美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+Cecilbear+於+13-12-01+發表

原帖由 misspsy 於 13-12-01 發表
係咪啲線會自己溶?有無咩愊作用?
係呀,個d係手術線會自己溶,係鼻頭埋線撐高可以做到拉長鼻尖,鼻樑有三個選擇,想高d打微晶瓷,自然打透明質酸,顧問姐姐話打自體脂肪最自然,至於有無後遺呢個你最好問下醫生

大宅

引用:Quote:原帖由+misspsy+於+13-12-01+發表係

原帖由 Cecilbear 於 13-12-01 發表
係呀,個d係手術線會自己溶,係鼻頭埋線撐高可以做到拉長鼻尖,鼻樑有三個選擇,想高d打微晶瓷,自然打透明 ...
二萬蚊包哂手術價同覆診?好有冲動去。。。如果打自己脂肪落個鼻樑,係咪永久?會否變大變闊個鼻樑?

大宅

回覆:Cecilbear 的帖子

甘兩年後又要再重覆再做?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Cecilbear+於+13-12-01+發表

原帖由 misspsy 於 13-12-01 發表
二萬蚊包哂手術價同覆診?好有冲動去。。。如果打自己脂肪落個鼻樑,係咪永久?會否變大變闊個鼻樑?

...
係呀包埋覆診,我問個間香港有分店所以返到香港會跟進,如做自體脂肪要麻醉,呢費用已包晒,姐姐話有個幾出名既麻醉醫生會全程睇實,姐姐建議做呢埋線去台灣留三日二夜,自體脂肪唔會永久都會比自己吸收返家,我都有問過咁吸收晒所有嘢後個鼻會唔會變大同濶咗,姐姐話唔會喎(呢個我都唔肯定),如做我唔會簡微晶瓷上網立過會殘留,係呀當吸收晒就無你想靚要再做,呢個係我唔做既原因,初初已諗住做因睇website話有隻係永久,做咨詢時先知無永久,我問姐姐唔係有隻線佢話唔建意做因始終係手術線(但我估係無永久既)一嚟只keep到年半至二年,二嚟要去台灣做所以我暫時都打消咗諗頭囉

伯爵府

畀面勳章

引用:想問鼻打過透明質酸既JM們,+你哋打完幾耐個

原帖由 Cecilbear 於 13-10-15 發表
想問鼻打過透明質酸既JM們, 你哋打完幾耐個鼻先定型, 我上二個星期第一次打, 雖然我要求醫生唔好打太高, 但 ...
幾錢你打?

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

男爵府

引用:Quote:原帖由+Cecilbear+於+13-10-15+發表

原帖由 qmui 於 13-12-01 發表
幾錢你打?
6千

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+misspsy+於+13-12-01+發表二

係呀包埋覆診,我問個間香港有分店所以返到香港會跟進,如做自體脂肪要麻醉,呢費用已包晒,姐姐話有個幾出 ...
你最終決定做咩未?

男爵府

原帖由 Happy小米 於 13-12-01 發表
你最終決定做咩未?
哈哈,我暫時決定咩都唔做,你個鼻点呀?

禁止訪問

BK Milk勳章

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Happy小米+於+13-12-01+發表

哈哈,我暫時決定咩都唔做,你個鼻点呀?
Ok呀,打左一個半月,覺得形差唔多。

男爵府

原帖由 Happy小米 於 13-12-01 發表
Ok呀,打左一個半月,覺得形差唔多。
可以keep到,我完完全全無晒啦

大宅

回覆:Cecilbear 的帖子

甘又係啊,搞完一大倫又係keep得一兩年好灰,甘打針係咪得透明質酸同微晶兩個選擇?我都有問微晶打唔岩位就無得溶,透明質酸有溶解針,你係打咩?我諗緊打透明質酸好唔好,但唔知打咩牌子好!

大宅

引用:好有興趣做++有無jm可以一齊交流下

原帖由 queenieltt 於 13-12-01 發表
好有興趣做 有無jm可以一齊交流下
我都有興趣吾介意約埋一齊

男爵府

引用:甘又係啊,搞完一大倫又係keep得一兩年好灰

原帖由 misspsy 於 13-12-02 發表
甘又係啊,搞完一大倫又係keep得一兩年好灰,甘打針係咪得透明質酸同微晶兩個選擇?我都有問微晶打唔岩位就 ...
係呀,最大問題係要飛去台灣整,我係另一論壇見到有sis話香港有得做,但我無去了解過係咪台灣呢隻,同埋驚驚哋香港唔知做成点加上香港始終未成熟做呢埋線,打微晶瓷無得溶解,同埋唔會完全吸收晒會有殘留,至於打幾多次先會有殘留我就唔知,如果你想第日去做隆鼻就唔好打瓷仔因要攞晒d殘留物出嚟先可以做隆鼻手術,我之前打Restylane,不過我勁勁勁快吸收晒完全hold唔到個型,一個月倒我已吸收晒咁濟,係鼻樑淨返小小,家下二個月未夠已完完全全吸收晒(不過個人吸收唔同,我聽好多sis講都可以hold到好耐),睇住個鼻日日咁偏返,好唔開心,同埋聽sis講打得多會變大同闊,所以我都無再打啦

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+queenieltt+於+13-12-01+發表

大宅

引用:Quote:原帖由+misspsy+於+13-12-02+發表甘

原帖由 Cecilbear 於 13-12-02 發表
係呀,最大問題係要飛去台灣整,我係另一論壇見到有sis話香港有得做,但我無去了解過係咪台灣呢隻,同埋驚 ...
係囉!最怕令個鼻變大同闊啊!唉真煩惱

大宅

引用:Quote:原帖由+misspsy+於+13-12-02+發表甘

係呀,最大問題係要飛去台灣整,我係另一論壇見到有sis話香港有得做,但我無去了解過係咪台灣呢隻,同埋驚 ...
你打左幾多次透明質酸?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Cecilbear+於+13-12-02+發表

原帖由 misspsy 於 13-12-02 發表
你打左幾多次透明質酸?
打過一次咋,因我怕再打鼻會變大同濶,上排狂搵資料有咩方法微整型可以長久,我估暫時應該未有(又或者我唔知)所以我諗最好方法都係去隆鼻,但我暫時唔想去大整,係呀好煩,点解我無個靚靚鼻

大宅

引用:Quote:原帖由+misspsy+於+13-12-02+發表你

打過一次咋,因我怕再打鼻會變大同濶,上排狂搵資料有咩方法微整型可以長久,我估暫時應該未有(又或者我唔 ...
好明白你!!唉,我有諗過大整又驚,不過要靚就一定要有风險,好無奈,如果有人陪都話可壯膽,其實打針得幾個月貨仔,打完靚左又慢慢打回原形好灰,二來又貴

大宅

我都有興趣吾介意約埋一齊

首頁

尾頁

跳至