夫婦情感

跳至

首頁
23456...9

尾頁

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:原帖由 devil621 於 15-05-26 發表條

原帖由 KIKI678 於 15-05-26 發表
膚淺、咸濕、同 要做大爺系唔少男人的弱點。

容許我攞家中條cpk賤男做例,佢包果隻系中年北姑,離咗婚十 ...
男人,好多都係等到患難先見真情,我朋友佢老公又係出面有女人,本身我朋友都想放棄,點知佢老公突然有事要做手術,期間個第三者冇理過佢老公,相反我朋友前事不計,仲加以照顧,最後佢老公知錯。 另外嗰條二奶村我都聽過!

禁止訪問

回覆:ms_ck 的帖子

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+wing1388+於+15-05-26+發表咁

中共話 港人治港 五十年不變,十幾年過咗了,而家系點…… 明啦!
人系會變的…… 變咗 仲駛q有品 ?
變,可以係好嘅,唔好一味向負面諗。
枕頭都可以越枕越舒服的。

百花叢裡過,片葉不沾身。

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-26 發表抱

原帖由 wing1388 於 15-05-26 發表
咁問題應該出响當初揀咗個壞枕頭,搞到自己周身唔舒服了。咁當初係自己揀,還是俾人騙?

...
中共話 港人治港 五十年不變,十幾年過咗了,而家系點…… 明啦!
人系會變的…… 變咗 仲駛q有品 ?

大宅

引用:條女開到口叫你老公每個月比錢佢,你老公真

原帖由 devil621 於 15-05-26 發表
條女開到口叫你老公每個月比錢佢,你老公真係當局者迷
膚淺、咸濕、同 要做大爺系唔少男人的弱點。

容許我攞家中條cpk賤男做例,佢包果隻系中年北姑,離咗婚十幾年,帶著個小朋友都十幾歲。
身材 應該唔會 肥腫難分嘅,但肯定唔系青春彈手 卜卜脆囉。 化行裝,系嬌俏的。

隻北姑最最最殺食咪系嗲功 同埋 擦鞋功囉。

氹到個男人好似皇帝咁爽,連自已有幾多身家,所有嘢都 爆哂比隻雞知。

嗲功、擦鞋 同 讚美 系令到個男人 覺得有認同感、有英雄感、有存在感…… 當然仲有床上 就快感啦!

加加埋埋 咪明知件北姑 又老又有病 都要抛妻棄子 去瘟北姑囉!
講真,同中降無乜分別的!

唔信? 不知幾多港男去包北姑,一條條二奶村咁擺系度,咁咪知真系唔少囉 !

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+wing1388+於+15-05-26+發表我

抱歉!
我家cpk 老早出咗去養發瘟北姑雞,條hkc滾飽番嚟就黑面向我同小朋友駛脾氣。
咁問題應該出响當初揀咗個壞枕頭,搞到自己周身唔舒服了。咁當初係自己揀,還是俾人騙?

大宅

水晶樹媽媽 發表於 15-5-23 11:00
x2
X3

大宅

引用:Quote:KIKI678 發表於 15-5-26 14:23 您話

原帖由 wing1388 於 15-05-26 發表
我只係知道一個好嘅「枕頭」係唔會立亂話換就換,屬於用開有感情嘅私人物品,就算俾妳去到一間5星級大酒店 ...
抱歉!
我家cpk 老早出咗去養發瘟北姑雞,條hkc滾飽番嚟就黑面向我同小朋友駛脾氣。

佢死去隻pk北姑雞度,比足家用我地就開心。
但趕條cpk 同隻發瘟雞同居 包哂隻雞食住 兼養病 實無法再攞錢比我呢面。 惟有忍q住先!

只可以講,從未遇過好枕頭,歲月消磨已鍛鍊到去到邊度瞓到!

