跳至

首頁
45678...65

尾頁

男爵府

Re: 2007沙田媽咪會(part 9)

愛人:
一早有人叫我入貨,所以咪入咗一大盒,再睇下有冇人要囉,咁先會咁平丫嘛!
我會擺喺公司,約好交收先拎走,thx你!
你想幾時攞就call我啦!

大宅

tszlok

星期五晚我會去新城市廣場, 係果度交收好嗎

男爵府

loklokma:
諾諾就要俾心機練琴啦!
1823的人非常有禮貌,搞到我都唔好意思。
大抽獎份表應該係寄去屋企喎,因為我們填表時,都無寫住在哪間幼稚園讀書。而且香港政府無規定3-6歲小朋友一定要讀書,我就有個朋友,特登唔俾個仔返k1-2,話剩係讀k3,然後升小學。

男爵府

ling:
fri 6:45pm新城市巴士站ok嗎?

子爵府

你哋有冇人要參加統一派位呀? 我收倒信勒, 88網得11間揀, 實在太小了

大宅

TSZLOK

OK, 無問題, 星期五見

男爵府

畀面勳章

YY:
不過講真真係抵過租琴。
1823的人梗係好禮貌啦,我相信EQ都好高添,依家d人成日打佢用粗口問候同投訴。

Honey:
稍後call你!Thanks!
各位Auntie/Uncle請多多指教!

大宅

樂媽,
收鴿~

loklokma, yy,
ハ掛,1823係咩公司?咁慘要成日比人打去用粗口問候同投訴。

My Blue Sky 我的楠楠和天天 想起那天.............老公,我好肚痛,應該作動了。 咁你等陣先,我要沖涼洗頭同攞埋啲書去睇呀!你知啦,要坐好多個鐘加麻。@_@

男爵府

honey:
等你電話

suki:
收鴿!

子爵府

樂媽, 我睇到啦, 我都要10 packs呀, 唔該...

洋房

想問下..龍亨附近有無人幫揍bb?價錢如何?
囝囝叫 Aslan 就5個月喇

男爵府

morning~

small:
ok...點交收?

all:
所有利是封已售罄,多謝光顧~

大宅

tszlok:
fri 6:45pm新城市巴士站ok嗎>>>我都OK (在 customer service 等吧)

男爵府

畀面勳章

Good morning!

sukiooo:
1823係政府部門既查詢熱線,如果投訴都係呢個number。
昨晚收到大抽獎張form了,都唔知點揀好!你點揀呀?

YY:
聖心2010係火車站到起新校舍呀!到時會轉全日。

大宅

loklokma:
昨晚收到大抽獎張form了>>我都收到!
今天得一個字..............惆 :-( :-(

大宅

loklokma,
O, I see。
大抽獎張form我重未收到...........嗯,到時再算!
My Blue Sky 我的楠楠和天天 想起那天.............老公,我好肚痛,應該作動了。 咁你等陣先,我要沖涼洗頭同攞埋啲書去睇呀!你知啦,要坐好多個鐘加麻。@_@

男爵府

ee仔:
ok..ok...到時見~

男爵府

ee仔:
惆? 唔好咁惆,你個網有咁多好選擇。

suki:
收鴿。

loklokma:
係未上次你講個價?但點計都平過租。
聖心2010轉新校舍>>>>我都聽聞過,奇就奇在學校隻字不提! 而且.......反正已唔多關我事。

男爵府

畀面勳章

男爵府

tzelok >>
利是封好靚啊 !
我要 20 包 可不可以

因為公司的 COUIRER ORDER是包 月 , 而家都係用左 10 個咋. 我用我公司出 ORDER 到貴寶號到取.
我附上 $$$$ , 你如果 OK.
你PM 公司地址給我和銀碼,

快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

首頁
45678...65

尾頁

跳至