時政擂台

跳至

首頁
12345...13

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我覺得係!一D都唔驚訝!

珍珠宮

ddkaka 發表於 20-2-22 19:13
轉貼:
https://headlines.yahoo.co.jp/videonews/ann?a=20200221-00000074-ann-int&from=singlemessage&sf ...

黃屍睇完有咩好講?尼度黃姊妹發表下丫,日本人講吾系我地估

大宅

都奇怪有咩理由流感死咁多人, 仲要報導率同武漢差咁遠

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 sandra28 的帖子

係中國用生化武器的,最先係日本仔,美國同德國第一次大戰時都有用,老美而家係用人傳人方法來攪死全世界,佢地死成萬萬聲的人就係比佢地做白老鼠,如果老美真係咁做,點止中國驚呀,全世界都驚啦,一下子唔洗幾日大半個地球已經出現疫病,只不過美國唔爆出來死幾多人,中國就食正死貓,其實都好架,等中國都制到抗病藥物,唔洗成日比個老美食住.

<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 tutik 的帖子

所以叫佢做爸爸果D畜牲,咪知道老美會用細菌戰low.
<br><br>

子爵府

回覆樓主:

留毛

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

睇完jm提嘅光明咭!幾恐怖!有張咭似乎暗示2019武漢肺炎!有911!有lady g.g.!生化武器!係咪真係有人用生化武器搞中國?!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

子爵府

留毛.

侯爵府

tutik 發表於 20-2-23 13:52
你老美!自己研發生化武器,引致本土爆毒, 隱瞞疫情, 十月尾親世界軍人運動會向中國放毒,接住乘機打壓中 ...

個運動會正正就係喺武漢舉行! 時間地點都十分巧合!

侯爵府

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

子爵府

chinatea 發表於 20-2-23 12:58
剩係睇鑽石船呀,美國人就唔洗測疫,第一時間走哂,佢亞頭都係想播下病毒,呢D美國人有幾多係帶菌者,跟本就唔比 ...

美國要隱瞞疫情
https://www.facebook.com/107840224001691/posts/171095064342873/

CoronaVirus is A State Secret In Florida

https://m.youtube.com/watch?v=_zVvNgbSCIY

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10163225480155717&id=502855716

chinatea    發表於 20-2-23 17:44

水晶宮

剩係睇鑽石船呀,美國人就唔洗測疫,第一時間走哂,佢亞頭都係想播下病毒,呢D美國人有幾多係帶菌者,跟本就唔比人知.
<br><br>

大宅

善宜 發表於 20-2-23 01:33
如果係真,蝙蝠激動到哭了,終於沉冤得雪
笑死我

男爵府

時間證明一切

男爵府

BK Milk勳章

善宜 發表於 20-2-23 01:33
如果係真,蝙蝠激動到哭了,終於沉冤得雪

水晶宮

qolop 發表於 20-2-23 10:50
咁就慘,要搞普京單獨同邪惡軸心作戰,習近平豬隊友嚟

中俄係戰友,兩兄弟黎。
屋企前面有隻門口狗頂一頂就係金仔,得閒射兩粒比泡菜佬,就係比個下馬威比老美另一隻門口狗(泡菜国),話比佢知係地球呢一邊有佢頂住,金仔真係唔係傻架。

別墅

Kittymummy 發表於 20-2-23 10:44
所有野都係跟劇本走。
冇咁多巧合,所謂天災人禍都係人為。所以某国被稱為邪惡軸心,唔係冇原因 ...
咁就慘,要搞普京單獨同邪惡軸心作戰,習近平豬隊友嚟

水晶宮

KLDC 發表於 20-2-23 10:33
哇 Google 咗光明卡
同 "美國醫學會" / "美國控制與預防中心" 呢兩張卡有冇關 :sur ...

所有野都係跟劇本走。
冇咁多巧合,所謂天災人禍都係人為。所以某国被稱為邪惡軸心,唔係冇原因的。世界上亦有国家同佢抗行中,唔想被受控制,呢個就係中國同俄國。

首頁
12345...13

尾頁

跳至