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:Quote:wing1388+發表於+15-5-26+15:19+我只

原帖由 豬兜有情人 於 15-05-26 發表
何為一個好嘅「枕頭」? 表面好瞓落去有異味有可能內裡變了黑心棉, 咁換唔換/每日換個新枕袋當無事
...
如果個枕頭變壞,咁妳可以選換過個嘅⋯

男爵府

回覆:因為一個泰國吧女要離婚了

條女開到口叫你老公每個月比錢佢,你老公真係當局者迷

子爵府

wing1388 發表於 15-5-26 15:19
我只係知道一個好嘅「枕頭」係唔會立亂話換就換,屬於用開有感情嘅私人物品,就算俾妳去到一間5星級大酒店 ...
何為一個好嘅「枕頭」? 表面好瞓落去有異味有可能內裡變了黑心棉, 咁換唔換/每日換個新枕袋當無事

珍珠宮

開心吸收勳章

KIKI678 發表於 15-5-26 14:23
您話最好的枕頭系另一半,可見您始終想要固定的最愛。
如果系出開去玩,心中隨時諗定幾類型的心儀枕頭:靚 ...

我只係知道一個好嘅「枕頭」係唔會立亂話換就換,屬於用開有感情嘅私人物品,就算俾妳去到一間5星級大酒店,但個枕頭唔得都係瞓得唔好,咁可見一個好嘅枕頭幾咁重要呢?妳試過枕邊人外出幾日不在家嗎?佢枕頭殘留嘅氣味亦可以令妳感覺到安全,可以安心入睡嘅滋味嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-24 發表師

原帖由 wing1388 於 15-05-25 發表
點解咁講呢?
您話最好的枕頭系另一半,可見您始終想要固定的最愛。
如果系出開去玩,心中隨時諗定幾類型的心儀枕頭:靚 vs 姣 vs 冧功勁 vs 消費平 vs 就手………… 每類型又有若干個可能的人選…… 以保持新鮮感。
反正都系出去玩又食,既然比得起,梗系食好d.
咁樣解唔解釋到呢 ?

大宅

引用:Quote:原帖由+wing1388+於+15-05-25+發表我

原帖由 hk430 於 15-05-25 發表
出軌無論咩原因都係錯!
請問你認為咩原因令出軌唔係錯或者應該被原諒呢?
講得好!邊個規定出軌N次先可以離婚。
話對方輕易離婚謀身家對待婚姻兒嬉,咁個男嘅出軌咪仲兒嬉!
身心受創的妻子仲要比人咁講真係慘。

大宅

加油!祝福你同仔女

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+wing1388+於+15-05-25+發表如

原帖由 大甜蜜蜜 於 15-05-26 發表
冇人叫你睇哂所有回應。你可以淨係睇樓主回應。

傻的男人,先會叫俾人背叛N次的女人去挽救婚姻。
咁妳又有冇睇晒我嘅回應呢?

別墅

其實一齊幾多年唔係重點,重點係一齊嘅日子開心多啲定唔開心多啲 如果一段婚姻不停為第三者問題去糾纏,呢段婚姻仲係咪適合行落去呢?人生無幾多個十年,如果過去17年嘅婚姻都係唔開心居多的話,咁係咪仲需要因為過去17年,而再放多1個或幾個17年呢?
有時我地係不得不向現實低頭,一個女人無左婚姻,就要為自己未來打算!所以樓主嘅行為係可以理解,男人有第三者,無論原因係乜都係錯,第一次,第二次,第三次都因為睇在結左婚咁多年份上算數,咁作為出軌嘅老公,又有無因為呢17年婚姻份上而懸崖勒馬呢?
挽救婚姻唔係單靠講幾句說話就無事,而係問題個根斬唔斬得斷,如果呢頭講完無事,個頭又係咁,只係浪費時間,女人青春有限,應該選擇自己開心嘅路去行......
(只係個人意見,不喜勿插)

男爵府

大甜蜜蜜 發表於 15-5-26 00:24

咁佢都係引用頭POST原文啫,原文都冇講背叛幾多次

如果佢自己都係咁做,被人背叛都挽救婚姻,咁你鍾意都可以話佢浪漫得黎有點傻嘅,但唔駛咁勞氣囉

複式洋房

引用:Quote:原帖由+大甜蜜蜜+於+15-05-25+發表人

原帖由 wing1388 於 15-05-25 發表
如果個post有一千個回覆都要扒完先回應,妳估個個唔使做24小時都扒唔晒啦,傻的嗎?

...

首頁
23456...9

尾頁

跳至