夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你C6去到泰國點搵食?
隻G唔貪佢D$,
唔通貪佢靚仔咩
等佢用哂積蓄俾泰G一腳兜返HK時,
樓主要記住呢件係G蟲,
千祈唔好心軟。

男爵府

引用:Quote:原帖由+小manman+於+15-05-23+發表我

原帖由 wing1388 於 15-05-23 發表
真係睇唔到樓主原文有提及過喎⋯只係睇到佢話係兩個月前發生⋯

...
一次都唔能夠原諒啦呀化

男爵府

引用:Quote:Keiheichan+發表於+15-5-23+06:46+我

原帖由 wing1388 於 15-05-23 發表
唔知點解睇完樓主呢個POST我覺得好悲哀,但悲哀嘅唔係因為樓主C6出軌,而係發覺而家普遍人對待婚姻嘅態度 ...
其實你係咪呢啲人渣俾咩機會!仲要多次出軌

子爵府

引用:個衰人明天過泰國揾隻泰G,亦已經租咗屋同

原帖由 Keiheichan 於 15-06-20 發表
個衰人明天過泰國揾隻泰G,亦已經租咗屋同泰G住,我今日執哂佢D衫,叫佢攞走晒,佢竟然話租嘅地方細冇定放 ...
你好叻女

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:個衰人明天過泰國揾隻泰G,亦已經租咗屋同

原帖由 Keiheichan 於 15-06-20 發表
個衰人明天過泰國揾隻泰G,亦已經租咗屋同泰G住,我今日執哂佢D衫,叫佢攞走晒,佢竟然話租嘅地方細冇定放 ...
係咪已經拿到仔女撫養權?如果未就忍吓先啦,拎咗先玩嘢。

別墅

個衰人明天過泰國揾隻泰G,亦已經租咗屋同泰G住,我今日執哂佢D衫,叫佢攞走晒,佢竟然話租嘅地方細冇定放,我話你同你泰G自己諗掂佢,佢想當我屋企係衣櫃呀!我冇理佢照執,我話如果唔帶走,我扔垃圾房,我而家望到佢都唔想,只想快D清唒佢D野,個仔又可以多D地方放野不知幾好。

大宅

果邊d人咁低質
都唔知隻泰G有無愛滋
咪放長雙眼睇下賤佬幾時比人r到山窮水盡囉

複式洋房

回覆:Keiheichan 的帖子

你真係好冷靜啊,如果是我,肯定做不到

大宅

泰妹話黎香港旅行,其實大多數都係泰吧做或者係果d。。,唔好話泰妹,泰仔都係一樣,陪d上左年紀既中年女人飲飲食食,陪坐,斟酒服侍,因為佢地有小費呀ma ,去而d地方一定預左啦。。泰妹泰仔黎香港都想搵到人同佢地結婚,有居留權,有身份証。。

子爵府

引用:我和先生一起十七年,有仔女,兩個月前,佢

原帖由 Keiheichan 於 15-05-23 發表
我和先生一起十七年,有仔女,兩個月前,佢識咗個無牌泰吧兼逾期逗留的泰妹,呢兩個星期我搜集到好多證據、 ...
支持你,自己同仔女可活得更好

幾時先上到車.....

大宅

泰國妹不嬲都係熱情,主動,豪放,攻心計啦。。我識一個都係咁,破壞人地屋企。。特登生個bb出黎cool住果男人,令果男人唔要老婆,唔要果小朋友。。

公爵府

引用:仔女知道了,我同佢地講父母要分開,但爸爸

原帖由 Keiheichan 於 15-05-23 發表
仔女知道了,我同佢地講父母要分開,但爸爸隨時可探視,
我咁冷靜仲可以起咁多料係因為多年來已很多次,早 ...
好多次樓主點解要忍佢咁多次

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Keiheichan 發表於 15-5-30 18:29
今日個衰人返來取東西,我話佢知我舉報咗個泰國婆,可惜入境處去掃場時個八婆唔喺度,只拉咗其他泰妹,真係 ...
泰國雞出名多愛滋,你C6貪平都唔好揾命搏吖,
Cheap佬

