親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人去legoland吾包車?因我只玩一日。
坐的士之類。。。

珍珠宮

引用:Quote:happyvv 發表於 14-8-15 23:52 我舊

原帖由 anniecheung00 於 14-08-16 發表
HI,
我已BOOK WTS, legoland + coach package, 請問係咪PRINT張ORDER SUMMARY出黎, 到時去搭COACH時, 佢會 ...
我剛從singapore 回來, through Legoland 官網去WxS 買1 day 2 parks combo 連 coach 來回。當日係平日, book 左 930 am 車, 因為未夠鐘已齊人920am 就開車。過2 個海关, 大約1045am 一到Legoland。 645pm 回程, 800pm左右返到singapore flyer。。回程時反而見坐私家車過關的排長龍。

去程和回程的旅遊巴集合處很易找。 WxS 亦很有系统。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:有無人去legoland吾包車?

我坐WTS, OK喎!

大宅

wyeth冷知識勳章

有JM問在那裡搭的士去LEGOLAND,我在酒店先搭的士,告知司機要去QUEENS ROAD過境的士的士站,去到同站頭講要去LEGOLAND,佢會立刻安排車同講定價錢。好方便,時間就自己,又不會怕車會no show.

大宅

回覆 pinkcat922 的帖子

Thanks!!!
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

大宅

wyeth冷知識勳章

我8月11日去,去程係QUEEN'S ROAD 搭的士, SGD70.
回程搭的士去到TUAS CHECKPOINT, M$40,再搭CAUSEWAY LINK BUS, SGD5 去MRT.

子爵府

好媽媽勳章

回覆 Mandy7799 的帖子

Mandy7799 OH...係邊可BOOK ??? THANKS 發表於 3 分鐘前

http://wtstravel.com.sg/index.php/book-now

Mandy7799  thanks  發表於 14-8-18 12:31

子爵府

好媽媽勳章

Mandy7799 發表於 14-8-18 11:44
wts coach要BOOK嗎?
wts coach係咪一上車就直到legoland ???
我係網上book 左先, 但都可以到時才買飛, 當然如去到才買飛, 唔知有無位可即上車. wts coach 係直去legoland, 中間會停新加坡及馬來西亞關口落車過關, 再上車. 可帶行李上車.

Mandy7799  OH...係邊可BOOK ??? THANKS  發表於 14-8-18 12:02

男爵府

畀面勳章

NamB 發表於 14-8-18 11:31
我今年和上年暑假去legoland, 都係坐wts coach, singapore flyer 來回legoland. 我搭的士由chinatown 去 s ...

wts coach要BOOK嗎?
wts coach係咪一上車就直到legoland ???

有行李可上wts coach嗎 ???

子爵府

好媽媽勳章

Mandy7799 發表於 14-8-18 11:04
我係CHINATOWN連行李出發....可以去邊度撘好?

THANKS ~
我今年和上年暑假去legoland, 都係坐wts coach, singapore flyer 來回legoland. 我搭的士由chinatown 去 singapore flyer, 幾分鐘車程就到 flyer.

侯爵府

夏天玩到顛

請問復活節去好定暑假去好?

男爵府

畀面勳章

我係CHINATOWN連行李出發....可以去邊度撘好?

THANKS ~

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:請問知唔知坐WTS嘅話, bb使唔使買飛

原帖由 jilljojo 於 14-08-16 發表
請問知唔知坐WTS嘅話, bb使唔使買飛?我send左email去問,但係幾日都無人覆呀,就黎出發,想買定飛。。。 ...
唔洗架,不佔坐位係唔洗買飛

別墅

我 9 月初去, 都係諗住搭巴士 causeway link.....

琥珀宮

引用:回覆+木土土+的帖子我5/8去是平曰,班次無

原帖由 rosannabear 於 14-08-17 發表
回覆 木土土 的帖子

我5/8去是平曰,班次無錯,同CWL站長対了無數次時間,佢次次只話就到,親身經歷,想大 ...
你識轉彎去坐的士算醒!請間由JB Sentral去legoland坐的士幾錢?我之前見班次咁疏都想過坐的士去,但老公話信唔過馬來西亞人超反對坐的士!

大宅

回覆 木土土 的帖子

我5/8去是平曰,班次無錯,同CWL站長対了無數次時間,佢次次只話就到,親身經歷,想大家小心!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

揾到個post, 舊年4月有人由1430 landing一刻 , 到坐TS1, 去到新山酒店係1950

coach突然冇左一兩班 , 過關後原本架車走左 ......我都係唔好慳嗰少少錢 , 包車好過

琥珀宮

引用:回覆+木土土+的帖子9:30

原帖由 rosannabear 於 14-08-17 發表
回覆 木土土 的帖子

9:30
係平日定weekend?班次唔同架!
即係你未夠9點去到,等到10點都未見有車?!我當日架車係車等人,仲比schedule 早5分鐘已開車,之前聽過其他人都係咁講架車早開!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bbchai 發表於 14-8-17 10:47
回覆 木土土 的帖子

如果由机場去Trader hotel, 回程去Hard Rock hotel, 應怎樣搭? 和大約幾錢?
我同你一樣, 機場去 traders hotel, 再由 legoland hotel 去 sentosa, 包車 SGD 180

大宅

回覆 木土土 的帖子

9:30

首頁

尾頁

跳至