??

男爵府

減齡達人勳章

回覆 莎莉小姐 的帖子

Thanks ~

男爵府

減齡達人勳章

百年在中環, 對我來說太遠了, 你知唔知邊間 bank 個 rate 會好 d??

男爵府

減齡達人勳章

有沒有媽咪知道由機場去sentosa 搭 MRT 需時幾耐? 在那一個站轉車?

另外, 你們會在 sentosa 玩什麼活動 ? Ifly , Skyline Luge , megazip ??

別墅

回覆 bbdou 的帖子

可以PM包車司機資料給我嗎

大宅

Sugar_fax 發表於 13-1-15 09:49
有沒有媽咪知道由機場去sentosa 搭 MRT 需時幾耐? 在那一個站轉車?

另外, 你們會在 sentosa 玩什麼活動 ...

你可以上呢度check time and fare 係點對點, 好detail

由機場去MRT Habour Front 再轉 Sentosa Express to Sentosa

地鐵 MRT with fare and time calculation
http://www.smrt.com.sg/main/index.asp

男爵府

減齡達人勳章

回覆 mikihouse 的帖子

Thanks so much ~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Sugar_fax 發表於 13-1-15 09:49

另外, 你們會在 sentosa 玩什麼活動 ...

我會玩 luge .......... megazip 唔 g 我囡玩唔玩, 好剌激甘呢

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Sugar_fax 發表於 13-1-15 09:05

百年在中環, 對我來說太遠了, 你知唔知邊間 bank 個 rate 會好 d??

係唔係中銀會好 d .......... 問下 jm 有無分享

男爵府

減齡達人勳章

我個女想玩 ifly , 所以想買他們的 PREMIUM PLAY PASS, 抵 d

大宅

引用:回覆+chickenwing2006+的帖子 百年在中環,

原帖由 Sugar_fax 於 13-01-15 發表

其實個人認為如果唔係唱太多,去永亨呀,獅子銀行都可接受。

複式洋房

chickenwing2006 發表於 13-1-7 10:22
hi hi ..... 未訂呀, 可能會用 toyrus 70% 買 ticket , 睇下遲 d 點
Hi chickenwing2006,

Where can I use ToysRus 70% to buy ticket? You mean buy USS and legoland tickets?

男爵府

減齡達人勳章

回覆 莎莉小姐 的帖子

Thanks so much ~

首頁
45678...15

尾頁

跳至