自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

珍珠宮

回覆:頭先返工路上遇到2個賤男人(煙民) , sad

jm 們好叻,睇得明。

大宅

cocoma617 發表於 13-6-18 13:48
感覺你好似有啲傻傻地
注意一下你既用詞

大宅

rabbit75 發表於 13-6-18 12:49
一句到尾,樓主意思係,男人已經係原罪,食煙嘅必定係死罪
噗 , 我唔似你地歡迎人食煙嘛 , 哈哈

至於男人既原罪唔係呢點 XD 同你唔岩傾 , 講出泥都無用

大宅

mikako1205 發表於 13-6-18 13:40
我就咁睇反而覺得你精神好似有少少問題,將件事放到咁大....
沒有爬文

大宅

cmary234 發表於 13-6-18 12:33
我爸爸都食煙,但我無諗過佢想我死,爸爸好錫我,好顧家
我好想佢介煙 , 我都唔想佢有事 , 我想佢身體健康 , 好地地唔洗食煙的, 佢成日借口話難介

大宅

Relax d la香港人……

cherylloveu   我認我緊張的 ,  不過如果香港多返人情味就好啦 ...  發表於 13-6-18 14:43

公爵府

男爵府

好媽媽勳章

樓主,唔好咁介懷果2個男人係咪專登玩你。一樣米養百樣人,你睇佢地唔順眼,下次就行遠d.佢而家自己係度嬲,其他jm又唔support你。反之,果2個男人一早將呢件事忘記左啦。你自己嬲餐死,幾無謂。

A delighted mama, enjoying every minute and second with my sweet heart

男爵府

好媽媽勳章

引用:樓主,唔好咁介懷果2個男人係咪專登玩你。

原帖由 hhpiglet 於 13-06-18 發表
樓主,唔好咁介懷果2個男人係咪專登玩你。一樣米養百樣人,你睇佢地唔順眼,下次就行遠d.佢而家自己係度嬲 ...
"你而家自己係度嬲"至啱,唔係" "佢而家自己係度嬲"

A delighted mama, enjoying every minute and second with my sweet heart

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:係米因為我唔係生到林志鈴甘樣+,+佢地甘對

原帖由 bluetulip 於 13-06-18 發表
係米因為我唔係生到林志鈴甘樣 , 佢地甘對我?

(樓主本身唔多中意男人 , 覺得佢地都係睇av 上腦 / 對正妹 ...
mouth:mouth:mouth:

珍珠宮

cherylloveu 發表於 13-6-18 10:55
我個時候係正常步速的 , 所謂的"阻住" 係因為雙程路 , 甘岩格離有人行緊
我就叮一聲轉快線 , 一直行 , 但格 ...
又雙程路又快線,樓主你揸車定行路呀?

柏架山莊    發表於 13-6-18 14:47

大宅

alphabetagamma 發表於 13-6-18 11:44
當大部份接受到你唔得,(尤其是日常小事)請留意自己有病態,你想做正常人嗎?我三十歲焦慮症發病,病左幾 ...
sis 我有偏食, 唔中意食魚... 真係會有影響?
其實醫生已經同我講有少少思覺失調同被害妄想 , 我既正義感係來自因為小時候失去媽媽 ,要自己照自己所致(佢甘講我甘聽)

所以我有時候無論男又好女又好, 都唔想有不必要既接觸~ 我好驚多人既地方

醫生有叫我食藥~其實我懷疑自己要轉"科"架啦

大宅

小歪仔 發表於 13-6-18 14:32
又雙程路又快線,樓主你揸車定行路呀?
廢時d人睇唔明 , 生動有趣好鬼抵死

大宅

hhpiglet 發表於 13-6-18 14:25
"你而家自己係度嬲"至啱,唔係" "佢而家自己係度嬲"
食完飯 抖左一陣 有d jm開解左我
我已經好左d , 我下次同樓層見到佢會扮見佢唔到

珍珠宮

樓主,你諗太多,又成日覺得醫生冇用~
講真,醫生叫你relax,你有冇真係relax過?
你一d都唔relax,梗係唔會覺得醫生比你既建議係有用架~~

人地點行係人地既事,你唔好將自己套諗法套落人地度啦~ 人地係無心定專登,除左人地既動作之外,你自己既諗法亦都有影響架~
凡事多d向好果邊諗~~ relax~relax~

大宅

mclam 發表於 13-6-18 12:44
冇計,我老豆生前都係煙民,不過佢會行出"騎樓"食!

香港都算好,有d地方都禁煙!
加一!!! 我格離同樓上原來都係甘名既煙剷!
因為之前打去管理處d人同我提起 所以我都係經常聞到

老豆都會走出騎樓"食 , 但佢唔山門!死未!! 我有時都唔好意思山 ,唉 , 攪到佢覺得我好憎佢甘!!

大宅

shannnb 發表於 13-6-18 12:39
盡量唔駛理佢地 行快d離開就得啦

珍珠宮

親子王國15週年勳章

睇唔明

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:Quote:alphabetagamma+發表於+13-6-18+11:4

原帖由 cherylloveu 於 13-06-18 發表
其實醫生已經同我講有少少思覺失調同被害妄想 , 我既正義感係 ...
一定有影響,就算一輛汽車用錯油都行得唔順啦。何況你個腦需要大量營養去處理思考同情緒管理。你想正常就一定要聽話要均衡飲食,唔食魚都要食魚油丸或食亞麻籽油和蛋之類,你個腦好需要這些營養的。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

引用:Quote:alphabetagamma+發表於+13-6-18+11:4

原帖由 cherylloveu 於 13-06-18 發表
其實醫生已經同我講有少少思覺失調同被害妄想 , 我既正義感係 ...
好好正視下自己既病,一個人話你係偏見,十個有八九個話你就要好好檢討自己....見你既留言,唔啱你聽就話人,呢個世界唔係個個都應該對你說好聽說話的

首頁
45678...10

尾頁

跳至