自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

《 2008 國 際 中 華 小 姐 競 選 》 前 晚 已 圓 滿 結 束 , 張 嘉 兒 雖 然 為 港 爭 光 奪 亞 軍 , 但 卻 惹 來 不 少 網 友 大 肆 抨 擊 , 不 過 評 判 之 一 的 陳 豪 及 司 儀 曾 志 偉 都 力 撐 張 嘉 兒 , 志 偉 更 表 示 : 「 今 年 佳 麗 質 素 好 好 , 起 初 驚 張 嘉 兒 五 強 唔 入 , 但 佢 勝 在 表 現 夠 淡 定 。 」

不 少 網 友 大 肆 抨 擊 張 嘉 兒 得 獎 有 「 造 馬 」 之 嫌 , 反 而 替 來 自 悉 尼 的 20 號 韓 曉 丹 未 能 入 三 甲 感 不 值 , 擔 任 司 儀 的 曾 志 偉 前 晚 出 席 慶 功 活 動 時 , 對 於 張 嘉 兒 得 亞 軍 , 他 也 不 諱 言 今 屆 佳 麗 質 素 好 好 , 起 初 都 驚 她 五 強 不 入 : 「 但 張 嘉 兒 勝 在 表 現 夠 淡 定 。 」 而 評 判 之 一 陳 豪 昨 日 跟 出 爐 「 華 姐 」 朱 璇 、 張 嘉 兒 、 徐 萌 及 李 德 玲 出 席 領 獎 活 動 時 , 被 問 到 三 甲 人 選 是 否 其 心 水 時 , 他 亦 撐 嘉 兒 : 「 係 ! 冠 軍 大 比 數 勝 出 , 張 嘉 兒 表 現 都 唔 錯 。 ( 但 不 少 網 友 不 滿 她 得 獎 ? ) 係 咩 , 但 每 個 賽 果 都 唔 可 以 盡 如 人 意 。 」

至 於 張 嘉 兒 在 領 獎 活 動 上 一 臉 倦 容 , 她 揚 言 前 晚 無 過 , 通 宵 收 拾 行 李 , 趕 昨 晚 回 港 跟 阿 姨 慶 祝 , 再 被 追 問 網 民 大 肆 抨 擊 , 張 嘉 兒 表 示 : 「 其 實 選 完 美 放 鬆 晒 , 今 次 到 獎 都 覺 得 好 意 外 。 ( 志 偉 賽 前 唔 睇 好 你 入 五 強 ? ) 係 , 初 時 我 都 覺 得 自 己 表 現 唔 好 , 而 且 我 跳 舞 唔 係 咁 好 , 所 以 事 前 我 都 好 花 心 機 去 練 , 希 望 做 好 。 」

大宅

好媽媽勳章

其實各花入各眼o者 可能佢本人都聽到冇感覺...
反而係我地喋喋不休 今次係咪造馬就唔知,我亦冇睇...
不過選港姐時得第一可能係佢有點特質令到評審對佢另眼相看啦..因為都冇必要造馬造個第一名俾佢...不過如果今次真係造馬既就梗係唔岩啦...選美要公平麻,造馬出黎既就算得第一名都冇意思:;pppp:

原文章由 熱情火火 於 08-1-29 23:57 發表
均均媽, 個問題係我唔夠佢靚, 所以我唔會去選美law, 但係如果我係其他佳麗既樣和學歷(我諗唔係得張既學歷好啩), 我會覺得唔公平, 只係咁g ma!!

(純討論, 大家唔好動氣, 唔好話我冇人性, pls!! ...

大宅

我覺得佢唔醜,有氣質幾大方得體呀~

[ 本文章最後由 coco128 於 08-1-30 00:18 編輯 ]

禁止訪問

侯爵府

選美不是選學歷,又唔靚又矮又大隻~~!!!

大宅

好媽媽勳章

其實我同c6都幾鍾意佢架,眼大大都幾精靈,又大方得體,係塊面肥點同唔夠高囉 人地一個女仔由得左港姐第一就俾人彈到而家,都真係好可憐:-( 人地選美o者..又唔係打家劫舍 其實佢可能靚過好多個你同我添 點解係都要啄住佢唔放 不過咁樣反而令我覺得佢EQ好高,值得讚揚

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

無可否認的是, 張嘉兒雖不是醜, 但觀乎當晚整體表現和其他佳麗質素, 佢都無理由有亞軍

別墅

回覆 #53 redcarol 的文章

老實講亞張小姐個晚表現,我個得吾計個樣,佢都吾應該入三甲既,成晚好似未睡醒咁,一點笑容都無,佢既表現比我既感覺係未盡全力,我諗佢攞第二連佢自己都感到意外吧!

[ 本文章最後由 cell 於 08-1-29 08:26 編輯 ]

大宅

我諗佢塊面都係上鏡包.
睇佢個身形都5肥!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 揚莉煒媽咪 於 08-1-28 20:11 發表

大件夾抵食我有份呀

我係超超超..........大件, 夾抵抵抵.............食添!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 dincat 於 08-1-28 13:11 發表

哈哈, 好似係喎
正牌亞太可以阿Q一番
闊太正室都係養専處優, 好福氣
二奶情婦因為要施勾魂功, 蛇腰媚眼 :tongue:
以前睇過本相書, 無 "腳瓜朗" 係二奶情婦格添喎 ...

:lol 又有中多樣
唔怪得我係大婆啦:lol

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

我們凡夫俗子係唔同一D(高人)口味呢......
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 EVA222 於 08-1-28 11:29 發表

相書係咁寫,其實都係統計學,你睇番上流社會班名媛就知,正室多數係珠圓玉潤大件抵食.:(

大件夾抵食我有份呀

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

張小姐琴晚比之前的確靚左d既, 都唔係好差姐,
不過其他佳麗質數相當高wor, 個個都好正, no.1果個我最like
估中佢跑出.

珍珠宮

各位幫張嘉兒時, 有d好似越講越過火wor, 將爪子面=二奶(瓜子面係天生架, 除非後天去整容)
咁你地同另一個post話張嘉兒係"pizza面" d人有乜分別?

[ 本文章最後由 goat 於 08-1-28 14:03 編輯 ]

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

所以我一定係正室.

原文章由 EVA222 於 08-1-28 11:29 發表

相書係咁寫,其實都係統計學,你睇番上流社會班名媛就知,正室多數係珠圓玉潤大件抵食.:(

大宅

香港小姐史上最醜怪o既港姐應該1986年李x珊
小朋友(當年的我)都覺得佢核突

原文章由 haileymama 於 08-1-28 11:52 發表
我覺得佢好慘,其實佢都唔係好醜姐,就係有人太缺德,網上話佢係史上最醜,而家連日本Yahoo都有講返出黎,佢係「史上最悪のグランプリ」:cry: :cry:
我諗佢都好唔開心:cry: :cry:
http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=2008012 ...

首頁

尾頁

跳至