潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

換啦! 搞到用又唔係,唔用又唔係
好尷尬

男爵府

回覆:有新聞話HERMES 臭臭回收

But mine only has H 特有的 皮香味。好好聞wo. cannot imagine to use stink as adjective ....i am really intrigued. maybe it is becoz of different factory? but I assume all bags made in france only....

子爵府

引用:八卦問,係點臭呢?似咩味?

原帖由 mamamic 於 14-10-24 發表
八卦問,係點臭呢?似咩味?
大麻

男爵府

八卦問,係點臭呢?似咩味?

大宅

引用:Quote:chi-ying+發表於+14-10-24+10:32+咁

原帖由 freshrose 於 14-10-24 發表
果時個袋岩岩買返黎真係勁臭, 而家用耐左都無咩味, 除非個袋岩岩係個盒拎出黎或者用個鼻去嗅, OTHERWISE ...
而家無乜味都好

侯爵府

咁大鑊!
前日啱啱買咗個bleu praradis B30, 同一個duo carmen, 都係鮮色吖, 返去聞下先~

大宅

引用:RL+真係好大陣味

原帖由 liebe_ist 於 14-10-24 發表
RL 真係好大陣味
可能因為咁所以先discontinue

男爵府

RL 真係好大陣味

If you don't like me and still watch everything I do.

Bitch you're a fan!!!!

大宅

It's true, the bad smell comes out when the bag is exposed to the sun. You can test if your bag is defective by putting it in the sun and see if a smell comes out so strong that you want to run away from it.

禁止訪問

大宅

公爵府

引用:

原帖由 DCCY 於 14-10-24 發表

男爵府

Rose lipstick 真係有味!不過可以接受

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

D人話Rose Lipstick同Bleu Electric都係重災區, 我個BE就無事, 而個RL就勁耐無用, 都係今晚聞下先!

侯爵府

jzzz1102 發表於 14-10-24 11:26
我個RL都好臭呀!我係reseller度買,幾驚係假,依家睇到都放心哂,我個B又係臭到放係車都成陣味!反而個Eta ...

以我所知RL 真係會好臭, 唔臭先出奇, 哈哈

不過我今年買左3個B & K, 無論係EPSOM, TC 同TOGO 都無咩味, 淨係得我個RL 勁臭, 應該係顏色的問題

伯爵府

引用:我個roselipstick+都勁臭,果陣味係隔幾個

原帖由 freshrose 於 14-10-24 發表
我個roselipstick 都勁臭,果陣味係隔幾個身位都可以嗅到。。sa 話染料問題,有問過我换唔换

...
我個RL都好臭呀!我係reseller度買,幾驚係假,依家睇到都放心哂,我個B又係臭到放係車都成陣味!反而個Etain B又唔臭,好奇怪

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我個duo carmen 哄埋去聞都臭臭地, 同其他Hermes product d 皮味唔同~

子爵府

可能無, 去問下啦

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至