美容扮靚

跳至

首頁
12345...40

尾頁

子爵府

有冇好介紹呢?

珍珠宮

I love the La mente machine very very much!!!
This is really the best thing for skincare I've ever bought!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

用開o左 la mente 部機,日日有恆心都用的話,真係覺得物超所值!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

用埋c + pla 導入埋條頸d皮膚,仲覺得細滑o左好多tim!!!

珍珠宮

Everyday after using the La mente, I can feel that my skin is smoother and whitener!

珍珠宮

旺角女人街入面鴻光商場1樓22號,個間和興無線電行,係在通菜街同豉油街交界,近登打士街,都唔係好難搵o著!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-20 15:07 編輯 ]

珍珠宮

用火牛(變壓器)時,係要用日本果個跟機火牛(變壓器)d 插蘇腳插入在本港買果個火牛(變壓器)之上,而在本港買果個火牛(變壓器) o既插蘇腳先至可以插在屋企牆身電源插座之上law!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-20 15:07 編輯 ]

珍珠宮

如果你地有人搵ah kat 買部la mente機,可以問下佢有關買火牛(變壓器)o既事,佢都一定知點去旺角鴻光商場買law!!!
原文章由 wai001不過各位sis,如對La  mente 部機有interest,就算你地係邊度買(taiwan or japan)都冇所謂,但因為部機係冇香港公司代理,所以冇香港行貨,都一定要用火牛(變壓器) law;而我係在旺角女人街入面鴻光商場1樓個間和興電器行 ...

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-20 14:51 編輯 ]

珍珠宮

不過各位sis,如對La  mente 部機有interest,就算你地係邊度買(taiwan or japan)都冇所謂,但因為部機係冇香港公司代理,所以冇香港行貨,都一定要在跟機火牛之外,再加一個可本港用o既火牛(變壓器) law!
而我係在旺角女人街入面鴻光商場1樓個間和興電器行(另一個bk sis 介紹),同個yahoo dealer ah kat 一齊買, 牌子係super , 型號係JA-30, power converter, input: AC 220V - 240V, output: AC 110V - 120V. only costs $35 for each.  Very good quality and cheap!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-20 15:10 編輯 ]

珍珠宮

yahoo dealer ah Kat好好人,very nice,如果係係同佢買la mente部機,只要keep 住果份japanese o既保用書,到左真係壞左,可以call ah Kat,俾部機佢,等佢幫手攞番日本度修理law,所以ah Kat包埋售後服務,佢份人真係好好呀!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-20 14:37 編輯 ]

珍珠宮

其實第一次用La mente 部機,只係用導出+導入function之後,都已經feel 到有效果la,所以一定要有恆心日日都keep 住用(yahoo dealer ah Kat 都叮囑),o甘就好好la!!!

男爵府

hihi femme,

我做導出時, 係有污漕野, 不過無佢地講得咁勁, 唔知關唔關支水事, 但係就見到一粒好大粒下既

你怏d做埋導出, 試下個效果丫, 我覺得做完塊面軟左滑左

係呢, 我宜家揾緊其他補品, 會唔會有d比較啱我d既, 我諗佢d PRODUCT 唔係咁啱我, 我有小小敏感, 同埋今日個面勁出油, 再做多幾日睇下點先..........

原文章由 femme 於 08-9-19 14:32 發表
eva1320 :: hi
我剛剛做完, 導出, 我都唔見棉花黃和黑,粒粒都唔見, 下巴好似滑左小小小....

大宅

eva1320 :: hi
我剛剛做完, 導出, 我都唔見棉花黃和黑,粒粒都唔見, 下巴好似滑左小小小....

原文章由 eva1320 於 08-9-18 19:32 發表
又再報告下先

我有小小敏感, 紅左小小, 不過啱啱沖涼時洗下個面, 覺得塊面軟林林, 好得意喎

男爵府

又再報告下先

我有小小敏感, 紅左小小, 不過啱啱沖涼時洗下個面, 覺得塊面軟林林, 好得意喎

男爵府

我都有同佢要埋個火牛呀, 雖然$35好似好平, 但係個樣都幾靚仔, 為穏陣起見, 都係有人係屋企先charge電

我啱啱用完, 塊面真係滑左好多, 不過做導出時, 無咩污漕野係張綿度, 只係見到有一粒都幾大粒下, 其餘幾粒細

唔知關唔關我無用佢支milky lotion, 我有問佢, 佢話用返我自己支bioderma toning做導出都得

原文章由 femme 於 08-9-18 15:17 發表
我買set of 3. + milky lotion + 火牛 , 她說買一個給我 hk$35.00. cheap 唔 cheap 呀 ? 電嘢我一點都唔識 ??今 次買這個美顏器, 都有d驚驚地.

...

大宅

我買set of 3. + milky lotion + 火牛 , 她說買一個給我 hk$35.00. cheap 唔 cheap 呀 ? 電嘢我一點都唔識 ??今 次買這個美顏器, 都有d驚驚地.

原文章由 eva1320 於 08-9-18 15:08 發表
係呀!

男爵府

係呀!

原文章由 femme 於 08-9-18 14:48 發表
你是今早上沙田取貨嗎 ??, 我個時電話給 "kat " . place order .

大宅

你是今早上沙田取貨嗎 ??, 我個時電話給 "kat " . place order .

原文章由 eva1320 於 08-9-18 14:38 發表
我宜家charge緊電LA, 好心急, 用完上黎話你地知個效果丫!

男爵府

我宜家charge緊電LA, 好心急, 用完上黎話你地知個效果丫!

男爵府

.............你係咪同YAHOO個賣家買呢????

我買5件裝, 佢話支 milky lotion無貨, 得其餘4件, 減返支milky lotion既錢賣比我喎, 唔知係咪賣左比你呢?

變壓器即係火牛之MA, 買個靚D, 唔好買cheapcheap就無問題

原文章由 femme 於 08-9-18 14:26 發表
i have ordered set of 3 + milky lotion. i will take tomorrow. but. she said that we must use 變壓器,
唔知點用 ? 有沒有危險呀 ??

[ 本文章最後由 eva1320 於 08-9-18 14:37 編輯 ]

首頁
12345...40

尾頁

跳至