自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

因為好多不合理又boring 的劇情, 廢劇

Carriewongcherr  非常認同,超級無聊,加埋吳啟X更加唔好睇  發表於 13-12-15 17:20

大宅

畀面勳章

回覆:好希望on call 快 d 完~

侯爵府

無錯

子爵府

冇睇

男爵府

Agree x2 個個醫生唔係自己有病就係身邊嘅人有病,重要係絕症個隻,咁講法無人做醫生啦,做親個個都要有d病嘅真係大吉利是啦:pppp: 最離譜係個隻咩車車,個病咁得意嘅,計得咁準幾時會病發到不能救,即日由精神樣變到超病樣,重要成間醫院可以癱瘓黎幫佢係到送上祝福:pppp: 呢套劇真係太多不合情理同太負面!

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

爛劇

水晶宮

我睇左頭五集已經無睇

太唔合情理, 完全投入唔到!

babybonnie  我同你一樣,真係睇唔落去  發表於 13-12-15 17:37
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

已經唔想再睇呢d劇情啦,個個身邊人都出事,點解要用呢d劇情者,呢集仲衰,人人個腦都有事,咁不如改名on call 腦科仲好啦,下次on call 老人科,再下次on call 狼瘡,類風濕...咁一直on call落去大把料有得拍,唔洗停啦.....

Ericmo    發表於 13-12-15 18:07
@bear  笑C我  發表於 13-12-15 17:27
sunshine-lover    發表於 13-12-15 11:55
Singpiano    發表於 13-12-15 00:36
<br><br>

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:因為好多不合理又boring+的劇情,+廢劇

原帖由 Singpiano 於 13-12-14 發表
因為好多不合理又boring 的劇情, 廢劇
無錯無錯

Life is better when you're laughing!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

回覆:Yubi.T 的帖子

全部死晒!

寶石宮

2024年龍年勳章

快d快d快d……

幸福可以好簡單

男爵府

講車車死要2集,真係好悶,同埋大部份主要角色都有病,多得太離譜,醫生戲唔駛得個慘字架,唔需要第三輯了。

子爵府

等完,完全唔合理
獻醜不如藏拙

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

我覺得最攪笑係d醫生...

佢身邊d人病咗,佢都唔察覺law..(個個都係咁講)

尋日果個..仲攪笑..

係咪醫生嚟ga....可以為咗花..幾日唔返工.明知佢女朋友都L 啦..仲去救花

唔好為咗谷戲...而攪到咁多唔makE SENSE

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:Singpiano 的帖子

無線真係要提升節目水平

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

大宅

咪係囉.....劇情唔駛個個都重病在身掛?

我尋晚睇睇下都講咗句....幾時先做完ga!!!

別墅

差到爆,續集唔拍好過拍

首頁

尾頁

跳至