美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

引用:見大家講到咁好,今日馬上入左貨希望真係減

原帖由 yee825 於 13-06-09 發表
見大家講到咁好,今日馬上入左貨希望真係減到,加油~
飲左幾日好乾!不過俾平時飲多左好多好多水

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆:wendy614 的帖子

係呀,我仲係依家黎m時磅,我相信我黎完應該可以輕多一點點!

複式洋房

飲了3盒都無咩feel 最後都係放棄了,改去跳舞

男爵府

Syingky 發表於 13-7-3 12:49
我都有人pm左我*其實我吾敢我寧願貴小小

我都有收到PM, 但我都唔敢, 係屈記果D買, 有咩事都有得跟進.

子爵府

引用:Quote:bebeching+發表於+13-6-26+02:25+食

原帖由 cocomama428 於 13-06-28 發表
如果你有30+ , 可以試下佢隻Flat Belly 45+, 我果時食左3個月, 減到15lbs
有冇做運動?有冇口乾?有冇喉嚨痛?

男爵府

monilce 發表於 13-7-3 11:03
回覆 Syingky 的帖子

syingky,我只係飲咋,因為d丸好貴呀,我諗住試下飲睇下work ng work先一ng work無咁傷 ...
我響屈臣氏買過,又響BK買過,假貨應該唔會,但有D平得唔係十分多。

複式洋房

回覆 cocomama428 的帖子

你有冇試埋佢o個腰臀速纖呀??有冇成效呀??
如果兩個一齊用, 係咪會減得快o的架??

別墅

畀面勳章 BK Milk勳章

我今日又買左2盒,今次試slimming activator,因為想自己食少d野,自己太為食啦,成日都忍唔到口

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

長期糧尾子 發表於 13-7-3 16:03
有冇做運動?有冇口乾?有冇喉嚨痛?

我食Flat Belly 45+ 頭果1-2個月無咩做運動, 但戒左宵食,
之後果個月就有係屋企做下situp, 食左無特別口乾,
有少許飽肚感, 無喉嚨痛 ~

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

the_runabout040 發表於 13-7-4 18:43

你有冇試埋佢o個腰臀速纖呀??有冇成效呀??

佢隻腰臀速纖我無試, 因為flat belly45+無講可以配合其他產品食,
不過我見oenobiol 揮手區有jm試過腰臀速纖,
你可以入去問下其他jm ~

男爵府

kikikinki 發表於 13-7-4 23:17
我今日又買左2盒,今次試slimming activator,因為想自己食少d野,自己太為食啦,成日都忍唔到口 ...

我都想知slimming activator有無效,如果效果好, 記得上來分享 ^^

男爵府

monilce 發表於 13-7-3 11:17

我想問下45+,你食完有無咩唔舒服呀?因為我都想買黎試. ...

食左3個月flatbelly45+無唔舒服, 佢係會有飽肚感, 野係食少左,
頭果一個月d大大多左, 個肚好似清哂d野咁, 兩邊d肉同埋腩位細左.

大宅

咁就好la,我買咗set裝,諗住飲埋第二盒先加丸食,因為我諗飲都去走咗10lbs應該都難再瘦,所以加丸應該有幫助,我依家肚位係明顯瘦咗,不過我重災區係patpat同大脾....我都猶豫緊買remodlant好定flat belly,因為我見remodlant話係for patpat同腿,不過flat belly我見成份又多過remodlant.....你有無d意見俾我 ?十分感謝!!!!

男爵府

我都考慮緊好唔好買丸食, 因為都到平台期了

別墅

畀面勳章 BK Milk勳章

cocomama428 發表於 13-7-5 13:59
我都想知slimming activator有無效,如果效果好, 記得上來分享 ^^
今日第一日試, 個人覺得食野前30分鐘食, 之後食野都無咩話食少左,要試多2日看看先

男爵府

monilce 發表於 13-7-5 15:39

咁就好la,我買咗set裝,諗住飲埋第二盒先加丸食,因為我諗飲都去走咗10lbs應該都難 ...

flatbelly45+ 係岩年齡較大,新陳代謝慢既女性, 主要減肚腩,胃腩,
remodelant 就岩一般女性體質, 主要減腰、臀、腿等部位之脂肪積聚 ,
所以我覺得topslim + remodelant 應該岩你多d ^^

monilce    發表於 13-7-6 11:47

大宅

kikikinki 發表於 13-7-5 17:41
今日第一日試, 個人覺得食野前30分鐘食, 之後食野都無咩話食少左,要試多2日看看先 ...

我都想試食 slimming activator, 你試多幾日分享下.
我平時都好難忍口.

首頁

尾頁

跳至