心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 閒人免進 (Part 50) 之 進入新里程

1328~

侯爵府

ceci ~

侯爵府

march~

侯爵府

侯爵府

侯爵府

:-( :-( :-(

侯爵府

侯爵府

1328 寫道:

男爵府

mon....琴日阿陶無poo,今朝,唉~打回原形,硬poo 佢依家連有味水都唔肯飲,要我用針筒迫佢飲,仲要無以前咁針黎張口,依家係喊晒咁,都只係迫到佢飲10ml :cry: 阿陶,妳想點???? :-(

侯爵府

:cry: :cry: :cry: :cry:

10ml即係有幾多? 我慣左用安. 同埋, 一日入面only 10ml?!

皇阿米 寫道:
mon....琴日阿陶無poo,今朝,唉~打回原形,硬poo 佢依家連有味水都唔肯飲,要我用針筒迫佢飲,仲要無以前咁針黎張口,依家係喊晒咁,都只係迫到佢飲10ml :cry: 阿陶,妳想點???? :-(

男爵府

我想問,有無人追開今輯仁心仁術(er)呀? 我琴晚先有機會睇,想問下之前講咩,仲咩abby同sam嘅男友上床嘅? sam同佢男友分左手呀???

男爵府

mon....唔係全日,全日10ml佢真係要去睇dr.囉 係頭先佢瞓之前,用針筒迫佢飲,都係得10ml jer,10ml得1/3 oz左右
Cinnamon 寫道:
:cry: :cry: :cry: :cry:

10ml即係有幾多? 我慣左用安. 同埋, 一日入面only 10ml?!

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

男爵府

mon...佢依家唔肯飲奶樽d有味水,要我用針筒的話,次次得10ml,即使我密d餵,最多咪10次8次,咁都係得4oz唔夠,佢d poo點會有好~

男爵府

Good Morning Everybody!!

阿米
霖霖都好似係咁上下, 婆婆已經好似你mami 咁俾佢食啦, 所以搞到佢而家咩鬼都食, 總之見到你有得食, 佢就要食埋一份.

昨晚, 佢daddy 先講, 話俾我知, "你個囡幾勁呀, 我今日食左碗"龜玲膏", 你個囡都有食呀. 我話唔係呀~~~ 佢咁細個, 未食得咁涼既野架... 佢就話唔怕, 我俾左小小佢食, 佢都係食左幾啖咋, 清下熱氣呀..... 我就黎俾佢激死啦... :tongue: :tongue: :tongue:

所以話霖霖好早就已經俾佢地搞到咩都食啦, 所以阿陶應該都唔怕.

[quote]
皇阿米 寫道:
MARCH....希望妳睇到la~

我想問,依家angus係咪仲食緊粥,定已經食飯or noodle or 粉.....我今日又膽粗粗,煮左米粉俾阿陶食,佢食左10小啖到,已經唔肯食 夜晚,返到婆婆到,婆婆將大人食

男爵府

mon....阿陶近排仲開始食唔晒d奶,粥又食得細半碗,仲要半碗餵足我半粒鐘,我真係唔知佢想點?! :-(

男爵府

mon....我見mcdull話佢個囝有時食2碗,不在狀態時都食1.5碗 唉~我地個囡咁嘅size,人地個囝咁嘅size,真係有原因~

侯爵府

mon
hi ~

我有 2500 張 paper 要影, 斷估今朝唔會再蒲頭, 有事 call 我 mobile, 我有帶同有電

Cinnamon 寫道:
ceci ~

男爵府

陪米

阿陶連佢最 like 既好都食唔晒, 佢會唔會食濟左呀

皇阿米 寫道:
mon....阿陶近排仲開始食唔晒d奶,粥又食得細半碗,仲要半碗餵足我半粒鐘,我真係唔知佢想點?! :-(

侯爵府

米,

用spoon餵都唔得呀? :cry: :cry:

皇阿米 寫道:
mon...佢依家唔肯飲奶樽d有味水,要我用針筒的話,次次得10ml,即使我密d餵,最多咪10次8次,咁都係得4oz唔夠,佢d poo點會有好~

男爵府

imcc....希望阿陶食下食下,好似琳琳咁就好la~我依家好怕餵佢食粥,妳睇見佢果個食相,真係餵到我無晒心機 [quote]
imcc0_0 寫道:
Good Morning Everybody!!

阿米
霖霖都好似係咁上下, 婆婆已經好似你mami 咁俾佢食啦, 所以搞到佢而家咩鬼都食, 總之見到你有得食, 佢就要食埋一份.

昨晚, 佢daddy 先講, 話俾我知, "你個囡幾勁呀, 我今日食左碗"龜玲膏", 你個囡都有食呀. 我話唔係呀~~~ 佢咁細個, 未食得咁涼既野架... 佢就話唔怕, 我俾左小小佢食, 佢都係食左幾啖咋, 清下熱氣呀..... 我就黎俾佢激死啦... :tongue: :tongue: :tongue:

所以話霖霖好早就已經俾佢地搞到咩都食啦, 所以阿陶應該都唔怕.

首頁

尾頁

跳至