跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

Re: 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 16)

Candy,

收PM啦.

珍珠宮

畀面勳章

各位,

你地有冇扮聖誕老人送野比d細路呀? gavin到而家仲信聖誕老人送禮物比佢, 一早掛左個用永安袋剪成襪形狀既"聖誕襪"o係房門口, 佢仲話好緊張唔知聖誕老人今年會送乜比佢

真係好難想像七歲半既小朋友信仲聖誕老人既"存在"!!!! 其實我都好珍惜呢個時間架, 唔知呢個game仲可以玩多幾多年?!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[size=x-large]Merry Christmas!

水晶宮

2024年龍年勳章

Hi all ,
Merry Christmas !!!!

teresa
世伯有醫生同護士睇住, 你可以鬆一口氣, 專心搵樓. 有冇問埋gavin 意見呀 ?? by the way, 我都想8下你搵邊頭的樓...

candy,
可頤好靚女呀 !! 比起上次喺hku食早餐果次大個女左好多.

hayleyma,
你好嗎 ?? 淨係上來講句merry christmas 唔夠bor, 得閒上來傾多d計呀.

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

珍珠宮

畀面勳章

Rita,

你屋企o個頭d樓, 好近你架. GAVIN就梗係話鐘意啦 (又唔係佢比$)!!

水晶宮

2024年龍年勳章

Teresa 寫道:
Rita,

你屋企o個頭d樓, 好近你架. GAVIN就梗係話鐘意啦 (又唔係佢比$)!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

Teresa,

報佳音我好多年無去啦! 我地要keep住hugo 9:00pm瞓丫麻. 其實我都好懷念以前平安夜會著晒詩袍係九龍公園報佳音

係唔係新樓.....x都呀?

老人家有胃口係好事, 無胃口就煩喇 :mrgreen:
Teresa 寫道:
Starry,

我仲以為你去左報佳音tim!!! 我今晚見西寶城好熱鬧, 大大小小都報佳音, 仲派小禮物比我, 好有氣氛呀!!!

初步有睇岩, 仲係3房有套房, 3個房都有海景. 我同gavinpa都好鐘意, 不過要等wed同bank傾下先, 最大問題都係驚afford唔起.

多謝關心. 呀爸d藥開始到, 有d牛豆. 不過我買芝麻糊比佢食佢又食哂, 仲話聽日要再食, 我安心左好多 (知道佢起碼有胃口).

水晶宮

2024年龍年勳章

starry,
真係日日溫書 ?? 有冇同hugo 出去行下 ?? 我就冇得去啦... matthew 唔舒服...

伯爵府

Rita,

無呀! 星期日 & 今日早上返左教會, 下午咪溫書囉.....hugo都好生性, 今朝一早七點幾起身就主動話想開電腦做每日一篇, 做完又溫左一陣書先返教會. 下午比佢睇左套"多啦a夢", 睇完又再開工......溫書.

其實我地plan左27 or 28會同佢去海記玩.

matthew有乜唔舒服?? 感冒??

水晶宮

2024年龍年勳章

hugo 真係幾生性. 抵錫 !!

都應該係flu 啦...我22號同左matthew 去op, 晚黑又去食冬至飯, 果度好焗, 可能係咁, 中左招啦. 尋日先發出嚟.
starry^.^ 寫道:
Rita,

無呀! 星期日 & 今日早上返左教會, 下午咪溫書囉.....hugo都好生性, 今朝一早七點幾起身就主動話想開電腦做每日一篇, 做完又溫左一陣書先返教會. 下午比佢睇左套"多啦a夢", 睇完又再開工......溫書.

其實我地plan左27 or 28會同佢去海記玩.

matthew有乜唔舒服?? 感冒??

伯爵府

Rita,

oh.....有無fever?? 定只係running nose咋??

祝matthew仔早日康復! 有個開心既聖誕假期.

水晶宮

2024年龍年勳章

有小小fever, 不過尋晚有段時間見佢抖氣好辛苦, 我都有d驚, 成晚"及"實佢, 今早好小小. 多謝你啦. 都祝你同hugo+hugopa op之旅盡興啦.
starry^.^ 寫道:
Rita,

oh.....有無fever?? 定只係running nose咋??

祝matthew仔早日康復! 有個開心既聖誕假期.

珍珠宮

畀面勳章

Rita,

Matthew 睇左醫生未? 都係睇下醫生好d. 長假期周圍去, 好容易中招架.

Starry,

No la! X都買唔起呀! 都係睇二手樓. 就算買到, 我諗都要洗20萬裝修呀!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Teresa,
我又估下,係咪x怡花園第一座820呎既單位?

水晶宮

2024年龍年勳章

teresa
睇左啦. 不過28號再睇多一次.

hinma
我今日同matthew 去左黃埔, 咁啱睇到果個dog show, d 狗仔真係好cute 同犀利呀, 不過可能d場數密左d, d 狗狗在休息(未輪到佢地表演)的時候都

珍珠宮

畀面勳章

HinMa 寫道:
Teresa,
我又估下,係咪x怡花園第一座820呎既單位?

Bingo!!! 你真係心水清

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Teresa,

Where is x怡花園第一座?

I'm interested to know too! Pls PM me la....

伯爵府

畀面勳章

hi 各位!

我地26/12 都去左op,真係好多人!

rita:

wish matthew get well soon!

teresa:

x 怡的單位實用率幾多?

珍珠宮

畀面勳章

Carol,

實用率78% or 79%.

Kitty,

Let me call you later today!

伯爵府

畀面勳章

teresa:

ic!tks!

首頁

尾頁

跳至