男爵府

引用:Quote:原帖由 devil621 於 15-05-27 發表其

原帖由 小manman 於 15-05-30 發表
老實講,朝早返工,夜晚湊仔,真係得閒死唔得閒病,仲邊得黎多餘時間同你講溫柔呀,仲要好多男人扮大爺唔主 ...
冇錯,針冇兩頭利

大宅

引用:Quote:原帖由 devil621 於 15-05-27 發表其

原帖由 小manman 於 15-05-30 發表
老實講,朝早返工,夜晚湊仔,真係得閒死唔得閒病,仲邊得黎多餘時間同你講溫柔呀,仲要好多男人扮大爺唔主 ...
我完全系受害者,蝕章都系呢個位蝕得最慘!

系自我自私大男人的心底入面,佢地需要的系 女人 隨時候命 去溫柔服待佢。 女人成日話要 湊仔、家務、返工…… 根本系none of his fuxking business !!!

條八公上面個大佬 (腦) 同 細佬 (條J), 唔滿足咯。
輕則咪按鐘仔散叫,嚴重咪溝無聊女去得閒炒飯,呢d都搵唔啱,咪搵抛個身出嚟 搵長短期飯票的專業家禽囉!

賤男果隻中年北姑雞,鄉土味重又醜,仲要話自已有病 唔做嘢休養。 咁都昆都件百痴男包佢?!
惟有咪殺死男人的溫柔 同 捧到上天的擦功囉 !

大宅

引用:Quote:原帖由 Keiheichan 於 15-05-30 發表

原帖由 colormama 於 15-05-30 發表
你老公真係食泰妹食到懵咗,仲話返你舉報累到人哋個場被掃。而家犯法班人比警察拉,完全係好事,事實佢哋過 ...
無身份證的妹對雞虫嚟講系最易控制。
諗番無幾耐前果單,保險公司高層鬼佬 包件賓婆逾期居留廿年,無證女都生咗兩件就明。

公爵府

回覆:Keiheichan 的帖子

因為都對距絕望嗮

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-27 發表無

原帖由 devil621 於 15-05-27 發表
其實我見大部分既內地女人落到黎只會做少奶奶,相反香港女性能力高,朝早返工,夜晚湊仔,公一份婆一份,又 ...
老實講,朝早返工,夜晚湊仔,真係得閒死唔得閒病,仲邊得黎多餘時間同你講溫柔呀,仲要好多男人扮大爺唔主動幫手,好似湊多個大仔咁,真係見到都火滾喇!!

除非嫁左做少99再請工人過我使,我有大把錢濕平、做facial、修甲……咁我就會非常有閒情去同你慢慢溫柔囉!!

翡翠宮

原帖由 KIKI678 於 15-05-27 發表
男人去到呢個位,唔單系講 最好女人都搵到錢 減低佢負擔 ka la。

大6 扮弱者 再加 強勁 嗲功 冧功 擦鞋功 ...
我真係無咁的本事令自己老公養我同個女不特止,仲養埋我全家,自問無咁的手段~

大宅

引用:今日個衰人返來取東西,我話佢知我舉報咗個

原帖由 Keiheichan 於 15-05-30 發表
今日個衰人返來取東西,我話佢知我舉報咗個泰國婆,可惜入境處去掃場時個八婆唔喺度,只拉咗其他泰妹,真係 ...
你老公真係食泰妹食到懵咗,仲話返你舉報累到人哋個場被掃。而家犯法班人比警察拉,完全係好事,事實佢哋過期居留係唔啱呀,香港唔洗要包容埋佢哋呀,過期居留仲想喺香港搵食,仲要搵埋d已婚男搞婚外情求包養,香港無咁大器呀,唔叫佢哋死遠d已經比足面啦,仲是非不分,精蟲上腦。

首頁
12345...9

尾頁

跳至